Prima Abwicklung und Ware

Von der Auswahl im Shop Über Kommunikation und Lieferung war alles super.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima.

Alles goed ontvangen en goed advies gekregen.

Snelle zorgvuldige levering

Snelle levering van goede kwaliteit materiaal, netjes verpakt.

Verkeerde spullen opgestuurd en dit niet willen bevestigen.

Probleem opgelost onder het motto "Drie keer is scheepsrecht". Derde zending bevatte uiteindelijk de bestelde artikelen. Dankjewel voor de extra effort. ******* Met foto's en schuifmaat aangetoond dat er verkeerde materialen zijn opgestuurd. Ook al gaat het om iets kleins; ik heb met gedetailleerde foto's aangetoond, zelfs nog ingetekend met extra lijntjes omdat men een schuifmaat blijkbaar niet kon aflezen, dat er verkeerde materialen zijn geleverd. Het is niet zo dat er slechts eentje van een set van 6 (zes) verkeerd was, allemaal waren ze van de verkeerde maat. Lijkt alsof het uit een verkeerde bak (schap) is gepakt. Kan gebeuren, erken het probleem, stuur de juiste materialen na. En jij hebt weer een tevreden klant.

Goed product en snel geleverd

Overzichtelijk site heeft alles wat ik nodig heb en alles netjes en snel geleverd

Veel materiaal, goed materiaal, alleen hier te vinden, snellle levering!

Zeer tevreden , goed geprijsd , snelle service ,

Geen lange levertijden bestellen, betalen en heel vlug ontvangen

Eerste bestelling, alles goed..

Fijne producten voor een goede prijs.. Snelle verzending en goed verpakt.. Misschien voor verbetering: niet meer leveren via DPD, waardeloze firma..

snelle bezorging goed product

Oké

Snelle levering, goed verpakt

handige tool

bij het persen moet je opletten dat je tijdig stopt met persen of je hebt moeilijkheden om de tang terug te openen.

Nette levering

Kwaliteits spul voor een redelijke prijs

Snel en goed

Mijn bestelling snel en correct afgewikkeld

Contact +++ Snelheid verzenden +++

vlot, vriendelijk, correct

vlot en vriendelijk contact, correcte nalevering

Ik kreeg mijn bestelling snel en keurig verpakt geleverd. Toen bleek dat ik een verkeerde maat had ontvangen is dit super (en wederom snel) opgelost.

Geweldig!

Super service en snel geleverd! Kwalitatief hoogwaardige producten! Een topbedrijf!

Oké

On the packing slip is not indicated that the material is packed into the carton.

Alles perfect aangekomen en snel en naar verwacht .

Voor de eerste x besteld , en super blij mee !

Ik heb snel gevonden wat ik zocht en de levering verliep heel snel en vlot

Alles prima verlopen

Snelle levering.