Helemaal Top!

Prima kurkplaatjes, keurig verpakt en vlot geleverd!

Mooi materiaal, snelle levering!

Mooi materiaal, snelle levering!

Kurk reinigingsmiddel, polish en lak besteld. Ging vlot, kwam echter bij lange na niet aan het minimale bedrag voor gratis verzending.

Uitstekende service

Mooi product, snelle levering.

Vergeten mail te sturen dat het niet voorradig was. Na telefonisch contact toch noch op tijd bezorgd. Dus heel tevreden.

Snel en goed

Vakkundig advies

Al mijn vragen werden duidelijk beantwoord door een vakkundig adviseur. Door de volledige focus op kurk geeft het advies veel vertrouwen.

Het ziet er heel mooi uit

Zeer goede ervaring. Het is alleen spijtig dat er geen ophangsysteem aan gemaakt is. Nu moeten we zelf iets fabriceren en wij zijn niet de handigste klussers

het is goed gegaan

dat de bestelling goed ontvangen is en volgens verwachting

Snel en compleet geleverd

Mooi product

Snelle levering en een mooi product

uitstekend

Het is niet de eerste keer dat kurk gebruik het is pretig om te gebruiken zeker bij de modelspoor.

Snelle verzending product naar wens

Ik mis alleen een fijne werkbeschrijving in het pakketje. Dit heb ik online weer moeten opzoeken.

geweldig materiaal

was in het begin even wennen. > vooral bij het op maat snijden. > tijdens het plakken aan de muur. > verder geen nadelige opmerkingen.

Snel

Product werd snel geleverd veel eerder dan vermeld ook was deze prima ingepakt

Goede service! Snel geleverd!

Vlotte levering en netjes verpakt.

Product is goed, de verpakking was nat bij aflevering

De verpakking was nat aan de onderkant, ik denk dat de borden met verpakking in een plas of iets hebben gestaan, gelukkig zijn de borden zelf niet nat geweest. Wel werd ik meteen gebeld door Kurk24 of alles in orde was!

Ik doe alles online.

Ik kan zeer kritis zijn. De evaring die ik ondervonden is Positief. Ik had een foutje gemaakt met het invullen op de website van Kurk24. Kwam snel achter met het na kijken van de Factuur O foutje even Apendoorn bellen. Maar zover is het niet gekomen. Ik heb een Formulier ingevuld dat ik een foutje gemaakt met invullen met de gevens die niet klopte. Na een uur of 2 kreeg ik een mail op de mail adres dat het in orde was. Ik kreeg me order toch binnen op de goede adres dus de Service is óke. Dus de Service is cijfer 10 waard.

Snel en netjes geholpen

Voor het maken van o.a onderzetters van leer zocht ik een leverancier voor kurk om het geheel netjes af te werken. Bij kurk 24 snapten ze gelijk wat ik bedoelde. En dat is tegenwoordig toch mooi meegenomen.

Product was op voorraad en is snel geleverd. Hulplijn gaf binnen 12 uur antwoord op mijn vragen. Het product heb ik nog niet gebruikt dus kan dit nog niet beoordelen

Kupiłem aby ocieplić karawan od srodka

Jedna strona zrobiona czas na drugom polecam ten sklep,bardzo szybka dostawa jestem zadowolony,a jaki rezultat będzie na jesień i zimę to zobaczymy.

goede service!

goede bereikbaar en behulpzaam

1 keer en nooit meer

Ik had een rol van 1 meter breed besteld en 10m lang levering duurde best een aantal dagen. Maar goed, eenmaal thuis er mee aan de gang gegaan. Het was precies een meter breed, maar na een halve dag was het al 1 cm gekrompen per meter. Het is een natuur product dat weet ik, maar dit staat nergens vermeld bij hun op de site en bij het product. Ook was de rol beschadigd met scheuren en wat stukken eruit dit zie je pas als je er al mee bezig gaat. Ook scheurt het met gebruik heel makkelijk.

Mooi op tijd geleverd. Het was goed verpakt en handig in gebruik. Zelf had ik het versnijden van de kurk onderschat maar het resultaat is wel heel mooi

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork