Een eyecatcher voor de woonkamer!

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe "Champagne dop" krukje! Wat is ie gaaf zeg!! Ik gebruik m als tafeltje naast mijn bank.Staat heel leuk tegenover mijn barretje ook.Een stijlvol krukje met humor.Ik vond m nog mooier dan op de foto,echt cool gemaakt! De service ook uitstekend.Snel en goede communicatie.Ik zou Kurk24 zeker aanraden! Bedankt en ik ga zeker nog eens op jullie site kijken. Groetjes Nicole

Wereldkaart met lijst besteld. Bij bezorging bleek de lijst kapot te zijn. Gemaild met de foto's en ik kreeg dezelfde dag nog een nieuwe toegestuurd.

Snel en vlot geleverd

In orde

correcte afhandeling van bestelling en transport

Jammer dat mijn bestelling licht beschadigd was. Kurk op rol besteld en deze was gebarsten . Heb het toch maar verwerkt.

Vlot

Vlot geregeld

Alles ok

Alles ok

Goed en snel geleverd

Prikbord besteld. Hierop niets op aan te merken. De verzending was snel.

keurig geregeld

Goede kwaliteit, snelle levering.

Goede service en snel geleverd

Goede producten, goed verpakt en met een duidelijke uitleg. De kurkwand was gemakkelijk te installeren.

Verdeeld

persoonlijk mening is dat Kurk B.V. waarschijnlijk goed werk heeft geleverd, maar dat het door de transport firma DPD te niet wordt gedaan

Goede klantenservice & vlotte communicatie

Er waren niet genoeg platen voorradig en het online bestelsysteem kon de bestelling niet aanvaarden. Gelukkig heeft iemand voor mij de bestelling geplaatst op basis van mijn mail. Gezien ik nog 6 weken moet wachten op de rest van de levering heb ik het eerste deel al ontvangen. de levering zelf heeft wel een paar dagen langen geduurd maar daar zal het paasweekend misschien voor iets tussen zitten. We hopen nu op een snelle levering van de 2e helft van de bestelling

snelle levering en goede kwaliteit

Origineel bedrijf dat het met passie doet krijg ik zonde indruk. Mooi om te zien. En dat met goede kwaliteit en snelle levering.

Prima geregeld!

Prima geregeld!

Perfect op maat

Mooie kwaliteit en precies op maat

Prachtig product

Ben heel tevreden met de print geplakt op een kurkplaat. Het ziet er strak en degelijk uit. Ik vraag me alleen af hoe ik het goed kan ophangen. Hebben jullie tips?

Mooi product. Volgens afspraak geleverd. Pas op met het uitrollen van een voorgelijmde rol. Kan een beetje blijven plakken. Maar klantenservice is goed bereikbaar en komt eventueel met oplossing.

goede service, snelle levertijd

Goede service en snelle levertijd

Duidelijke website, snel bezorgd

Na in 2020 een kurkwand gekocht te hebben in ons appartement, hebben we nu weer een wand gekocht. Ik ben zeer tevreden over de snelle bezorging en dat ik nog een dag van tevoren aan kon aangeven dat de bestelling kon worden neergezet voor de deur.

niet te beste

Super !

De bestelling was snel geleverd Ik dacht alleen dat per meter op een rol was maar door het gewicht snap ik waarom niet Ben tevreden met mijn bestelling

uitstekend

niets dan goeds

Goed prijs, snel verzend tot België, goed product

bestelling geplaats en was in 3 dagen bij mij

perfect gewoon

goede kwaliteit .

mijn ervaring met kurk 24 zijn goed, kwaliteit is prima en snelle levering ,correcte behandeling met het bellen van kurk 24.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork