Alles super!

Schneller Versand und Ware genau wie beschrieben.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik had mijn bestelling net gedaan en kreeg al een telefoontje dat het gevraagde niet binnen was maar dat het een paar dagen later zou bezorgd worden. Dit vind ik top. Nog nooit meegemaakt. En Idd 2 dagen later had ik mijn bestelling. Bedankt. Zeer goede service

Snelle levering en netjes verpaky

Zoals titel al zegt, jammer dan weer van die irritante spam en enquetes.

Niets anders dan fantastisch!

Product niet op voorraad maar werd netjes gebeld of dit een probleem was en wanneer het wel binnen was. Heel netjes.

Sehr schnelle Lieferung und gute Qualität.

Die bestellten Sicherungsseile mit gleichschließenden Schlössern waren innerhalb sehr kurzer zeit geliefert. Die Ware ist in guter Qualität und unversehrt hier angekommen. Alles TOP!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Producten zijn goed omschreven en voorradig

Alle producten waren binnen enkele dagen netjes verpakt bij mij aangekomen. Super

Prima spul, goeie prijs

Besteld en snel geleverd. Prima kwaliteit.

Snel en goed

Snel en goed.volgende keer weer

al het bestelde goed aan gekomen.

vorig weekend alles besteld, ik had het idee dat de betaling niet goed was aangekomen, dus na het weekend even een email gestuurd hoe of wat, inderdaad was de betaling niet doorgekoppeld kreeg ik een uur later via de mail te horen, de dag erna kwam al het bestelde goed aan, 1 draadspanner was niet helemaal lekker draaien maar had ik zo verholpen.

Groot assortiment en scherpe prijs

Goed aanbod. Netjes verzonden. alles kwam op tijd.

Goede materialen tegen schappelijke prijs.

Voldoet aan de verwachting, snel geleverd, en mooie prijs.

Besteld product van goede kwaliteit

Via Amazone besteld goede kwaliteit goed te volgen via track en trace

Keurig opgelost

In eerste instantie bestelling gedaan en verzonden via DPD, alleen bleef de bestelling op "onderweg '" staan, DPD gebeld die vertelde dat ik via de afzender moet reageren. Afijn een lang verhaal kort, het pakket was zoek, maar er zou een nieuw pakket verzonden worden en ja een dag later zonder problemen afgeleverd. Wat had ik besteld , een riool ontstopper , perfect apparaat , ik trok er vervilte haarbol mee uit en de afvoer loopt nu weer als een zonnetje.

Vooruitstrevend

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Vooruitstrevend door klant mee te nemen in toepasbaarheid van bestelde product(en).

Goede en snelle levering

Voor mijn doel is deze te stijf moest wat soepeler zijn 8

Snel geleverd prima spullen

Een heel pakket besteld dat binnen 1 dag werd geleverd de kwaliteit is erg goed van de diverse onderdrlen

Uitstekend snel goed verpakt prijs oké

Gewoon snel en goed

Prima product en vlotte service

Pery

alles geleverd

alles geleverd met iets vertraging maar nu tevreden .

top

100% als verwacht

Net bedrijf wat afspraken nakomt

Reageren snel en netjes als je vragen heb en word opgelost

Super snelle levering

Goed ingepakt en supersnelle levering

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV