Prikbordkurk

Prima afgeleverd. Topkwaliteit !... en de goedkoopste op de markt.

Veel keuze, goede prijzen en snelle levering.

Alles naar wens, waarvoor DANK :-)

Alles naar wens, waarvoor DANK :-)

Snel geleverd .mooi spul

Over het algemeen tevreden

Mooi product snel geleverd jammer dat een plaat 16 mm is en niet 20 mm

Geweldig!

Duidelijk en snelle service!!

snel en goed

goede, voordelige en snelle levering

Mooi product, slechte lijm!

2 stuks zelfklevende kurk op rol gekocht, 1,5 en 3 mtr Beide binnen 2 dagen los gelaten en boven op kids terecht gekomen tijdens de nacht. Je betaald veel extra voor de lijn, maar werkt voor geen meter! Inmiddels is er contact opgenomen om probleem te verhelpen. Kosteloos extra lijm opgestuurd. Dit erop gedaan wat best veel werk was en nu blijft het wel goed zitten. Uiteindelijk dus wel goeie service om t op te lossen

Goed en snel

Duidelijke website en snelle service

Hoewel de omschrijving best duidelijk was (grof, 3d-effect), schrok ik toch van de prikborden die ik kreeg (Wandkurk plaat - Aveiro - 60 x 90 cm). Dat het schorseffect zo groot was, dat had ik niet bedacht. Een foto onder een hoek zou helpen, nu hebben jullie alleen foto's plat van voren

Mooi kurk en makkelijk aan te brengen.

Makkelijk aan te brengen (wij hadden de voorgelijmde kurk). Wel voorzichtig doen met aanbrengen en opgerold tillen. Wij hadden best een groot stuk en door het gewicht scheurt het snel.

Kleur afwijkend van reclamefoto

De kleur is donkerder dan als voorgesteld. Had dus whitewash nodig

Precies wat ik wilde hebben en vlot geleverd.

Goede ervaring, logistiek goed voor elkaar

Fijne hulp met de computer en goede adviezen.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen, en snelle levering.

Positief

Mooie kurk stukken voor mijn vogels gekocht. Ze kunnen weer slopen.

Goede service en snelle bezorging

Heel tevreden, uitstekende service

Mooi krijtbord, slechte levering

Product is prima. Levering was slecht. Er werd 6 keer achter elkaar gebeld. (1 keer is ook voldoende). De doos stond tegen de gevel en de bezorger zei niets en liep weg. Uit zijn auto kwam keiharde muziek. Toen ik het pakket binnen haalde was de onderkant zeiknat, echt doorweekt. Alsof het tijden in een plas heeft gestaan. Dus ik snel het prikbord uit de doos gehaald, deze was ook helemaal nat. Deze gelijk helemaal droog gemaakt en het kurk langzaam laten drogen. Gelukkig geen grote schade aan het product.

Positief

Snelle levering , netjes ingepakt, en item is als in de beschrijving

Prima, snel geleverd

Prima kwaliteit. Op tijd geleverd. De werk instructie zou iets duidelijker kunnen. Mogelijk met filmpjes ofzo. Verder niks op aan te merken.

Top en snel

Ik was vergeten om een isolatie laag te bestellen, dinsdag rond. 15:00 gebeld voor info, gelijk besteld en online betaald. Woensdag 10:15 werd het geleverd. En ik kon verder werken. Bedankt Darik en team!!!

mooi product. snel geleverd

prima.

Heel goed!

Snel geleverd, prima kwaliteit!

Prima gedaan

Prima gedaan

uitstekend

goede site en snel geleverd

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork