Goede, snelle en klantvriendelijke service

Tevreden over de vloer en de service

Erg mooi product

Kurkbehang, erg mooi product en geweldige kwaliteit. Goede service , een bedrijf waar je nog gewoon telefonisch te woord wordt gestaan bij vragen.

Bestelling snel geleverd.

De bestelling is snel geleverd. Ik kreeg geen bevestiging van mijn bestelling. Toen ik een mailtje heb gestuurd of de bestelling goed was binnen gekomen heb ik een mail terug gekregen. De communicatie verliep daarin goed. Toen het pakket bij de bezorgdienst was heb ik wel mail gehad.

Pakje niet ontvangen

Beste, Waar blijft mijn pakje

Mooie kwaliteit - makkelijk te plaatsen

We zijn zeer tevreden van de levering en de kwaliteit van de kurk. Er staat een filmpje online waar medewerkers van kurk24 uitleggen hoe je het best de kurk plaatst. A.h.v. Dit filmpje heb ik de plaatsing ook gedaan. Het filmpje geeft iets duidelijker weer wat je moet doen dan de tekst op de website of op de lijnboot ;) . Algemeen zeer fijne ervaring en aan te raden aan anderen.

punctueel

Snelle levering; product voldoet aan de verwqchting

Mooi product & snel geleverd. Top!

Alles is eigenlijk heel goed. Bestelling ging soepel, levering snel, product is super mooi. Mini minpuntje is dat ik een alleen een kort instructie voor het verwerken van het product miste in het pakket.

Sne verzonden en mooi in orde

Snel verzonden en alles keurig in orde.

goed produkt en goede afhandeling

Binnen 48 uur had ik mijn produkt thuis. Goed overzicht van produkten op de webside.

Het artikels perfect.

Goede product, snelle levering alleen 1 min punt,, de levering door DHL doos was gescheurd, en de chauffeur belt eerst aan en nog geen 2 seconde later staat die asociaal op de deur te rammen echt niet normaal. Verder is het product perfect.

Goede service en mooi kurk

Zoals met jullie besproken had ik kurk nodig voor de vloer in mijn camper, de kurk die ik uitgezocht had en het lakadvies van kurk24 heeft een zeer mooi resultaat opgeleverd in de slaapkamer van de camper. De volgende fase zal in november plaats vinden, ik heb er nu al zin in. Bedankt en als ik weer kurk nodig heb zal ik zeker weer jullie internetsite bezoeken

het is makkelijk om te bewerken

het werkt snel voor de ondergrond

Vlot besteld , vlot geleverd…Prima

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Bestel 1 kg en krijg een doos vol

Als ik een kg bestel, hoef ik geen doos vol te hebben

Duidelijke website en een snelle levering

Veel keus, je word goed op de hoogte gehouden en een snelle levering en mooie kwaliteit kurk

Heel tevreden

Goed product. Voldoet aan verwachtingen.

Een heel vlotte en accurate afhandeling

Mijn bestelling werd binnen 24 uur bezorgd.

Het kwam binnen sneller dan verwacht. Het plakt goed. Ff alles goed in meten en opplakken en klaar!!

Incompleet

Mijn bestelling werd incompleet geleverd, toen ik daarover contact opnam werd er vrij laconiek gereageerd. Vervolgens moest ik zelf nogmaals actie ondernemen voordat de rest nageleverd werd. Het komt wel, maar niet van harte.

Snelle afwerking bestelling

Zeer degelijke verpakking van de materialen van zeer goede kwaliteit voor een mooie prijs met een snelle levering, top

Mooi product, snel in huis

Ik ben erg blij met het gekochte product, en ik had het snel in huis.

Vlotte service

Alles zorgvuldig verpakt.

Vlotte levering, TOP kurkrol!!!

Kurk op rol besteld, in promotie, zeer mooie kurk!!!

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork