goed!

bestelling was zeer snel geleverd en goed verpakt!

Prima service.

Goede service. Makkelijk te bestellen.

Erg praktisch

Voor mijn naaikamer zocht ik op de kniptafel een plaat waar ik spelden in zou kunnen prikken voor mijn patroon tekenmethode Maar de stofschaar moet er wel over kunnen glijden. Zo kwam ik uit op kurk, nog zelfklevend ook. Ideaal en het bevalt me heel goed!

Goed product snelle levering

Goed product snelle levering goede prijs

Prima...

Netjes en correct afgehandeld..

Komt afspraak na

Bij kurk24 online hebben we een prikbord besteld. Werden keurig op de hoogte gehouden door kurk24 wanneer we onze bestelling zouden ontvangen. DPD bezorgde het pakket op de aangegeven tijd. Het prikbord goed ingepakt en zonder beschadigingen bij ons aangeboden. Kan kurk24 aanbevelen voor een prikbord.

Fenomenaal

Snel, goed en verrassend.

Deze keer naar wens

Beste, ik had dit keer mijn bestelling in 1 keer juist ontvangen en het was aangenomen. De vorige bestelling is niet goed gelopen; 4 pakketten waarvan 2 weer onderweg retour gegaan en 1 beschadigd (met open emmer) aangekomen. Nu was het direct goed gelopen. Ik heb hierdoor alsnog vandaag (14-11) de kurkvloer ook bij jullie besteld, hopelijk verloopt ook die levering naar wens. Ik zie overigens kortingsvoucher staan bij iedere bestelling, en ik was benieuwd wanneer er korting gegeven kan worden i.v.m. de hoeveelheid die ik al bij jullie heb afgenomen ;-). Altijd meegenomen namelijk.

De hexagon tegels besteld zijn prachtig heel blij mee !! Goede kwaliteit.

Perfecte levering

Perfecte levering

Blij verrast.

Goede communicatie, goede en zorgvuldige, alsook snelle levering. Bijzonder blij verrast over het materiaal, het uitzicht en werkelijke product is mooier in realiteit dan de foto's op de website. Nu nog de plaatsing, maar ook dit zal wel naar wens verlopen. Groetjes uit Westerlo van een tevreden klant.

Duidelijk goed en snel

De informatie op de website is helder en uitgebreid, je weet precies wat je gaat bestellen. Snelle levering en goed verpakt!

Mooi rond bord van kurk met knijper punaises voor foto’s

Hangt mooi in het toilet met foto’s. Ophangsysteem in het midden was niet handig. Dan draait het bord. Dus zelf een haakje gemaakt aan de achterkant om hem op te hangen.

Partijen aanbod

Maar een 3m2 nodig Iets gevonden in partijen aan super prijs Zeer goede kwaliteit Snel en gratis verstuurd

Kwaliteit en snelheid

Snelle levering, product verwacht aan de verwachtingen

Sneller dan verwacht geleverd. Product beantwoordt perfect aan de verwachtingen.

super

Voor het eerst met dit product gewerkt. Heb nog wel even gebeld voor advies maar gaat heel simpel. Ziet er super mooi uit. Heb een wand van 11 meter gedaan. echt naadloos.

Kwaliteit

Heel blij met het ontvangen kurk. Precies wat ik zocht en zeker vaker zal gaan bestellen.

alles ok

alles ok

Betrouwbaar

Snel geleverd volgens afspraak

Snel en adequaat afgehandeld en goede kwaliteit

Zie bovenstaande

Tevreden over de aankoop.

Goede omschrijving van het product. Zeer vlotte verzending. Voldoet perfect waar het voor gemaakt is.

Top kurk

Kwaliteit kruk is goed. Snijdt goed en plakt makkelijk. Heel tevreden met m’n kurkwand!

Top Kurk

Nog steeds niets ontvangen.

In het begin ging de communicatie goed. Toen de order geplaatst was werd er niet verzonden. Pas na attendering zijn ze verstuurd. We hadden aangegeven dat het pakket naar een PostNL punt moest. Het pakket is met DPD naar een PostNL punt gestuurd. Daarna was het stil. Het PostNL-punt heeft het pakket waarschijnlijk niet geaccepteerd. We hebben hierover gebeld en gemaild. Maar helaas niets meer gehoord. 18 oktober betaald en op 7 november nog niets ontvangen.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork