Soms moet je geduld hebben...
We hebben 3 en een halve maand moeten wachten op het behang, maar eindelijk is het aangekomen. We hadden er geen haast mee, maar beter is niet te vermelden dat een product op voorraad is, als dat niet zo is, of bijna op is.
Misschien hadden wij pech, ik weet het niet.
Het behang kwam helaas niet helemaal perfect aan. Aan een kant was het behang aan het begin van de rol gekreukt, maar gelukkig niets wat een strijkbout niet kon verhelpen.
Communicatie was op zich prima. Ze hebben gevraagd of ik mijn geld terug wilde, of ik wilde wachten, of een ander behang wilde uitkiezen. Dat is netjes en waardeer ik.
De reden dat het behang zo lang op zich liet wachten, is dat de fabrikant het product niet op tijd klaar had en verzonden vanuit Portugal. Fijner zou geweest zijn, als hier iets proactiever op gereageerd wordt, in plaats dat je als klant er 4x zelf een e-mail aan moet wijden.
Toch een voldoende voor Kurk24, want zij kunnen er ook niks aan doen dat een fabrikant niet levert. Bovenstaande punten zouden wel goed zijn om eens naar te kijken.