Het aan mij geleverde voldoet prima aan het bestelde.

De levering is prima maar de vervoerder DPD is slecht. Ik woon in een uithoek van de stad Goes, als er weinig adressen zijn op een bepaalde dag komen ze een dag of eventueel 2 dagen later. Ik heb dit eens gevraagd aan een bezorger, hij zij we mogen geen extra afstanden afleggen als er niet voldoende adressen in die buurt zijn. Ik heb al een keer 4dagen gewacht op bezorging. Dit is misschien eens een aandachts punt. Verder prima tevreden, goed materiaal. Vriendelijke groet, Henk Raterink GOES

leuk bedrijf, goeie service

leuke filmpjes van het bedrijf zelf. De mensen lijken met plezier hun werk te doen wat het een fijne ervaring maakt om te bestellen. Groot aanbod en goeie service, ga zo door!

Snelle en correcte levering

gespecialiseerde zaak, fijn en prima geholpen!

gespecialiseerde zaak, fijn en prima geholpen! zending volgende dag binnen. aanrader!

Alles keurig en snel afgehandeld

Nix zu beanstanden

Artikeln wie beschrieben, Versand angemessen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima bedrijf

Een duidelijke website, goede producten en een snelle levering! Top!

Prima snelle levering en netjes verpakt

Prima website met zeer veel keus. Levering snel en materiaal geheel volgens verwachting.

Schnelle Lieferung-Super Qualität

Schnell geliefert, Edelstahl in super Qualität.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en een mooi product

Een goed en mooi product. Snel en netjes afgehandeld.

precies wat ik zocht voor ontstopping

nu is ontstoppen eenvoudiger geworden goed hulpmiddel werkt pefect

Bestelling is goed verlopen, levertijd was correct, al met al geen verbeterpunten

Aan te bevelen !!

Nette prijzen en snelle levering

Prima, snel, goede prijs en enthousiaste mensen

+++++

dikke aanrader

perfect kwaliteitsvol materiaal, goed verpakt en stipte snelle levering, waarvoor dank, Paul Janssen

Snel en waar voor je geld.

Ik heb een kabel besteld voor een kabelbaan. Staalkabelstunter heeft de meeste keus met concurrerende prijzen. Op de site zijn de bijbehorende spullen makkelijk te vinden en die zaten netjes in de doos bij de kabel.

Super kwaliteit en service

Geleverd zoals word beloofd

Goede ervaring product zoals omschreven

Vlotte levering en een goed product

Fijn en behulpzaam

Fijn goed en duidelijk contact en helemaal blij met het resultaat

Mooi product aan scherpe prijs

Vlotte bestelling, snelle en correcte levering van een mooi product aan een scherpe prijs.

Goed product en snel geleverd toppie

Mijn ervaring met staaljabetstunter was prima.

prima service

we hadden een probleem met een rol staaldraad die we in het verleden had gekocht, maar ook Staalkabelstunter kon geen antwoord geven, waardoor dit veroorzaakt kon zijn. Zij hebben ons dan een compensatie aangeboden bij aankoop van een nieuwe rol. Heel vriendelijk personeel en snelle antwoorden.

Perfekte levering

Uitvoering wielen zoals beschreven