Juiste begeleiding en goed aangekomen.

Na een vraag een bestelling gedaan. Ik ben netjes op de hoogte gehouden omtrent het transport. Het pakket is goed verpakt binnen gekomen. Het moet alleen nog geplakt worden.

Blij met mijn kurken in een XXL wijnglas naast mijn wijnrek

Goed product, snel geleverd ! Goede klantenservice !

Prima product, en snel geleverd. Klantenservice is vriendelijk en klant gericht !

Goede site om te bestellen, duidelijk Snel ontvangen, en top materiaal

Snelle en goede levering

super

Erg mooi op mijn wand

Makkelijk op maat te knippen met een schaar

Zeer snelle communicatie en levering van diverse samples. Ik bestel nog deze week het nodige materiaal = ondervloer en klikvloer

super

De levering snel en correct!

Nette prijs, snelle levering

Onlangs 3 rollen van 15m isolatiekurk van 4mm besteld. Nette prijs, goede kwaliteit en vlotte levering. Prima, helemaal goed.

Prima product

Bezorgd binnen een dag. Product voldoet aan mijn verwachting

Goed en niet goed

Snelle levering maar 1 van de 4 borden was er een hoek af, deze afgebroken hoek zat niet in de verpakking, volgende keer beter opletten bij het inpakken.

Un site complet, un service rapide, une fixation facile ! On est si contents !

Souhaitant exposer les dessins de nos enfants, nous avons opté pour un tableau d'affichage en rouleau. Grâce aux informations précises et conseils de qualité du site, nous avons facilement choisi ce qui nous convenait le mieux et la réalisation de notre "mur d'artistes" a été limpide. Nous sommes ravis du résultat !

Korkplatten

Schnelle Lieferung, feste Platten, Nichts zu beanstanden Danke

Bestelling helemaal naar wens

Snelle levering van de kurk ondervloer, stalen en uiteindelijke bestelling. Correcte prijs.

Snelle levering, mooi product

Snel en goed

Fast and furious

Fast and furious

Slechte levering

Een week geleden kurk besteld. Word met dpd verzonden. We hebben het nog niet binnen. De eerste keer dat we bestelde was heel positief. De volgende dag hadden we het binnen, maar nu schiet het niet op. Heel vervelend. We zitten erop te wachten, we hebben het nodig.

snelle levering en keurig verpakt.

Snelle levering en spullen degelijk verpakt. Duidelijke communicatie over verloop bestelling.

Prima spullen, slechte bezorging

Wat Kurk24 goed doet, zijn materialen en bestel procedure. De keuze voor bezorgdienst is minder: pakket was onbeheerd achtergelaten bij de voordeur, waardoor het zachtboard zich op enkele plekken vol begon te zuigen. We hebben het kunnen verwerken, omdat we niet nogmaals wilden wachten, maar volgende keer toch maar ophalen ipv met DPD.

Goede kwaliteit! En 24/7 ondersteuning door de KurkBot (AI)

Snelle levering, goede kwaliteit en instructie! De kurkbot weet het antwoord op al je vragen en is ook nog eens 24/7 bereikbaar. Zo simpel kan het zijn. Goed werk Kurk24, wij zijn blij met het eindresultaat.

Snelle levering Klantenservice vriendelijk

Mooie spullen en snelle levering!

Mooie spullen en snelle levering!

lichte teleurstelling

Ik had zachtere, conische kurken verwacht. De kurken die ik kreeg gingen niet in de flessen voordat ik er wat afgeraspt had.

Goede service en snelle levering

Snelle levering en uitstekend verpakt.

Superfijn

Heb nu kurkmuur en is lekker warm goed geplaatst

40 De Noesten A

Westerbork 9431 TC