Snelle service, goede kwaliteit aan goede prijzen.

Kwalitatief materiaal, makkelijk te installeren

Snel, vlot en P/Q dik oké

Snel verstuurd, ruime keuze en niet te duur

Slecte kwaliteit draadspanners

Pakket waslijndraad besteld maar de draadspanners zijn van een slechte kwaliteit, heb maar andere gekocht, jammer

Ik geef 8, omdat ik nooit een 10 geef. :-) Voor de rest, vlotte afhandeling, uw artikel netjes verpakt. En, gevonden wat ik nodig had. Doe zo verder!

Uitstekend!

Goed en de klantenservice is Goed!!

Snelle complete levering

Helemaal goed

Toegankelijke website, snelle levering, goede voorraad, bovendien bij een telefonische vraag over een tang? direct zijn stelling in gedoken vervolgens het product bekeken en de maatvoering besproken. Dit getuigd van goede service!!!

Prima!!

Een besteld artikel was vreemd genoeg vervangen voor een heel ander artikel. Een telefoontje naar de klantenservice en ik had 1 dag later het juiste in huis. Het foutieve hoefde ik ook niet terug te sturen. Bij de nalevering was nog een nette pen bijgevoegd. Top opgelost, maar door het slippertje net geen 10.

Een snelle levering top

Een snelle reactie en levering top geregeld

Supergoed advies en snelle levering

Staalkabelstunter geeft persoonlijk advies en heel gerichte links voor de aankoop van materialen. De prijzen zijn goed en de levering snel. Heel tevreden!

Klantgerichte inzet van professionele kennis.

Kennis van zaken. Reageren snel en adequaat na een vraag over de mail. Het interieur van de doos waarin de krimptang zit is anders dan de presentatie foto’s op de site. Niet slechter maar wel anders. Jammer dat jullie geen oog terminals en gaffelterminals in jullie aanbod hebben. Dan had ik in één keer alles kunnen bestellen.

Prima kon het gewoon meteen ophalen

Snel beantwoord daardoor kon ik het meteen ophalen Jammer dat ik niet meer kon kopen omdat ik niet contant kon afrekenen

Super Abwicklung, gutes Produkt

Hervorragende Bestellabwicklung, schnelle Zusendung in guter Verpackung. Produkt entspricht unseren Anforderungen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nooit meer.

Wat een gedoe op een simpele bestelling te verzenden.

Prettige leverancier

Grote keuze binnen het assortiment. Via de website was de keuze gemakkelijk te maken en kon ik hetgeen ik zocht snel vinden. Goed product voor een meer dan acceptabele prijs. En snelle levering; dit laatste is voor mij niet het belangrijkste. Indien levering iets langer duurt en de kosten worden lager, dan heeft dit mijn voorkeur.

Ondanks dat ze gesloten waren werd mijn vraag voordat ik de bestelling ging plaatsen beantwoord. Levering was snel en accuraat. Zou zeker nog een keer daar bestekken.

Snelle bestelling - veel keuze

Moet de producten nog verwerken in het project dat start op 22 augustus. Meer info later

Excellent service

Snelle levering uitstekende service

Prima, snel en correct.

Kijkt me een leuk en goed team. Materiaal prima.

Sehr gute Erfahrung

Sehr zuverlässig, schnell und gute Qualität. Dankeschön

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Perfecte levering

Correcte uitvoering van de geplaatste bestelling

Snelle en correcte levering.

Erg goed !

Snelle levering, prima produkten ! Kortom geweldig !

Besteld, betaald en volgens verwachting geleverd!

Besteld, betaald en volgens verwachting geleverd!

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV