Goed verpakt, mooi en snel geleverd. Top dus!

Service top snelheid super

De enige bedrijf waar ik kond per m2 (niet per pak) mijn stuck vloer bestellen. Super service

30 augustus besteld vandaag ontvangen.

Per telefoon goed uitleg gehad waarom het langer duurde. Pakket was netjes verzorgd.

precies wat ik verwachtte

precies wat ik verwachtte

uitstekend

fijne telefonische ervaring. Snel en effectief!

goede kwaliteit, trage bezorging

Ik ben blij met de grote hoeveelheid gebruikte wijn- en champagnekurken. Wel was ik teleurgesteld over de trage bezorging. Op de website stond 1-2 dagen. Op vrijdag morgen bestelde ik de kurken en woensdagmiddag werd het pas bezorgd. Ik ging er vanuit dat ik het zaterdag of maandag zou hebben en dat het pas woensdag kwam bracht mij wel in een lastig parket. Op zich natuurlijk helemaal niet erg als levering langer duurt, maar dan is het fijn als hier eerlijk over gecommuniceerd wordt zodat je hier rekening mee kunt houden.

Mooi product en perfect verpakt snel geleverd.

vlotte levering goed product

Slecht voorgelicht

Wij hebben kurk op een rol ontvangen maar geen beschrijving van te voren dat we lijm nodig hadden. Dacht dat het voorgelijmd zou zijn. Ook geen antwoord op mijn chat gekregen.

Soms moet je geduld hebben...

We hebben 3 en een halve maand moeten wachten op het behang, maar eindelijk is het aangekomen. We hadden er geen haast mee, maar beter is niet te vermelden dat een product op voorraad is, als dat niet zo is, of bijna op is. Misschien hadden wij pech, ik weet het niet. Het behang kwam helaas niet helemaal perfect aan. Aan een kant was het behang aan het begin van de rol gekreukt, maar gelukkig niets wat een strijkbout niet kon verhelpen. Communicatie was op zich prima. Ze hebben gevraagd of ik mijn geld terug wilde, of ik wilde wachten, of een ander behang wilde uitkiezen. Dat is netjes en waardeer ik. De reden dat het behang zo lang op zich liet wachten, is dat de fabrikant het product niet op tijd klaar had en verzonden vanuit Portugal. Fijner zou geweest zijn, als hier iets proactiever op gereageerd wordt, in plaats dat je als klant er 4x zelf een e-mail aan moet wijden. Toch een voldoende voor Kurk24, want zij kunnen er ook niks aan doen dat een fabrikant niet levert. Bovenstaande punten zouden wel goed zijn om eens naar te kijken.

Niet voor herhaling vatbaar

Een bestelling geplaatst van 2 m2 voorgelijmde kurk op rol. De kurkwand ziet er goed uit. Goede service van Kurk24.

Snel en correct

Prima gied verpakt geleverd. Precies zoals was beschreven. Heel blij mee

Keurig op maat gemaakt

Ik zocht een kurkbird met specifieke maten. Ging heel simpel, zoek een groter formaat, geef de juiste maten door. Vul je gegevens in, betaal en wachten. Gelukkig niet te lang. Heel tevreden met het resultaat!

Bord ziet er prachtig uit..

Mooie toevoeging in mijn ontwerpstudio om telkens weer een andere sfeer impressie te maken voor een nieuw interieur ontwerp.

Bestelling snel en goed geleverd

Bestelling snel en goed geleverd.

Uitstekend!

Duidelijke website, mooie producten en snelle levering. Ideaal!

Snel bezorgd, netjes lekvrij verpakt.

Het product komt overeen met de verwachting. Mooie, makkelijk aan te brengen laklaag.

Behulpzaam en snel

Prima advies gekregen en snelle afhandeling

Prima site, optijd bezord. Mooie product. Ben er blij mee.

Excellente prijs/kwaliteit verhouding.

Nadat het even mis ging, werd het super fijn opgelost. De vloer is echt prachtig

Snel en goede vriendelijke communicatie

Snelle levering en goed product

Net als vorige bestelling, snel geleverd en goed product.

Zeer tevreden: correcte en snelle levering van mooie vloertegels!

Levering van mijn bestelling is verlopen zoals het hoort: ik ontving mijn levering zeer snel; de tegels beantwoorden aan de beschrijving; alles is netjes verpakt en werd zorgvuldig op een pallet geleverd.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork