Ik zal een score geven als mijn bestelling op tijd 16 april(!) geleverd wordt.
Beste Walter, Hartelijk dank voor de beoordeling. Ik ben het met u eens dat de uitnodiging voor de beoordeling er niet uit had mogen gaan ivm onze vakantie. Er staat op de website duidelijk vermeldt dat we op vakantie zijn tot 15 april. Als dank voor het lange wachten heeft u 15% korting gekregen bij het afrekenen. Mocht u het wachten te lang vinden, dan kunt u dat natuurlijk ook aangeven per email. Wij lezen onze email dagelijks en in dat geval zullen we de bestelling gelijk storneren. Natuurlijk betalen we in dan ook het bedrag gelijk terug. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Meerdere generaties hebben gespeeld en/ bewaard de meestal beer van steiff Oersterk en mooi voor je kind als dierbaar vriendje Maar ze hebben ook vele andere dieren! Een aanrader voor degelijk en veilig speelgoed wat een leven meegaat
Beste Odilia, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Het motto van Steiff is: "alleen het beste is goed genoeg voor kinderen" Een beer of dier van Steiff is een vriend voor het leven. :) Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Thank you very much for a pleasant and flawless purchase on your e-shop. First of all, the customer support is amazing. I received all the necessary information automatically. I didn't have to write about anything. The delivery was fast and the package arrived in good condition. Very high-quality store.
Dear Marek, Thank you for your wonderful review. I am happy to hear that everything went fine and that the parcel arrived quickly. With kind regards, Nelleke Ebearstore
snelle bezorging
Beste Anneke, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn dat uw bestelling snel bezorgd is. We doen altijd ons best ompakketjes zo snel mogelijk te versturen. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Ze verkopen bijzondere producten en geven de juiste waarde daaraan door hun service en handelswijze. Schrijf nooit een review maar deze mensen hebben hun hart op de juiste plaats.
Beste Thijs, Hartelijk dank voor de super geode beoordeling. We waarderen het enorm dat u de moeite genomen heeft om een beoordeling te schrijven. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Keurig geregeld. Naar wensen geluisterd. Zag er top uit
Beste Raymond, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
De Steiff knuffel die ik had besteld heb ik de volgende dag in goede staat ontvangen
Beste Ellen, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn om te horen dat de knuffel zo snel geleverd is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Ik had een verkeerde beer besteld en dat is super en heel snel opgelost. Daarna weer een nieuwe beer besteld en dat ging ook super!
Beste Rianne, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn dat alles toch opgelost is. We wensen veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Snel en netjes geleverd. Lijken goed bereikbaar te zijn.
Beste klant, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles snel en netjes geleverd is. We doen inderdaad onze best om goed bereikbaar te zijn. Duidelijke communicatie is belangrijk voor ons. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Prima product en levering
Beste Grete, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebeasrtore
Al jaren klant van ebearstore en altijd perfecte service.
Beste Edmee, Hartelijk dank foor de perfecte beoordeling. Fijn om te horen dat alles nog steeds naar wens is. Hele lieve groetjes, Nelleke Ebearstore
Al onze beren hebben voor ons een speciale betekenis en of is voor een speciale gebeurtenis. Deze lieve mensen Nelleke en David begrijpen dit als geen ander en leveren deze dan ook met liefde en passie. Wij zijn dan erg blij met hun en zullen hier zeker onze toekomstige beten met veel liefde kopen. Mvg, Richard
Beste Richard, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn. Jullie zijn natuurlijk altijd welkom, ook in de toekomst. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Snel verzonden. Bezorglocatie kiezen: ook handig. Prima voor elkaar dus.
Beste Marlies, Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. Ja het is inderdaad fijn als je een bezorglocatie kan kiezen, want dan weet je waar het pakketje afgeleverd gaat worden als je niet thuis bent. We wensen u veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Erg mooie teddy bear besteld, de Pooh Christopher Robin uit 2018 voelt speciaal als collecteurs item. Snelle bezorging, mooi ingepakt en duidelijke order communicatie over de e-mail.
Beste Chantal, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat de beer is. Geef hem maar een mooi plekje. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
mijn kleindochter was buitengewoon verrast met de prachtige karthuizer dank
Beste Harman, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat de Karthuizer Kat goed ontvangen is. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
My forth purchase from Ebear, every time a real pleasure! I am a collector and will definitely be back again⭐️
Dear Emma, Thank you for the wonderful review. We are looking forward to your next visit. With kind regards, Nelleke Ebearstore
snelle verzending en betrouwbare service
Beste Christine, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn dat de bestelling ook weer goed aangekomen is in België. Hele hartelijke groetjes, Nelleke Ebearstore
Helemaal top
Beste Michel, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles top was. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Voor de mensen die op zoek zijn naar mooie en goede kwaliteit knuffeldieren en daarvoor ook willen betalen, ben je hier wel tijdje zoet. De knuffeldieren van Hermann Teddy zijn prachtig gemaakt en biedt heel veel keus. Ik bestelde de Lynx van 40 cm en was niet teleurgesteld. De bestelling is verder prima en netjes zoals het hoort afgehandeld en vlot bezorgd.
Beste Miep, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn om te horen dat de lynx goed aangekomen is en dat u hem mooi vindt. Hermann Teddy maakt schitterende dieren van hoge kwaliteit. Er komen bij ons regelmatig nieuwe zendingen binnen en we hebben een grote voorraad van deze dieren. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
ik had een ornament voor de kerstboom besteld. Het egeltje beantwoordt perfect aan de beschrijving en werd na enkele dagen geleverd. Heel tevreden mee!
Beste Sonja, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn dat de productomschrijving goed was. Daar doe ik altijd erg mijn best op. Ik wen u alvast fijne feestdagen. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Beste Rene, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Op de website artikel besteld en betaald. Daarna een email met excuses dat artikel niet op voorraad was. Had voorkomen kunnen worden door voorraad op website uptodate te houden. Bedrag wel snel teruggestort.
Beste G. Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zijn een kleine winkel en verkopen via verschillende kanalen. Wij proberen het overzicht op onze voorraad optimaal te houden en werken de website 4 tot 5x per dag bij. Toch kan het helaas gebeuren dat een artikel net 2x achter elkaar verkocht wordt en daardoor op is. Zeker in deze drukke Sinterklaas en Kerstperiode. In dat geval geven wij dat direct aan naar de klant en retourneren wij de betaling gelijk. Onze gemeende excuses voor het ongemak en we hopen dat u het gevraagde artikel bij een andere webshop heeft gevonden. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Thank you for making two little boys very happy.
Dear Caroline, Thank you for the good review. I am happy to hear that the boys liked their gifts. With kind regards, Nelleke Ebearstore
Ondanks problemen met online betaling, kreeg ik de beer toegezonden met een factuur erbij.
Beste Lucie, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat uw bestelling goed aangekomen is. Als Steiff Clublid heeft u natuurlijk een streepje voor . Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Al jaren klant en altijd voortreffelijk.
Beste Edmee, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn dat de bestelling goed aangekomen is en we wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Voorstraat 269
3311 EP Dordrecht
Ebearstore is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardig pluche teddyberen en dieren. Wij vertegenwoordigen de merken: Steiff, Hermann Teddy Original en Charlie Bears en hebben van deze merken zo goed als alles op voorraad. Wij proberen zo snel mogelijk te versturen . Als u op een werkdag voor 16.00 uur besteld, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Tevens hebben wij de fysieke winkel Berelijn aan de Voorstraat 269 te Dordrecht. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een mooie knuffel.