Alles goed geregeld

makkelijk besteld en was er de volgende dag.

Voor het eerst een bestelling gedaan en verliep heel goed en het pakket met kabel was er de volgende ochtend!

Vlotte afhandeling van de bestelling. Bedankt voor het bijgevoegde relatiegeschenk.

snel en keurig geleverd

Blij met de snelle levering. Maar daar verheugde ik me al op na het zien van de video in het bevewstigingsmailjte, waarin te zien was dat er direct aan wordt gewerkt (super leuk!) Prachtige materialen. Opslaan en nooit meer uit je favorieten verwijderen!

Nette complete levering

Goed product nette levering het volgen van het te leveren product en levertijd zou misschien beter kunnen

Superfijn

Snel en zoals besteld geleverd

Snel en accuraat!

Snel en accuraat

goede service en snelle levering.!

Alles prima verlopen

alles ontvangen zoals ik besteld had en mooi verpakt

Goed advies , goede service, snelle levering

Top leverancier

Ruim assortiment, nette prijzen en snelle verzending.

Positieve ervaring, zoals genoemd in titel. Naast het assortiment, de prijs en de snelheid, komt het bedrijf toch als niet massaal en sympathiek op mij over.

Gewoon goed

Webwinkel met een menselijk gezicht. De plaatselijke deskundige ijzerhandel, maar dan online.

Service top

Mogelijk tot telefonisch contact voor informatie met de firma zeer vriendelijke verder geholpen! Snelle en correcte levering van het product!

Goed en goedkoop

Service gericht

Ordered 100m stainless steel cable just before leaving for Italy and received my order within 24h!!!

I was excited that the order was managed smoothly. Seems to be a highly reliable and efficient company!!!

Top.

Snel en goed!

overzichtelijke site, correcte levering

prettig allerlei onderdelen en gereedschap bij elkaar aan te treffen. Je hoeft geen enorme aantallen te bestellen.

ich habe selten ein so reibungslosen Ablauf von der Bstellung bis hin zum after sale service erlebt

die große, übersichtliche Auswahl, der reibungslose Kaufzyklus und die sehr gute After sale performance haben mich überzeugt, das genau so, wie es von Staalkabel praktiziert wird, die Zukunft deer Kundenbetreuung aussehen wird.:-) absolut souverän und zielführend

redelijk

levering duurde langer dan bij de bestelling werd aangegeven, MAAR NET op tijd binnen

Mijn bestelling en ontvangst was goed

Makkelijk te bestellen, goed te volgen en snelle levering.

Perfect, goede kwalitiet.

Snel gelever.

Heel fijn bedrijf dat alles op orde heeft!

Ik heb 2x 2meter staalkabels besteld om mijn fitness toestel compleet te maken. Fijne webshop en snelle verzending. Bedankt!

Snellen en nette levering van degelijke spullen

Snelle levering,goede kwaliteit.

Snel geregeld voor een goeie prijs

Een ruim aanbod en snelle levering voor een prima prijs. En alles goed verzorgd.

91 Dalwagenseweg

Opheusden 4043MV