Nogal matig
Voor mijn modelbaan had ik kurkstroken besteld. Volgens de website betrof het stroken van 4 mm dik. Omdat het kurk dat ik al had gebruikt (afkomstig van Fa Heki) ook 4 mm dik was, kwam dat mooi uit.
Helaas bleken de stroken alle 5 mm dik te zijn, wat een hoop schuurwerk zou hebben betekend. Echter was één telefoontje voldoende; ik kreeg de toezegging dat ik nieuwe stroken toegestuurd zou krijgen, nu in de dikte van 4 mm. Kan gebeuren dacht ik toen en de zaak was prima opgelost. Gewoon prima service.
De nieuwe stroken arriveerden ook vrij snel maar ook deze stroken waren eerlijk gezegd vrij teleurstellend. Ditmaal varieerde de breedte nogal ernstig. Hel leek wel of ze met de hand waren gesneden; er was geen strook van exact dezelfde breedte maar ze varieerden van plm 3,5 cm tot plm 6 cm ( d.w.z. de stroken waren op hun smalst 3,5 cm en op hun breedst plm. 6 cm).
Nou ja, ik had niet zo heel veel nodig en ik heb de meest passende stukken gebruikt maar de volgende keer bestel ik ze toch maar weer gewoon bij Heki of een andere modelspoor aanbieder. Dat kost wel iets meer maar je bespaart je ook veel werk.
Met vriendelijke groet,
Wim Brinkman