Makkelijk bestelt, snel geleverd

De benodigde spullen heb ik eenvoudig kunnen bestellen en werden snel geleverd.

Top en snel geleverd

Product en service prima.

Product en service en snelheid prima. Bezorging door DPD laat wensen over. Had pakketje laten bezorgen bij ophaalpunt omdat ik onregelmatig thuis ben. Sturen ze mail dat je het aangekomen is bij ophaalpunt. Maar je moet wachten tot je mail krijgt om het op te halen. Die mail moet ik nog steeds ontvangen. Ben naar 3 dagen pakje maar op gaan halen.

Super goed geholpen

Goed geholpen, snelle reactie op mail en vlot verzonden, bedankt !

goede staalkabel voor mijn waslijn

snelle levering goede kwaliteit en goede prijs

snel geleverd mooi product

Alleen zijn jullie de gratis bitset vergeten mee te leveren

Doen wat zij aangeven

Handige site. Duidelijke uitleg. Goede verpakking. Snelle en betrouwbare levering. Kortom….uiterst tevreden.

Goed product, maar omslachtige levering.

Erg overdreven om pakketpost in te schakelen voor iets dat gemakkelijk door de brievenbus past.

Topproduct!

Ik kan m'n tuinmeubelen nu met een gerust hart in m'n tuin laten staan.

Perfect geregeld!

Goed, keurig op tijd geleverd

Had 12 oogmoeren m6 besteld, 11 keer m6 ontvangen, 1 keer m8 Kan gebeuren ….

Gewoon goed

Enige jammere is de vervoerder die hier een track en tracé verstuurd als ze al langs geweest zijn en het dan weer terugsturen naar het sorteercentrum om dan pas na dagen weer langs te komen

Perfecte service

In orde

Makkelijk, snel geleverd

Snelle levering en ‘goed spul’

Wat ik besteld had is de dag erna op locatie afgegeven. Helaas was niet alles op voorraad dus wat keuzes aangepast, maar is dat raar in deze ‘logistieke uitdaging’ tijd? Vooraf controleren en mss overleggen van je plan is aan te raden!

Grote musketonhaken

Een van de zeer weinige partijen die grote musketonhaken verkoopt en ook nog tegen een goede prijs. Bestelling werd snel geleverd zonder poespas. Helemaal blij mee!

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service. Vanaf moment bestelling volgende dag in huis

Goed product, snelle levering

Gootsteen loopt weer netjes door.

Uitstekende materialen snel geleverd

Uitstekende materialen die snel worden geleverd. Leuk dat ook wat info over het bedrijf is bijgevoegd,

Sterk staaltje staal.

Bestelde product voldoet, na een snelle aflevering volledig aan de verwachting. Prijs kwaliteitsverhouding is top!

goed product

goed product, snelle levering. voldoet aan verwachting

Heldere website met kwaliteitsproducten, eenvoudig bestellen en zeer snelle levering. Top! En dank voor het sympathieke biertje :-)

Super firma

Goede communicatie prijs kwaliteit ok

Kant en klaar pakket waslijn besteld en snel ontvangen. Super!

Goed product en snelle levering.

Eerste bestelling en zeer tevreden, prima artikel en snelle levering.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV