Tevreden.

Hoewel er wat verwarring was over de betaling, was uiteindelijk alles in orde en ben ik heel blij met het resultaat.

Zeer goed. Eenvoudig de bestelling te plaatsen, vlotte levering en goede kwaliteitsproducten. Top!

Snelle levering leuk product

Snel geleverd, zoals op de foto, was even spannend om hem goed te plakken tegen de muur, maar resultaat mag er zijn.

Slecht

**Bij gewerkt review** eerste ervaring niet goed.** Na vertraging bij de levering werd het product geleverd. Probleem met bezorging goed afgehandeld door klantenservice. Het product was echter niet zoals verwacht. Platen niet recht gesneden en hoeken zijn niet 90°. 5 mm openingen tussen de hoeken wanneer platen tegen elkaar worden geplaatst. Ik zal het product retourneren.

Goed geregeld

Het product is goed de levering was goed en snel dus al met al gewoon top

prima produkt

tijdens transport is er lichte schade ontstaan. Een hoek van alle platen was gebarsten ongeveer 3 cm bij 7 cm. Gelukkig niet een probleem om dat ik dit niet nodig had.

Goede kwaliteit. Verpakking kan kleiner.

De kurk is van goede kwaliteit. De verpakking kan wel kleiner. Er zat nl een heel groot stuk karton omheen.

Prima en lekker snel verzonden

Fijn prikbord. Plakt goed op de muur.

Vlot en volledig bezorgd.

Het werd - volgens afspraak - vlot en volledig bezorgd. Prima materiaal.

Tevreden over de geleverde goederen, ontevreden over de koerier

Geleverde goederen zijn vlot verstuurd en voldoen aan verwachtingen. De koerier heeft het pakket ondanks de 'neerzet toestemming' afgegeven op het DPD afhaalpunt.

Snelle verzending

2 grote kurkplaten besteld. Deze werden snel bezorgd. Bij 1 was er helaas een klein hoekje af, het is maar een klein stukje maar je ziet het wel. Dat is jammer. Voor de rest is alles prima.

Prima verzorgd

Snelle levering en degelijk verpakt

Super mooi! Precies wat ik hoopte!

Mijn bedoeling is om een apart werkstuk te maken met planten en epoxy. Ik ben daar nog niet aan begonnen maar heb iets in mijn hoofd zitten wat ik wil maken. Als t klaar is stuur ik wel een foto..

Goede prijs

De bestelling werd snel geleverd. De rubberkurk ziet er heel degelijk uit. Ik ben er heel tevreden over. Scherpe prijs ook

Duidelijke informatie

De website van Kurk24 is duidelijk en doet precies wat het moet doen, mij vertellen hoe ik kurk moet kiezen voor mijn wensen. De afhandeling is snel en goed. Speciale transportwensen werden goed gecommuniceerd.

TOP super makkelijk besteld en geplaatst!

Echt ideaal, ingelijmt kurk besteld 2,50 meter x 50 cm. 2 dagen laten liggen, daarna lijm op de muur, ff drogen, plakken en klaar! Echt ideaal

Wat een mooie vloer!

Goede service, ruim keuze uit mooie kurkvloeren (en andere kurkproducten) in Westerbork. Professioneel gelegd.

Zeer goed geregeld!

Eenvoudig om te bestellen, en snel geleverd en goed verpakt!

Snelle levering, product valt tegen

Kurk besteld voor aan de wand, zelfklevend. Ziet er keurig uit, maar toen we 2 dgn na aanbrengen op kantoor terugkwamen, was het zelfklevende kurk weer van de muur gevallen. We hadden de muren goed ontvet en laten drogen. Nu toch maar vastboren.

Snelle top service

Ik kreeg snel mijn kurk geleverd. Helaas was er iets mis mee. Ik heb contact gehad met de klantenservice en er werd meteen voor een oplossing gekeken. 2 dagen later had ik al weer een nieuw product ontvangen. Dus top service!

Fantastische service, echte meedenkers!!

binnen de afgesproken tijd bezorgd en mooie kwaliteit Kurk. Echt blij met deze zaak!!

Bezorging op tijd

Kurkvloer nog niet uitgepakt. Maar bezorging keurig op tijd

Kwaliteit

Ben heel tevreden met de mooie kurkplaten en de kurkstammetjes voor in mijn terrarium! Het was ook erg netjes verpakt. Zal zeker nog eens bij jullie bestellen. Sabrina v-S

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork