Snelle goede levering

De snelheid van levering was zeer goed en ook is er geleverd wat beloofd is.

Snelle levering, producten volgens verwachting.

Snelle levering, producten volgens verwachting.

Persoonlijke aandacht en snelle levering

Omdat ik niet kon vinden wat ik zocht gebeld met bedrijf. Perfect geholpen met persoonlijke aandacht. Ik raad dit bedrijf daarom van harte aan.

Nette en snelle verzorging

De speciale katrolletjes die ik nodig had kon ik snel vinden en werden snel afgeleverd

Cabrera afvoerontstopper

Binnen 24 uur geleverd

Prima site, prima levering

Overzichtelijke online shop en levering snel. Zoals het hoort.

Snel geleverd, goede spullen

Perfecte levering

Het was goed geleverd zeer te vrede

Goed product

Snel geleverd.

Gewoon goed!

Materiaal is van zeer goede kwaliteit. Bezorging is snel. Communicatie is uitstekend. Materiaal: 19 Plant Klimhulp kruisschroef Rvs Trellis 2mm Staalkabel haspel Rvs 20 meter 2mm Staalkabel knipper Staalkabeltang HNS tot 4mm

Gewoon een goed bedrijf, duidelijk wat op voorraad is en snel in huis!

Gewoon een goed bedrijf, duidelijk wat op voorraad is en snel in huis! Het is zo simpel, gewoon doen wat je beloofd!

Betrouwbaar, snel en goede kwaliteit

Vlotte levering, verder een prima product bij aankomst, degelijk en naar behoren. Dank jullie wel!

Goed en vragen goed beantwoord

Goed en snel. Duidelijke website!

Prima bedrijf!

Super Service

Das Material ist genau wie ich es mir vorgestellt hatte. Eine Rückfrage wurde umgehend beantwortet, ich kann die Firma nur weiterempfehlen.

snel geleverd

130 rvs haken besteld en deze werden 2 dagen later bezorgd.

Zalig

Zeer fijn

Correcte levering Cabere afvoer ontstoppingsveerGeheel volgens afspraak.

Produkt voldoet geheel aan verwachtingen. Gaat gemakkelijk door alle bochten. Verstopping binnen het uur verholpen.

Mooie producten met juiste prijs. Logistiek graag een andere partij dan DPD kiezen.

Goede site, juiste prijzen. Alleen de klantenservice beloofd verkeerde leveringstijden. DPD is geen partij om qua tijdleveringen op te vertrouwen. Pakket retour laten nemen en elders besteld wegens levertijd. Voorlopig beveel ik ze niet aan. Wellicht met een andere transporteur in de toekomst wel.

Tevreden klant

Correcte & snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Mijn bestelling verliep vlekkeloos.

Producten zoals verwacht

Goed, Moest alleen even contact opnemen omdat berichtgeving over rvs klemmen niet eenduidig Is bij het product en de hydraulische perstang.

Precies zoals beschreven

Concurrerende prijs en goede kwaliteit. Helemaal top.

Snel en duidelijk

91 Dalwagenseweg