Mooi product

gemakkelijk te bevestigen

Prima service, snelle reactie op mijn vraag en de kwaliteit van de plaat kurk was super.

Mooi product

Mooi product en snelle levering

Top bedrijf met goede service

Zeer goede prijs/kwaliteit en snel verzonden. Enkele dagen na bestelling waren de 3 pakketten geleverd. Er bleek echter een product te ontbreken, dit werd onmiddellijk nagestuurd. Top service.

Perfect. Zeker de montage spray.

Uistekend product en geweldige dienstverlening

De kurkrol is topkwaliteit en je krijg alles wat je nodig hebt erbij geleverd. Er zijn zelfs uitstekende instructiefilmpjes over hoe je het moet bevestigen. 10/10

Uitdagende klus

Het snijden was soms erg lastig om goede rechte stroken te krijgen. Ik had veel hoeken en kanten te beplakken en achteraf bleken de muren ook niet helemaal recht te zijn..... Bestaan er ook kurken hoekprofielen? Het ziet er prima uit en het ruikt heerlijk naar kurk!

Goede service en informatie.

Telefonisch goede extra informatie gekregen. Snel proefmonsters binnengekregen.

Heel eenvoudig te monteren!

Met de instructie en voorgelijmde platen was de prikwand zeer eenvoudig te monteren. Ook het op maat snijden van de platen is gemakkelijk met een scherp mes te doen. En het resultaat is werkelijk prachtig!

Kurkwand plakken van 150 x 300 viel tegen

De rol kurk was geen 150 maar 152 cm. Ook was hij niet strak recht gesneden. Alles met een haakse hoek recht moeten maken. Je moet de wand in een keer goed plakken, wat ondoenlijk is voor een niet professional. De lijm was meegeleverd maar als er lijm bestaat waarmee je de kurk op rol kunt schuiven, zou ik daar voor kiezen. Bij ons is het uiteindelijk niet 100 % recht geplakt waardoor we met latjes en gedoe hebben moeten afwerken. Kurk is heel kwetsbaar en scheurt snel. Ik had 0,8 cm dikte. Niet voor herhaling vatbaar . Niet zo groot in ieder geval.

Snelle en vriendelijke service

Bestelde samples kwamen na overleg met de klantenservice snel en goed verpakt geleverd.

Prima, keurig verpakt en bezorgd.

Prima geregeld

Vlotte service

Een groot kurkbord besteld van 120x180. Goede kwaliteit en vlot bezorgd. Mogelijkheid tot achteraf betalen. Enkel jammer dat er niet vermeld wordt in de verpakking hoe het bord best op te hangen, dus was even zoeken.

Snel

Bestelling komt snel binnen, heldere communicatie omtrent verzending. Had gekozen voor voorgelijmde kurk omdat ik maar klein stukje nodig had. Er zit wel een rolletje bij voor de lijm die je nog zelf moet aanbrengen maar geen houder. Of ik daar overheen heb gelezen weet ik niet, maar vind het erg onhandig. Moet dus nog houder gaan halen in winkel.

Mooie stukken kurk

Mooie stukken kurk en zeer snelle verzending. Alles was goed verpakt.

Juist wat we vroegen. Behalve de onderkant is niet zo stabiel.

Voor een pan of een schaal op te zetten kan het. Mochten de randen overal even dik zijn dan was het perfect.

Wij zochten voor onze caravan een mooie maar heel goed isolerende vloer. Na veel opties onderzocht te hebben kwamen we uit op de kurken ondervloer. Top-product, super mooi en voor een goede prijs. Bestellen gaat simpel en de levering is supersnel.

Mooi product snelle levering

Goed product makkelijk om te verwerken en duidelijke informatie op de site .alleen de handleiding die je er bij krijgt is in meerdere talen behalve in het Nederlands

Mooi natuurproduct

Ziet er exact uit zoals verwacht. Op betonnen ondergrond best wel dubbele hoeveelheid lijm voorzien omwille van poreuze ondergrond.

Heel Tevreden met mijn bestelling

Mijn bestelling was heel gemakkelijk en snel geleverd, en goede kwaliteit is meegenomen. Ik ben een uiterst tevreden mens dank u

Niet tevreden

De levering liep vlot, maar ik was in eerste instantie ontevreden van de tegels omdat de afmetingen niet allemaal 30x60 zijn, sommige zijn 3mm verschil, wat uiteraard vervelend is om de naden in een zelfde lijn te plaatsen. Met eenvoudig en vriendelijk telefoontje is dit dadelijk rechtgezet. Achteraf dan toch een tevreden klant

Denkt goed mee

Biedt een goede oplossing voor projecten met kurk

Alles naar wens verlopen, gewenste product, snel en efficiënt!

Alles vlot verlopen, gewenste producten ontvangen, erg snel en efficiënt!

Helaas beide platen niet helemaal gelijk. Waardoor er nog een stuk afgesneden moest worden van de andere. Mooie kurk platen verder. Moeten nog worden behandeld.

Kurk op rol en lijm

Probleemloos en snel geleverd.

De Noesten 40 A

9431 TC Westerbork