Ik had kurk besteld voor mijn kromsnavels. Er werden 2 prachtige grote dikke stukken kurk bezorgd, deze kan ik zelf nog in de gewenste maat verzagen.

Super service, mooi product

Had een wereldkaart gekocht. Deze was beschadigd aangekomen. Hen gebeld, hoefde alleen een foto daarvan te sturen. Vervolgens had ik de nieuwe binnen 2 dagen in huis. De kapotte heb ik aan de bezorger meegegeven. Een aardige jongen. Hij was er blij mee, ging hem proberen te repareren.

Mijn ervaring met Kurk24 is zeer positief.

Positief

vrij goed maar voor verbetering vatbaar

wat mij betreft mag contact met de mail wel wat verbeterd worden. Ik heb 2 keer een mail gestuurd met een vraag maar hier kreeg ik geen reactie op. Toen maar op de gok een rol kurk besteld.

Product is mooi, maar maatvoering laat te wensen over.

De kurkplaten zijn snel geleverd, zijn mooi van structuur, echter voldoen niet aan de maat welke we besteld hebben. Platen zouden namelijk 100cm hoog moeten zijn, en waren helaas maar 99,4 cm hoog.

Goed verpakt, leuk product. Erg blij mee!

Keurig verpakt, vlotte levering, goeie informatie op de website, voor herhaling vatbaar

Zie hierboven

Goede kwaliteit voor levering en service.

Prettig!

Accurate levering.

Veel keuze, snelle levering, goed product

Had 2 zelfklevende prikwanden besteld. Deze werden snel geleverd, zagen er netjes uit, en waren zeer eenvoudig te plaatsen.

goede en snelle levering en matige aflevering

Kwaliteitsproduct snel geleverd. Het is geen '10' omdat de bezorger 'het voor de deur zette' zonder formele aflevering.

Goede prijs - kwaliteit

Uitgebreid gamma, goede producten prijs-kwaliteit. Correcte levering zonder schade.

Mooi materiaal, zeer klantvriendelijke medewerkers

Wij hebben kurk op rol besteld. Super handig als het van te voren is ingelijmd, zodat je zelf alleen maar de ondergrond hoeft te lijmen.

Fast delivery and excellent quality.

The package was received the same week that I ordered. The cork was perfect for what I needed. I used it to make a top for a large ecosystem. I will buy more cork in from Kurk24 in the future.

Leuk en makkelijk

Leuke kurkwand, voorgelijmde platen, dus alleen muur ingelijmd. Makkelijk en leuk resultaat.

Top,snel

Keurig verpakt,snel verzonden,alleen app van vervoerder is niet goed,pakket was al binnen Maar de app gaf dit niet aan,dus ik was niet thuis op het moment van bezorgen.

Goed product en prijs

Goede kwaliteit en een goede prijs

Prima produkten, snelle verzending.

Ik ontving de bestelde sample vlot en netjes. Mooi product.

Goed product, precies als op de website

8mm voorgelijmd kurk besteld. Snel geleverd. Voorgelijmde kurk een dag laten acclimatiseren, muur ingelijmde met bijgeleverde lijm. Na drogen van de lijm even met 2 de kurk goed gepositioneerd en aangeduwd/gehamerd. Ziet er mooie uit. Zou hier volgende keer weer bestellen.

Alles perfect

Tijdige levering. Heel goed verpakt. Artikelen zoals aangegeven op website. Aanrader.

Nette snelle levering en een kwalitatief mooi product

Defect artikel geleverd

Defect artikel geleverd al meerdere mails proberen te sturen lukt niet

Goede telefonische support

Ik vond kurk24 eigenlijk te laat. Bij een bouwmarkt kurk op rol gekocht inclusief lijm. Maar de lijm leek mij heel lastig te gebruiken. Op internet toen kurk24 gevonden. Hun gebeld en advies gekregen. De lijm ( beide kanten insmeren zowel rol als muur) werkt prettig en goed. Ik had nog een vraag en werd weer zeer professioneel en prettig te woord gestaan. Vanaf nu weet ik kurk24 te vinden.

Tevreden

Snelle levering en producten zoals beschreven.

Pakket in perfecte staat geleverd

Het toch wel broze bord was zeer goed ingepakt en daardoor zonder schade thuisgebracht.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork