Toppie!

Een hele correcte, snelle levering! Zeer goed verpakt! Een ware aanrader! Kortom, een zeer tevreden klant!

Spullen makkelijk te bestellen, geven advies welke materialen erbij besteld kunnen worden. Snelle en volledige levering.

Prima geregeld.

Goed te woord gestaan, vlotte behandeling.

Goed product, betere instructies

Op zich een goed product, alleen de bevestigings instructies van de kurkrol moet je zelf op zoeken. Geen enkele instructie meegeleverd. En de bevestiging spreekt niet voor zich, de lijm moet een uur drogen, daarna pas bevestigen

Te duur

Reparatieset is te duur. Ik vond hem nadien op een andere site om parket te herstellen, maar zag er identiek uit, voor 1/3 van de prijs. Dan voel ik me wel bedrogen. Kwaliteit van de producten is wel goed.

Samples look amazing

We have received our cork floor samples very fast and they look amazing. We have really appreciated the fast delivery which gained us time and helped us make a decision on what kind of floor we want to have.

Goed verpakt en snel geleverd

Stevig, goed verpakt

Behulpzaam, correct en vriendelijke met uitstekende kwaliteit

We reden 5 uur, heen en terug, voor de showroom maar dat was dit mooie product van de kurk-hout klikvloer dubbel en dears waard

De site was overzichtelijk en bezorging goed en ik ben er erg blij mee

Vlotte service!

Mijn bestelling liep 2 maal fout omdat ik niet correct werd doorgelinkt naar Paypal waardoor ik een dubbele bestelling had. Na telefonisch contact hebben ze dit bekeken en werd me aangeraden dat ze beide bestellingen zouden annuleren en dat ik de bestelling opnieuw zou doen met een andere betaalmethode. Hierbij gaven ze het advies een artikel dat ik te veel bestelde uit de bestelling te halen. Op mails werd snel gereageerd, het pakket werd naar belofte geleverd. Alleen jammer dat de koerier aangaf dat het bij de buren geleverd was terwijl het gewoon op de stoep stond. Dit in een drukke buurt en een geluk dat het niet regende die dag... (maar daar kunnen jullie niet aan doen!)

Kan niet beter.

In de winkel goed en helder advies gehad, denken met je mee, komen met goede ideeën, hebben verstand van zaken. Komen alle afspraken na. De vloer is professioneel gelegd en super netjes afgewerkt. Kortom een top bedrijf.

super service

Eerst naar de winkel geweest waar we een kleurenstaat mee konden krijgen. Na bestelling snel bezorgd. Inmiddels zit e.e.a. op de muur en naar volle tevredenheid. Kurk laten voorlijmen. Na het lijmen van de muur was het plaatsen van het kurk heel eenvoudig.

Geweldige

Zeer prettig en vriendelijk geholpen. Medewerker denkt goed mee, en komt met een goed advies. De levering was snel en goed verpakt. Kortom zeer tevreden!

veel keus zeg! en snel geleverd

enorm veel mogelijkheden in kurk, snel gevonden wat ik zocht en super vlot geleverd. Bij vraagtekens over betaling met creditcard op de site ben ik vriendelijk en inlevend telefonisch geholpen met tips hoe dat te doen. Goede klantenservice.

Goed advies per telefoon gehad

leuke winkel , goeie service

Veel keus , mooie winkel De gekozen vloer werd vlot geleverd en lekker al voorgelijmd ook

Snelle levering en goede kwaliteit

Kinderen zijn er blij mee

De grootste collectie van Nederland!

Wat je ook zoekt, qua kurk hebben ze zo'n beetje alles. Echt heel indrukwekkend! Snelle verzending ook!

N.v.t.

N.v.t.

Rol niet haaks afgesneden

Pakket was goed ingepakt en bezorgd. Tijdens het opmeten heb ik opgemerkt dat de rol schreef was afgesneden aan beide kanten van de rol. Vond ik jammer, daar het extra werk betekende. Wel makkelijk te corrigeren en te snijden.

Uitstekende lk evering

Kurken in een stevige doos ontvangen

Snelle service. Goed product

Zeer snel geleverd. En prima verpakt. Super.

Netjes

Snelle levering goed product