Zeer tevreden!

Duidelijke website. Toch had ik wat vragen voor de toepassing waar ik het voor wilde gebruiken. (Camper) Op mijn telefoontje heb ik uitgebreid advies gekregen. En na de bestelling is het netjes de volgende dag bezorgd.

netjes verzorgd

netjes verzorgd en op tijd geleverd

Goede service en snelle levering

Ik bouw een modelbaan en heb als geluidsisolatie gekozen voor 3mm rubberkurk. Voordat ik dit heb besteld, had ik wat vragen, die snel en duidelijk zijn beantwoord. Daarna de rol met 10 meter kurk, en de lijm besteld. Levering was een paar dagen later. Prima dus. Ik heb het materiaal nog nit gebruikt, maar ik neem aan dat het aan de verwachtingen voldoet.

Nette en snelle service. Ik had nog een vraag via de mail gestuurd en kreeg al snel antwoord terug. Top .

Prima en vlot verlopen

Eenvoudig met bestellen, snelle levering

Super service

Prachtige producten en goede service

Goede communicatie

Mooi handwerk.

Het was prima! Ben er bij mee!

Misschien voor de volgende keer even de lengtes en diktes van de stokken erbij zetten op internet.

Goede levering

Goede snelle afhandeling

Goed product snelle levering

Oke

Snel het bestelde geleverd

Prima levering.

Zeer Slecht

Zeer tot zeer slechte service.bestel wat bij jullie vestiging .nog achteraan gebeld.gisteren.omdat jullie het zo nodig vinden.om iets te sturen.hoe ik alles vond.zou vandaag het pakket krijgen.maar komt nog niets.en bij dpd weten ze van niets.stort zo gauw mogelijk het geld terug alstublieft.en hou die rotzooi maar.afz Johnny kramer.

Redelijk goed

Snelle service maar scheef afgesneden zodat de uiteindelijke rechte maat kleiner was dan 1,27m x 1m

Goede prijs en degelijk verpakt verzonden

De levering ging vlot gelet op het feit dat het rond de jaarwisseling was. De bestelde kurk plinten voldeden aan de verwachtingen waren zeer degelijk ingepakt.

Alles volgens aankoop waarde en leveringsvoorwaarden afgehandeld.

Goede samenwerking

Goed verpakt en snel bezorgd wat ik heb besteld

Vlot geleverd, voldoet aan verwachting.

Vlot geleverd, voldoet aan verwachting. Wat de meegestuurde folder betreft misschien een taalkundige tip: Jullie schrijven "en draag je een steentje bij aan de CO2 uitstoot". Ik neem aan dat jullie bedoelen: "......verminderde CO2 uitstoot" :-)

Prima service.

Snel en keurig geleverd, ziet er keurig uit..

Duidelijke website redelijke prijzen

Duidelijke website redelijke prijzen. Diverse dikten kurk, gerubriceerd op toepassingsgebied. Vele dikten en lengten.

Snelle levering, prima producten!

Bedankt!

Ik vond de service snel, vriendelijk en heel correct. Heel tevreden, dank u

Prima webshop

Snelle levering. Prima kwaliteit Mooi doosje vol kurken gekregen. Inmiddels heb ik ze verwerkt in een tafel.

Snelle levering van Kurk24 maar belabberde levering van DPD

Bestellen en leveren ging supersnel en netjes. Dat de DPD het pakje in de stromende regen zet kan Kurk24 niets aan doen. De kurkplaten waren eenvoudig met de zelfplakkende kant te bevestigen aan de muur.

Prima product voor goede prijs

Prompte levering.

De Noesten 40 A