Bestelling wordt snel geleverd

De kurktegels die ik bestelde, werden twee dagen later al bezorgd en liggen nu in mijn hal.

Netjes,snel en goede kwaliteit

Alles naar wens en zeker het geld waard

Netjes op tijd

Pakket zag er goed uit en netjes op tijd

Snelle levering en product zoals omschreven en van uistekende kwaliteit

snel geleverd

Product ziet er goed uit ,maar nog geen tijd gehad om aan de klus te beginnen. Het was ook snel geleverd.

Fijne website en snelle goed ingepakte levering

Wachtend

Goiedag, Ik wacht nog mij bestelling O501955583. Niets. Wanneer a.u.b??? Dank u, S. Van Rossum

Goed product

Product zoals het was verwacht

Aanrader

Netjes ,je krijgt wat ze beloven op tijd en niet te duur!!

Snel en goed geleverd

Snel en goed

Slecht service

Bestelling geplaatst middels Klarna vanwege een verwachte levertijd van 3-4 weken en een orderbevestiging ontvangen. Na 3 weken contact opgenomen om te vernemen dat de bestelling niet heeft plaatsgevonden vanwege problemen met Klarna. Geen bericht hierover ontvangen terwijl dit blijkbaar al bekend was. 3 weken op niets gewacht.

Goed geholpen en snel geleverd :-)

Goed geholpen en snel geleverd :-)

Goede kwaliteit zelfklevend kurkplaat en oogt ook mooi.

Vakmanschap en service

Wij kregen in de winkel grondig advies voor een kurkvloer. Deze is vandaag gelegd en ziet er mede dankzij de goede voorbereiding prima uit. Alles is zonder problemen verlopen. Betrouwbare mensen. Prettige firma. Precies wat ik wilde.

Eerlijke producten voor een faire prijs:

Snelle levering en solide verpakking. Eerlijke kwaliteitsproducten en prima prijs: top! Blij mee *****

Goed produkt, snelle levering, goede prijs.

Ik zal zeker weer bestellen bij Kurk24.nl.

Snelle service, goede kwaliteit

Heb een dienblad bestelt. Alles is keurig afgehandeld en het dienblad met kurk blad ziet er goed uit.

Behulpzaam en levering zonder problemen.

Je bestelling wordt op tijd geleverd zonder problemen en ivm klantenservice heb ik geen 1 opmerking te melden. Dus voor mij een zeer goede bediening naar de klanten. Bedankt alvast. Mvg, Jeffrey

Ik ben erg tevreden

Prima materiaal, hecht goed op de muur, ziet er netjes uit.

geweldige ervaring

een kwalitatief goed product en mooi product die ik hobby matig goed kan gebruiken.

...

Ik heb de prikwand rol besteld, snelle levering en netjes ingepakt. Ik heb de voorgelijmde besteld, het muurtje gerold met de bijgeleverde lijm + rolletje. Het ging heel makkelijk en het zit er stevig op. Tevreden klant en een blij zoontje want zijn tekeningen worden er opgeprikt;)

Makkelijke website

Makkelijke website. Kurk goed verpakt en snel geleverd. Doet nu al dienst op de modelspoorbaan.

Heel makkelijk om online te bestellen en heel vlugge levering!

Het was de eerste keer dat we een bestelling plaatsten. Onze ervaring hiermee is enkel positief!

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork