Snel en klantgericht

De bestelling werd snel geleverd en ik werd over elke stap geïnformeerd. De klant staat hier echt centraal. Het assortiment is zeer groot, en het fijne is, dat je heel eenvoudig een selectie kan oproepen van alle artikelen die passen bij de kabel die je bestelt.

Snel te vinden online

Website is zeer goed

Goede toegankelijke site, corrtecte en tijdige levering

Zie hierboven

Duidelijke website, afhandeling vlot en netjes

Website was duidelijk, handig filmpje over gebruik (van de caBEra G16 ontstopper). De prijs was prima en de afhandeling vlot. De door DPD aangekondige mogelijke afleververtraging ivm personeelstekort vond gelukkig niet plaats en het werd de dag na bestelling netjes verpakt afgeleverd.

top

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Schnelle Lieferung

50 m Stahlseil

Heb besteld en gekregen wat ik nodig had. Op de website is duidelijk te vinden voor welke toepassing het gebruikt kan worden en hiermee heb ik de klus goed kunnen uitvoeren! Leuk en erg vriendelijk personeel. Nadat ik gebeld had dat ik het toch op kwam halen ipv de post kregen we nog een lekkere bak koffie ook ;) Gewoon goed dus!

Juiste producten geleverd.

Kon met producten precies doen wat ik wilde.

Goede service nadat ik productiefout heb geconstateerd

Mijn eerste bestelling en alles was tijdig geleverd. Helaas was één kabel niet correct. Nadat ik dat had gemeld per mail, had ik binnen een uur een reactie en het geld wordt teruggestort. Super service!

STIPTE LEVERING

stipte levering

Goede ontstopper, snelle verzending

Ik heb heb een ontstopper besteld, die de volgende dag tegen een schappelijke prijs bezorgd werd. Prima service!

items zoals beschreven, top. Bij ons ontbrak er een item bij levering, maar was snel en zonder problemen rechtgezet. Aanrader :)

Zeer snel

Retour heel snel verwerkt

Bestellung Lieferung Rechnung hat Alles gepasst

Bin sehr zufrieden. Danke

Goede ervaring

Alles netjes geleverd en verpakt. Zaakjes goed op orde. Snelle levering.

Prima meedenkend team!

Ik was op zoek naar een grote maat schroefogen die bijna nergens te krijgen zijn. Bij Staalkabelstunter wel maar er was onvoldoende voorraad. Ik werd direct gebeld over alternatief dat binnen week beschikbaar was.... Voor mij is het belangrijk dat het team pro-actief meedenkt i.p.v. stilte waardoor je alleen maar tijd verliest. Hulde voor het team van Staalkabelsrunter! Van harte aanbevolen dus

Prime webshop

Goede kwaliteit

Helemaal goed

Bestelling was snel en netjes geleverd. Zoals het hoort.

vriendelijke Annelies

Ruim voldoende aandacht

Prima product

Prima product voor een schappelijke prijs

Wat een top bedrijf

Goede producten, waar je wat aan hebt en snelle levering.

Geweldige spullen, geweldige service, geweldige mensen,

Ik ben blij dat ik de Staalkabelstunter heb gevonden! Na het kijken van de duidelijke YouTube-filmpjes én een telefoontje, kon ik precies het goede waslijnpakket bestellen. Best zeldzaam om een bedrijf tegen te komen dat én goede spullen en service heeft, én een toffe huisstijl helemaal doorvoert én betaalbaar is. Helemaal top

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV