Snel besteld.snel ontvangen.top

große Produktvielfalt

Schnelle Lieferung. Hatten als einzige Firma das gesuchte Produkt.

Heel tevreden

Verschillende vragen gehad nog voor ik de bestelling kon doen, werd daarbij keer op keer correct, vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

Zufrieden über Lieferung Cross Key Schaltschrank Profi

Wir haben einen Schlüssel für unseren Zählerkasten bestellt. Die Lieferzeit war wie erwartet, also dementsprechend gut und das Produkt ist nach unserer vollsten Zufriedenheit und sieht sehr stabil aus.

eerste ervaring en zeer tevreden

Gekregen wat ik besteld had binnen een korte termijn. Aanbevelenswaard!!

Overzichtelijk en snelle levering

Geleverd zoals gepland

Fantastisch.

Met dit stuk gereedschap was de verstopping zo verholpen.

goede kwaliteit

Nieuw bistrosetje gekocht, was een stukje boven de begroting ondanks 50 % korting Het stond ontzettend leuk in de voortuin maar voor hoe lang, dus al gauw kwam het idee om het met een kabel vast te leggen. via internet bij Staalkabelstunter uitgekomen. Groot assortiment mijn keuze viel op een zwart geplastificeerde staalkabel met twee ogen dus kabel besteld en werd snel geleverd. setje vastgemaakt de kabel valt eigenlijk weg je ziet hem haast niet maar hij zit er wel. Top bedrijf, groot assortiment, strakke prijsstelling, goede kwaliteit en snelle levering

Dit ging prima en was leuk.

Het plaatsen van de order was eenvoudig, de levering ging snel en het materiaal is prima. Leuk hoe men zich presenteert in de video na betaling en de leaflet in de verpakking!

Top Verkäufer

Schnelle Lieferung, alles top jederzeit wieder.

prima service en bereikbaarheid

Kennis, Keuze, Kwaliteit

Staalkabelstunter heeft aan al mijn verwachtingen voldaan!

Prima materiaal tegen een prima prijs en snel geleverd!

zeer tevreden over de service

Behulpzaam!

Ik had een grote order die niet in een keer kon worden geleverd. Direct na het plaatsen werd ik middels een telefoontje daarop geattendeerd. De toenmalige voorraad werd meteen verzonden en ik werd goed op de hoogte gehouden van de nabestelling. Goede service!

heel goed

levering en dienstverlening 100%

Zo hoort het

Nette prijzen en een snelle levering

Heel tevreden over de wijze van hulp bij mijn keuze van de materialen!

Prettig en professioneel. l

correcte prijs en op tijd geleverd

''

Is allemaal netjes bezorgd

Als het mis gaat zijn ze er ook

Pakket door DPD verkeerd afgeleverd maar erg goed opgelost door vastberadenheid en doorpakken van de medewerkers.

Niet goed

Niet goed

Snelle levering Degelijk product

Goed geregeld

Snel bezorgd

Goede site en prima service.

Bestelling was vlot geplaatst en supersnel geleverd. Was nog klein probleem met aantallen wat snel en naar tevredenheid is opgelost.

Prima materiaal, geleverd zoals beloofd

Niets aan toe te voegen, what you see is what you get. Mooi op tijd geleverd.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV