Heb nu kurkmuur en is lekker warm goed geplaatst
Kurkrol en toebehoren is netjes verstuurd. Verzending helaas wel via DPD. Die zijn erg inflexibel. Levering kwam ook niet op de verwachte bezorgdag. Daar is door DPD ook niets over gecommuniceerd. Bevestigen van de kurk ging perfect via de video die ik op YouTube heb gevonden. En ook nadat de kurk volgeprikt is blijft deze keurig hangen. Helemaal tevreden over het product.
Wij hebben een deur geïsoleerd met rubberkurk ondervloer. Dit maakt een groot verschil. En de deur is nu een handig prikbord.
goed product, goede levering, poetsproduct voor kurk is heel goed ingepakt, zodat het zeker niet kapot/ beschadigd raakt tijdens de levering. Ik bestel al een aantal jaar mijn poetsproducten hier voor onze vloer.
Hele snelle en juiste levering
Een kurkvloer besteld, die op dinsdag geleverd zou worden. Op dinsdag gebeld voor een ander pakket. En tijdens het gesprek bleek dat de kurkvloer niet onderweg was en onduidelijk wanneer het geleverd werd. Een pakket met samples werd niet verzonden en ook hierover kreeg ik pas een week later bericht.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw review. Het is correct dat beide bestellingen nog niet waren verzonden, waarvoor excuses. Beide bestellingen lagen bij een collega klaar om u daarover te contacteren omdat de partij helaas niet meer leverbaar was. Hierdoor was ook één van de samples niet meer leverbaar. Dat dit even op zich heeft laten wachten is uiteraard niet de bedoeling, hiervoor bieden wij nogmaals onze excuses aan. Mochten wij u in de toekomst nog van dienst kunnen zijn, dan horen wij dit uiteraard graag, Met vriendelijke groet, Kurk24 Jacquelien Klaassen
Prikwandkurk op rol - 6 mm dik, 50 cm breed, voorgelijmd + complete lijmset t.b.v. contactlijm. Ik ben zeer tevreden. De kurk was zoals beschreven en eenvoudig op de muur aan te brengen. Goede contact via email en snelle verzending.
Overzichtelijke website. Kurk plaat besteld en is netjes verpakt geleverd. Goede service.
Eenmaal een keuze gemaakt uit de vele kurk mogelijkheden, is de bestelling al snel geplaatst. Het hele proces verloopt vlot, waarbij de communicatie over de zending zekerheid geeft over de ontvangst van het bestelde.
Zeer vlugge levering. Top ,zeer tevreden.
fijne site, veel keuze. Alleen verzenden ging niet vlekkeloos, dat lag vermoedelijk aan de bezorgdienst.
De gratis A4 wandprikker en de gekochte A4 wandprikker verschillen in hoogte en in soort kurk waardoor het niet mogelijk is om er een A3 van de maken, wat jammer is. Rol kurk ziet er goed uit.
Ben zeer tevreden over de levering en uitleg van mijn bestelde producten. De kurk op rol, liet zich heel fijn bewerken en aanbrengen. Ben zeer tevreden met het resultaat.
Good product at competitive price, easy to order and delivered exactly on time in a well packaged box. Very good overall experience.
Goed product, goede afhandeling en goede communicatie.
Bereikbare klantenservice. Vlotte service, oplossingsgericht!
Alles comfort afspraak,vriendelijke bezorger
Op 25 december 3 samples besteld voor EUR 10,50 en heb ze nog steeds niet ontvangen nu op 2 januari...Ik vind de bedragen die worden gevraagd voor een sample al fors, maar als ik er dan ook nog zo lang op mag wachten, maakt het er niet beter op. Dat geeft mij al niet veel vertrouwen om een daadwerkelijke bestelling van kurk te doen...
Beste Dani, Vanwege de feestdagen hebben de vervoerder helaas vertraging opgelopen, het pakket is bij ons reeds verzonden.. Naar verwachting heeft u het pakket uiterlijk dinsdag a.s. in huis. Onze excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
alleen een bericht gekregn dat het pakket werd verstuurd, maar track en trace code is onbekend bij de vervoerder. Duurde uit eindelijk lang voor het pakket kweam kies een betere vervoerder dan DPD Product zelf is nik s mis mee
Beste Stan, Vanwege de feestdagen hebben de vervoerder helaas vertraging opgelopen, het pakket is bij ons reeds verzonden.. Naar verwachting heeft u het pakket uiterlijk dinsdag a.s. in huis. Onze excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Ursprüngliche Bewertung
Snelle levering, gemakkelijk te bevestigen en ziet er mooi uit
het product is nog niet geleverd en ook de track and trace levert geen informatie
Keurig product na enige vertraging door de feestdagen bezorgd, netjes telefonisch contact met ons opgenomen dat de levering iets later zou worden ivm de feestdagen.
Beste Nel, Zoals zojuist ook telefonisch toegelicht hebben de vervoerders gezien de feestdagen enige dagen extra vetraging. Naar verwachting worden de goederen vandaag bij u geleverd. Nogmaals onze excuses en een fijne jaarwisseling gewenst. Met vriendelijke groet, André Nienhuis Eigenaar Kurk24
Ursprüngliche Bewertung
Helaas nog geen goede ervaring. Half december de kurkplaten gekocht en er is nog niets geleverd.
Strepen kurk besteld voor hobby. Perfect materiaal en snel geleverd voor prima prijs
Zie boven