Goede prijzen, snel verscheept, goede kwaliteit

Goede prijzen, snel verscheept, goede kwaliteit

Goede prijzen, snel geleverd.

Top!!!

Uitstekende service, zeer snelle levering, prima communicatie, scherpe prijs... A+++++

Super snel en correct

Hartelijk dank, alles ging supersnel

Top, snelle levering

Snel

Prima bedrijf

Goede kwaliteit, helemaal tevreden!

Super handig gereedschap

Duidelijk op de site zichtbaar wat je precies besteld. ,en snelle levering

Bestelling is snel volgens afspraak geleverd, prijs kwaliteits verhouding prima. Verder bij de bestelling een info foldertje met daarin de geschiedenis van het bedrijf en een leuke attentie.

Professioneel!

Levering zoals gepland en goed verpakt

Correcte communicatie en verwerking, voor herhaling ok

prima levering, goed product

Volledig volgens verwachting: levering en product. Ergo, helemaal tevreden.

Voor alles heeft Staalkabel een oplossing. Wat een prachtige sortering op de website.

Netjes verpakt

Netjes verpakt , goede uitleg op filmpje Kwaliteit

Snel en goeie levering

Een paar maal de contactservice gecontacteerd omdat bepaalde zaken niet duidelijk waten. Steeds beleefd geantwoord maar ik merkte wel dat mijn vele vragen op de duur de indruk gaven dat ik louter informatie wou zonder te bestellen. Maar uiteindelijk de bestelling geplaatst. Het was niet de eerste keer dat ik staalkabel bestelde maar wel de eerste keer dat ik draadklemmetjes ging gebruiken, dus daarover had ik veel vragen en twijfelde tussen 2 diktes van kabel. Maar de knoop,doorgehakt en besteld. Een haspel met 100m 1mm verzinkte staaldraad. En 100 draadklemmetjes en een klemtang besteld. Allemaal snel en netjes geleverd. Het haspeltje is onhandig als je de plastic er af haalt want de draad blijft niet zitten. Een trukje om dit te verhelpen is een gaatje van 2mm doorheen de zijwand te boren zodoende je daar het uiteinde van de draad kan steken. Zo ontwindt de draad zich niet van de haspel. Prima materiaal.

Telefonische hulp geweldig efficient

Wist niet wat ik zocht maar wel waarvoor: binnen 1 minuut telefonisch aan juiste materialen geholpen: geweldig!

niet het ideale krimgereedschap

Tangen om klemmen te krimpen op staalkabel van 1mm zijn niet ideaal. Zelfs na tweemaal drukken zit de kabel nog niet vast.

Snelle betrouwbare levering

Duidelijke website. Kwalitatief goede produkten.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

Snelle levering. Zou graag een handleiding erbij willen krijgen om de waslijn te kunnen monteren.

Goede prijs kwaliteit

Geleverd wat je ziet

Perfect geregeld

Website is duidelijk voldoende uitleg en advies, goede service en alles wordt volgens afspraak geleverd. Prima

Aan te raden

Snelle levering, goed product en snelle reactie bij vragen.

supergemakkelijk

ik heb voor mijn nieuwe wasdraad aan te spannen de automatische draadspanner gekocht. wat een gemak, dit had ik al veel eerder moeten kopen

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV