Tot nu toe zeer snelle service

Omdat mijn pakket naar het buitenland vervoerd moet worden (per schip) kan ik alleen maar oordelen nu over de snelheid van reageren en afhandelen van de order. Deze krijgt van mij een dikke 9. V.w.b. de bestelde goederen zal ik later (als ik ze ontvangen heb) een beoordeling plaatsen.

Prima in orde!!

Prima!!

bij de bestelling schitterend mooi video clip als bevestiging van de orde.r!

bestelling volgende in huis! een tevreden klant.

Snel en netjes geleverd

Duidelijke website makkelijk te over zien om de bestelling samen te stellen

Fijne site snelle handeling

Snel geleverd, ziet er goed uit.

Het pakje werd snel geleverd en het materiaal ziet er mooi en stevig uit.

Snelle service en top kwaliteit

Ik heb 20 springtouwtjes gekocht in diverse kleuren. De springtouwen zijn van goede kwaliteit en je krijgt meer dan waar voor je geld. Ik werd voor de levering nog gebeld dat een bepaalde kleur niet meer leverbaar was en of ik akkoord ging met een andere kleur. Ik kreeg er 1 touwtje gratis bij. Ik ga hier vaker bestellen.

Niets op aan te merken

Mooie materialen tegen een goede prijs, binnen een redelijke termijn geleverd.

Geen bericht of mijn bestelling verstuurd was

Waarschijnlijk door de feestdagen en de jaarwisseling veel vertraging . Mijn verstopte afvoer had dringend hulp nodig van de bestelde trekveer.

Perfecte levering!

Geweldige website, eenvoudig bestellen en super geregeld!

Niet geleverd

Niet geleverd

Zeer netjes afgeleverd kwaliteit is uitstekend

Netjes te woord gestaan en goed advies

Zeer goed geadviseerd

Tijdens een telefonische contact werd tijd voor mij genomen en zodoende kwamen we tot de optimale productkeuze.

Fantastisch, snel en goed

Problem solver’s

Bestelling was incompleet maar werd zeer snel en goed opgelost super!

Quick and good

Perfekt!!

Voor herhaling vatbaar

Positieve ervaring. Communicatie / tracking kan beter / duidelijker Vrij lange levertermijn. Artikel is kwaliteitsvol. Degelijk verpakt. Aanrader.

Correcte bestelling en levering

Buiten mijn 1e bestelling die door mijn eigen fout niet goed verliep ,werd ik direct geholpen en werd een nieuwe bestelling geplaatst en correct geleverd. Dank daarvoor en tot later

Prima service en goed product

Guter Service

Die Bestellung ging sehr schnell und die Lieferung nach Deutschland war auch zügig. Bei einem kleinen Defekt wurde schnell eine kostenlose Ersatzlieferung veranlasst. Einzig bei der Sprache gab es ein paar Missverständnisse die mit richtiger Übersetzung hätten vermieden werden können.

Ik hen ontvangen wat ik heb besteld

top kwaliteit, snelle levering, aanrader.

top kwaliteit, snelle levering, aanrader.

Zeer fijne winkel .

Goede kwaliteit snelle levering!

Mooie aanbiedingen

Kerstpakket gekocht om guirlande op te hangen aan een gespannen staalkabel. In het pakket zaten alle benodigdheden. Duidelijke en snelle communicatie en verzending.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV