Snel en goede prijs

Ik zou deze site aanbevelen

Duidelijk, vriendelijk, goed product.

Snel goedkoop en goed met veel keus

Dus een aanrader

prettige zakendoen met Staalkabelstunter

Heb ik net vermeld. Dit is vervelend!

top service, top communicate

Ik had een verkeerde bestelling geplaatst, via mail heb ik alle inlichtingen, advies en perfecte opvolging gehad om de juiste bestelling te kunnen doen.

alles prima verlopen

alles prima verlopen

Product is goed, bezorgdiensten dpd beduidend onder de maat

Bestelde producten zijn prima verpakt incl. een leuke attentie. Jammer dat je gebonden bent aan bezorgdiensten DPD. Dit is mijn tweede ervaring met deze bezorger en het wordt alleen maar erger. Zou voor mij een reden zijn om een andere leverancier te zoeken ondanks dat product prima voldoet waarvoor ik deze heb aangeschaft.

Nog nooit zo'n leuke website bezocht!!

Product zeer makkelijk te vinden en te bestellen. Dan een persoonlijk bericht dat je bestelling verzonden gaat worden (SUPER LEUK). Even een kort mailtje dat de bestelling verzonden is en de volgende dag een vriendelijke bodedienst die je bestelling aanreikt. Alles netjes verpakt en een mooie uitleg wat de Staalkabel Stunter nog meer voor mij kan betekenen. Een TOP web leverancier!

Top service, Top kwaliteit

Snelle levering, scherp geprijsd. Was top.

Sehr gute Dienstleistung.

Sehr gutes Produkt!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top, goede prijs en snel bezorgd. Erg tevreden!

Top, goede prijs en snel bezorgd. Erg tevreden!

Uitstekende service!

goede nette afhandeling / kwalitatief goed product

tevreden over de kwaliteit van het artikel. order meteen verwerkt. levering duurde een dag langer maar dat lag aan DPD.

heel goed

snelle levering van de juiste stukken plus vele emails om het pakket te volgen

PERFECT !

Makkelijk te bestellen, vlugge én correcte service !

Stevige waslijn en snelle levering. Prijs-kwaliteitverhouding goed.

Aanbiedingsetje iitverkocht

Aanbiedingssetje was niet te koop maar afzonderlik kon je alle materialen wel bestellen?

Alles is verlopen zoals gewenst.

Leuk, deze mensen doen hun eigen marketing!

Na de bestelling zag ik live hoe de betaling werd gecheckt en mijn bestelde producten in een doos werden gedaan. Dat is nog eens tracking! Het blijkt dat de medewerkers zelf op de site staan in foto’s en filmpjes. In plaats van nietszeggende tandpastaglimlach van een stock-fotomodel gewoon hun eigen medewerker bij het telefoonnummer. En ook nog snelle levering! PS: In mijn pakje trof ik ook nog een balpentoide aan. Vermoedelijk was ze op zoek naar haar thuisplaneet en zag ze mijn pakje aan voor een wormgat. Ik heb haar in de vrijheid gesteld zodat ze verder op zoek kan naar een goed balpenwaardig leven. Douglas Adams zal er blij mee zijn.

Goed geholpen, groot assortiment

Ik zocht een ophangsysteem voor een stalen frame in de kleur zwart. Bestond wel, maar te weinig draagkracht. Na telefonisch overleg (bereikbaarheid is wel slecht) is er iets nieuws in het assortiment opgenomen wat wel voldeed. Alles zwart met zwarte kabel. Werd helaas wel veel duurder, maar ik had het nodig. Bij het verzenden was de kabel vergeten, maar deze is direct nagestuurd.

en snel afgehandeld. De vraag om aanbevelen te verplichten om in te vullen met ja/nee vind ik tactisch een slechte. Er kunnen twijfelgevallen zijn en u kunt uw bedrijf zelfs met deze vraag benadelen.

Snelgeleverd

Prima kwaliteit

Prima levering en kabel

Eenvoudig bestellen en snelle levering

vlotte levering

na bestelling vlot thuisbezorgd

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL