Snel gekozen en snel geleverd

Gedegen en eerlijk advies

Situatie uitgelegd, goede verdiepende vragen gekregen en op basis daarvan verschillende opties aangeboden met de voor en nadelen.

Ouderwets goede klantenservice

Hier werken nog echte mensen die bereikbaar zijn, met je meedenken, vriendelijk en klantgericht zijn. Ik bleek de lijm niet nodig te hebben en mocht die retour sturen. Helaas met DPD verstuurd die ondanks de zorgvuldige verpakking met ‘breekbaar’ stickers het voor mekaar kregen de doos met twee emmers lijm kapot te maken om mij daar vervolgens de schuld van te geven en niets te vergoeden. Het ging om ruim 160 euro. Kurk24 heeft mij de helft overgemaakt terwijl zij natuurlijk niet verantwoordelijk waren! Dat heeft de pijn wel verzacht. Dus dankjewel nogmaals en ik raad iedereen die iets met kurk wil doen dit bedrijf aan!

Nogal matig

Voor mijn modelbaan had ik kurkstroken besteld. Volgens de website betrof het stroken van 4 mm dik. Omdat het kurk dat ik al had gebruikt (afkomstig van Fa Heki) ook 4 mm dik was, kwam dat mooi uit. Helaas bleken de stroken alle 5 mm dik te zijn, wat een hoop schuurwerk zou hebben betekend. Echter was één telefoontje voldoende; ik kreeg de toezegging dat ik nieuwe stroken toegestuurd zou krijgen, nu in de dikte van 4 mm. Kan gebeuren dacht ik toen en de zaak was prima opgelost. Gewoon prima service. De nieuwe stroken arriveerden ook vrij snel maar ook deze stroken waren eerlijk gezegd vrij teleurstellend. Ditmaal varieerde de breedte nogal ernstig. Hel leek wel of ze met de hand waren gesneden; er was geen strook van exact dezelfde breedte maar ze varieerden van plm 3,5 cm tot plm 6 cm ( d.w.z. de stroken waren op hun smalst 3,5 cm en op hun breedst plm. 6 cm). Nou ja, ik had niet zo heel veel nodig en ik heb de meest passende stukken gebruikt maar de volgende keer bestel ik ze toch maar weer gewoon bij Heki of een andere modelspoor aanbieder. Dat kost wel iets meer maar je bespaart je ook veel werk. Met vriendelijke groet, Wim Brinkman

mooie showroom waar je heel wat voorbeelden kunt zien.

Ik ben van België tot daar gereden om kurk te kiezen. Leuke winkel en vriendelijk personeel en goede prijzen. Alleen spijtig dat het misliep met een deel van mijn bestelling. Die bleek een paar dagen na mijn bestelling toch nog ingepikt door een andere klant. Kan gebeuren.

Mooie kurkplaten & goed verpakt

2 hele grote platen besteld, stevig verpakt dus geen beschadigingen. Fijne service.

Mooi product

Snel en keurig geleverd

Mooi product , kwalliteit .

Als achtergrond voor terrarium besteld . Heel mooi en natuurlijk , sterk en makkelijk om mee te werken .

Heel mooie, kwalitatieve kurk

Ik ben heel tevreden met mijn bestelde kurk. Het resultaat is prachtig!

snelle correcte levering. ziet er super mooi uit

Na het aanbrengen meteen goed gevoel. lijkt me mooi om dit op meerdere plaatsen te gebruiken. ook in hal fijn dat het geluids dempend is. ivm slaapkamer er naast.

Goede levering, kwaliteit valt wat tegen

Bestellen en leveren ging goed en soepel. Ook zijn de kurk platen goed verpakt. We vonden de kwaliteit wel matig. Het zijn overigens wel mooie kurkplaten en de uitstraling is goed. Maar elke plaat heeft wel een kromming op het lange deel. Dus als je de platen recht onder elkaar op de muur plakt sluiten de hoeken netjes aan maar heb je in het midden een kiertje. Het is wel wat storend maar het zit nu op de muur vast en we gebruiken het als prikbord waardoor je de naadjes minder zal zien. Zou niet direct nieuwe bestellen voor een andere ruimte.

Prachtige wereldkaart en snelle levering

Voor de verjaardag van mijn zoon een wereldkaart besteld. Het leek even moeilijk om de kaart op tijd binnen te krijgen, maar ze hebben alles in het werk gesteld dat het op tijd werd geleverd. Enorm blij mee.

Mooie platen voor op de muur

Ik heb de kurkplaten porto besteld. Mooie platen en netjes geleverd. Ik kwam er alleen wel achter dat ze niet allemaal even lang waren. 3 platen waren wel precies 100cm en 2 waren er 100.5. We hebben het goed op kunnen lossen waardoor het niet te zien is. Maar controleer dat voor dat je ze opplakt. Daarna moeilijk te verwijderen.

Primabest

Snelle bezorging samples, goede informatie

Prima ervaring

Bij de 1e levering 1 plank te weinig. Maar die zat er keurig bij in de 2e levering. Top geregeld. Het parket is gemakkelijk te verwerken en ligt heel mooi. En snelle levering.

Heel goede service!

Snelle reactie via mail.

Alles verloopt zeer vlot en heldere uitleg op de website

Ik bestelde enkel nog maar enkele stalen maar alles verloopt heel vlot en duidelijk. Wij moeten nog een definitieve keuze maken maar ik vermoed dat ik bijkomende uitleg zal krijgen. Ook de heldere uitleg over het ecologische en duurzame aspect is heel fijn!

Alles was prima

De producten werden zeer snel geleverd en stevig verpakt. Ze kwamen volledig overeen met de beschrijving en waren precies wat ik verwachtte en hoopte. Zeer tevreden over alles en zal hier snel nog eens bestellen

Ik weet het niet of goed is of niet

Ik heb mij bestelling niet ontvangen

Alles prima bij deze winkel

Goede en duidelijke website. Goede specificaties van de producten. Snelle levering

Snel opgelost

Per abuis verkeerde bestelling ontvangen. Kan gebeuren, geen gedoe, nieuwe bestelling komt eraan. Reageert snel op mails. Verzending mag wel iets sneller maar ligt aan de bezorgservice denk ik.

Makkelijke site, goed product

Kon makkelijk bestellen, redelijk snel geleverd en vind het een mooi product. Wij hebben een kurkrol besteld met wat klipjes en prikkers.

Netjes geleverd, goed product, betrouwbare leverancier

Positieve ervaring! Ik ga er nog bestellen!

Snel geleverd, top.

Snel geleverd, top.

Prima en snel

Mooi product dat snel geleverd wordt

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork