Beoordeling

De verzendkosten zijn nogal duur. Kan toch gemakkelijker met de post.

Hat alles wunderbar geklappt.Weiter so!

Alles bestens!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Handig, pakketje was zeker op tijd geleverd, grappig maar de attentie een balpen was in 7 stukken, maar de kabbel en toebehoren was in perfecte staat.

Kartrollen lopen uitstekend

De wartelkartrollen zijn perfect voor de constructie die ik om de staaldraad uit verschillende hoek op te vangen.

Handig

We hebben een heel handig dingetje voor de waslijn aangeschaft. Het was er supersnel en het werkt supergoed! Persoonlijk berichtje na de bestelling en een kortingsbon voor de keer erop.

Het product werd goed verpakt en is op tijd door mij ontvangen. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van het transport.

Einwandfreie Ware

Einwandfreie Ware, super Qualität zu einem akzeptablen Preis. Schnelle Lieferung.

Top en snel

Betrouwbaar

De levering was snel en correct.

Prima producten en snel geleverd.

Ook de klantenservice is uitstekend. Mijn mail over een probleem met de bestelling werd vrijwel direct beantwoord met een nette oplossing.

Goedkoop. Goede kwaliteit. Snel bezorgd.

Mooie kwalietatieve producten

Snele goede servies

Super Service

Unkompliziert und schnelle Erledigung meiner Bestellung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelling keurig volgens toezegging geleverd in een zeer nette verpakking en in goede staat ontvangen.

uitstekend

Kwalitatief produkt, snel geleverd.

snel

snel en goed geleverd

Eenvoudig bestellen, goed op de hoogte gehouden van status van bestelling, zeer snelle levering. Als extraatje een pen ontvangen .Niets te wensen over.

Goede service 9

prima service en goed materiaal

zending snel ontvangen, deel ontbrak. mail gestuurd, hebben gelijk actie ondernomen en opnieuw gestuurd prima service volgende bestelling gaat weer daar besteld worden.

Snel geleverd wat ik had besteld.

Prima ervaring. Mocht ik voor een volgend project weer spullen nodig hebben uit hun assortiment, ga ik ze daar bestellen.

prima.

snelle levering. ben ik tevreden oveer

een enthousiast bedrijf dat redelijke prijzen hanteertrt

Alles is mogelijk in overleg,goede,klantvriendelijke instelling,jong bedrijf met een ouderwetse positieve instelling.ik vindt dit Zelf heel verfrissend,en ik hoop dat er meer van dit soort bedrijven ontstaan.positief !

Sterk

Correct snel en prijs kwaliteit...top!

Zeer goed.

Artikel netjes verpakt en snelle levering.

Snel geleverd, goed ingepakt. Bestelling voldoet top, inc instructiefilmpje verstopping in no time verholpen.

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL