Net wat ik zocht aan een voordelige prijs

Goede prijs/kwaliteit en vlotte levering. Ik kan deze winkel zeker aanbevelen.

Gewoon: doen wat ze beloven

Goede webwinkel met prima kwaliteit en prijs

Netjes snel geleverd

Beloofd = ontvangen

Wat je bestelt dat krijg je en nog snel ook!

Super bedrijf, helpt klanten op weg

Een ontstoppingspiraal gekocht, dit type was niet op voorraad. Medewerker belt mij terug en bied een alternatief aan. Volgende dag geleverd. Dit wil je graag meemaken als klant.

Zeer correct

prijs/kwaliteit zeer goed

Uitstekende service!!

Dank voor de uitstekende service. Ik had de verkeerde combi kabel / bevestigingsmateriaal besteld. Mijn mail hierover werd vlot en vriendelijk beantwoord. De montageset kon geruild worden. Na een korte instructie van Harm en Nils hoe ik e.e.a. moest bevestigen, als een tevreden klant de deur uit. Dank!

Makkelijk bestellen en top service, voor goede prijs bij mensen met kennis

Ik heb onlangs een nieuwe drooglijn en rvs spanners besteld. De website is duidelijk en overzichtelijk en merk je meteen dat overal over na is gedacht. Ook de informatie over de mensen en het bedrijf Staalkabel Stunter geeft aan dat je zaken doet met mensen en niet met een internetsite. Alleen al voor de meegestuurde brochure over dit bedrijf zou je hier iets moeten bestellen. Zo menselijk en zo'n goede service en ook nog een gratis attentie (pen), waar zie je dat nog op internet. Zoek je iets om aan op te hangen, op slot te zetten of iets anders op staal(kabel) gebied, zoek niet verder en bestel hier bij Staalkabel Stunter!

Prima product kwaliteit en snelle levering

Prima product kwaliteit en snelle levering

Vlot

Heel vlot!

Bijzonder klantvriendelijk

Bij levering bleek een deel van de bestelling te ontbreken. Mail gestuurd, direct antwoord en twee dagen later was de rest binnen. Buitengewone service, maak je tegenwoordig niet altijd zo mee. Mijn complimenten!!

Goede en snelle levering

Degelijke spullen!

Goede en snelle levering

Degelijke spullen!

fast delivery

score describes better than words

Makkelijk bestelproces en Snelle levering

Uitstekend ! Netje verpakt, snel geleverd !!

Prima site

Snelle en accurate levering.

Perfect wat beschreven is

Bestelling snel ontvangen en correct. Goede webshop met goede producten.

Precies die materialen die ik zocht.

Ze hebben precies die materialen geleverd die ik zocht voor een goede prijs. Vandaag besteld morgen in huis.

Geleverd wat besteld is en snel

Geleverd wat besteld is en snel

grote sortering staal kabel producten

prima voor elkaar, aanrader

91 Dalwagenseweg