Prima snelle levering!

Zie boven.

Perfekt

Alles is zeer vlot verlopen, van het bestellen tot het leveren.

Prima service!

Snel en makkelijk, thanks!

fijn ontvangst in de showroom

de eerste bestelling vlot geleverd!

Mooie kwaliteit

Wat een top kwaliteit! Zat zo op de muur en ziet er heel gaaf uit! We komen nog zeker terug bij jullie!

Prima.

Prima geregeld. Vaker bestelling gedaan en altijd goed geregeld.

Super blij met mijn aankoop

Gooie kwaliteit met een goedkope prijs, snel geleverd... beter kan het niet!

Gewoon goed geregeld

Bestellen uit een ruim assortiment gaat makkelijk, evenals de betaling. Verzending vlot geregeld.

Snel geleverd en goed verpakt

Helemaal top

Snel en goed.

Snel kunnen bestellen en geleverd. Goede prijs quality

Professional and reliable

Always available to discuss and provide suggestions, as well as support. The cork is of high quality and the delivery always timely and efficient. One of the best seller ever met.

Matig

Waarom? Nou heb tot op heden nog niets ontvangen, het bestellen ging prima, betalen en verzenden ook, alleen DPD heeft het laten verzaken door niet de moeite te nemen aan te bellen en te leveren....zag ze zo mijn straat uitrijden en ontving en mail dat ik niet thuis zou zijn (heb ring deurbel en zie alle notificaties als deze ingedrukt zou zijn dan wel als er iemand voor mijn deur zou staan). Hoe dit nu op te lossen?

Alles goed en snel geregeld

Alles goed en snel geregeld

Prima verlopen alles, zowel besteld on line en opgehaald, als thuisbezorgd en mooie producten!

super service en een top verkoer

super service

Mooi product

Mooi product en snelle levering. Product goed verpakt.

Perfect en op tijd!

Dankjewel, alles was perfect. Product, leverering en contact. Mvg, Craig

Voorgelijmde rol is top!

Eerst het idee om een prikbord op te hangen, maar uiteindelijk de hele wand van 1,27m bij 2,50m gedaan. Door de voorgelijmde rol was dit makkelijk te doen! Muur inlijmen met de meegeleverde lijm, even wachten en goed aandrukken. Blij met het resultaat! De rol met lijm zat goed stevig verpakt en was snel verstuurd.

Geweldige service

Fijne contacten mooi product

Vlotte levering

Binnen 24 uur was mijn bestelling geleverd en in goede staat.

Ik ben heel tevreden!

IK ben heel tevreden. Het is prettig spul om te leggen. Ik weet nog niet hoe het zit met isolatie, dat ga ik pas meemaken als ik er op woon. Heb boven voor 8mm gekozen en benden voor 4 mm, want daar is vloer isolatie en minder geluidsoverlast.

Mooi product, snel geleverd.

Twee keer over een wandkaart op kurk besteld. 90 x 60 cm met aluminium lijst. Mooie afdruk, netjes afgewerkt, heel goed verpakt en zeer snel geleverd. Top!

perfect materiaal

duidelijke website, snelle en correcte levering. Aanbrengen van een fluitje van een cent. Kortom: Zeer goed!!

Snel, alles naar verwachting

Snelle en nette levering. Kurk was naar verwachting en staat super op de deur die we ermee beplakt hebben. Laat alleen aan de onderkant een beetje los omdat hij toch nog wat bol stond van het vervoeren op rol. Verder top.

Snel, accuraat en precies

De bestelling was snel geplaatst, de afhandeling ging zo mogelijk nog sneller. Ook de bezorgtijd was absoluut netjes, binnen 2 dagen was het bij mij thuis, kortom, top bedrijf.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork