Als je -zoals ik- een collectie Steiff beren spaart, is de Ebearstore een betrouwbaar adres! Al jaren doen we tevreden zaken en hebben ze mijn favorieten op voorraad en krijg ik tijdig een seintje als de nieuwen uit worden gebracht. Zelfs de dozen zijn zonder deuken, chapeau!
Ik heb vaker beertjes bij Ebearstore gekocht. Worden netjes verpakt bezorgd. Super blij mee! Het duurde deze keer alleen een week voordat ik het beertje in huis had. Maar dat lag aan PostNL en niet aan Ebearstore.
Beste Syta, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Wij proberen inderdaad de pakketjes zo snel mogelijk weg te brengen, maar de Post maakt er op het moment een potje van. Onze welgemeende excuses hiervoor. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Weer een leuke beer gekocht voor de verzameling uit te breiden. Ook voor alleen service zijn het lieve mensen want dan helpen ze je ook.
Beste Richard, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling en complimenten. We zijn blij dat we jullie konden helpen en dat de problemen opgelost zijn. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe beer. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Heel veel mooie pluche knuffels en verzamelaarsitems ook b.v. voor de Amerikaanse of Engelse verzamelaars, en die kun je dan ook bij Ebearstore kopen. Altijd een snelle verzending en keurig verpakt.En een aardigheidje erbij. Als je hulp nodig hebt, geen probleem. Ik ben al jaren heel erg blij met deze zaak!
Beste Agnes, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling en lovende woorden. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
de pakketten worden snel verstuurd. aangezien Post NL niet bezorgde, hebben ze voor mij navraag gedaan en een week later eindelijk bezorgd. Normaal heb ik het de volgende dag in huis.
Ha die Cynthia, Hartelijk dank voor je goede beoordeling. Helaas zijn we voor de bezorging inderdaad afhankelijk van PostNL en die hebben er met de Pinsteren echt een potje van gemaakt. Volgend jaar versturen we de eerste 2 dagen na de Pinksteren niet meer, dan weet iedereen bij voorbaat waar hij aan toe is. Nu maar hopen dat de Post weer normaal gaat werken. We wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Wat wil je nog meer
Beste Bart, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Wij proberen inderdaad zo snel mogelijk te versturen en hopen dan dat de klant het pakketje snel in huis heeft. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
I have had purchased soft toys with Ebearstore for years. They have always been efficient, friendly and prompt with their service. No reasonable request is too difficult for them. Their collection of teddy bears and soft toys is huge, something for everyone and every occasion. Highly recommended in my opinion from my many years of purchasing from them online. Their shop is also very interesting in the middle of the historical dutch city of Dordrecht, worth a visit.
Dear K.K. Leong, Thank you for your wonderful review and compliments. We are always looking forward to hearing from you. With kind regards, Nelleke Ebearstore
Snelle levering, groot aanbod, vriendelijk geholpen.
Beste Antoinet, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn dat alles goed gekomen is. We wensen u veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Deze webwinkel is een schoolvoorbeeld. Hele goede informatie over de produkten en het aankoopproces, hele snelle levering . Een prachtig produkt, in no time in huis. Zelfs echtgenoot - die online kopen haat- is enthousiast.
Beste Barbara, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling en de complimenten. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
geleverd de volgende dag
Beste Sonja, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat het pakketje de volgende dag al geleverd werd. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Bestelling kwam snel en goed ingepakt. Mijn Eco-vriendelijke beer qua materiaal kwam snel en is precies even leuk als op de foto. En voor de mensen die misschien denken dat deze knuffels van kwaliteitsmerken alleen voor veel geld te koop zijn; er zijn er ook voor heel schappelijke prijs. En dan heb je bijvoorbeeld een geboorte-cadeau wat wel een leven lang meegaat of een generatie verder. Fijne winkel!
Beste Anne Mirjam, Hartelijk dank voor de super geode beoordeling. Steiff is een vriend voor het leven en gelukkig hebben we inderdaad Steiff knuffels in alle prijsklassen. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Was makkelijk te bestellen en daarna vlotte en mooie levering van mijn steiff Giraffe voor mijn kleindochter.
Beste Mia, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Ik hoop dat uw kleindochter de giraf heel erg mooi zal vinden. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Goede website, vlotte levering waar je op aan kunt. Groot assortiment. Als Steiff lid, zijn de Steiff events aan te bevelen: daar worden de nieuwe items geshowd voordat ze in de winkel zijn te zien.
Beste S. Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Ja als Steriff lid heeft u een streepje voor bij ons, met leuke events en 10% korting op niet afgeprijsde artikelen. We vinden het altijd leuk om u te ontmoeten op de Steiff events. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Binnen 2 werkdagen in huis, netjes verpakt en extra steiff wenskaarten, Top
Beste M., Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Mijn bestelling was keurig verpakt binnen een paar dagen thuis.
Beste Lilian, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Mooie pluches. Veel keuze. Behulpzaam 'vriendelijk bij een het aankopen.
Beste Carine, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering werd ik op de hoogte gehouden van de status. Heel fijn!
Beste Annetje, Heel hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om e horen dat alles naar wens verlopen is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Snelle levering en netjes ingepakt
Beste Ria, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Meet vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Goede verzending. Snelle levering
Fast, kind, everything is really wonderful.
Dear Beate, Thank you for the wonderful review. We wish you lots of fun with your purchase. With kind regards, Nelleke Ebearstore
De knuffel was goed verpakt in mooi papier en er zaten leuke postcards en een verzamelaars boekje bij. Het pakketje werd snel verstuurd en kwam netjes de volgende dag aan.
Beste Susanne, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Vanaf het eerste contact was er al voldoende vertrouwen om zaken te doen voor de aanschaf van een Steiff 'teddy'. Betrokken mensen! De afwikkeling en 'thuiskomst' ging enorm vlot; in dit geval binnen 24 uur. Keurig en met zorg!
Beste Peter, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat de beer snel ontvangen is. Mijn man en ik doen dit omdat we het leuk vinden en het is ons eigen bedrijf. Daarom zijn we denk ik ook heel erg betrokken bij het bedrijf. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Beste André, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat de bestelling snel afgeleverd is. De attentie is graag gedaan. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
tot nu toe alleen maar prima ervaringen.
Beste Lea, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We zijn altijd blij met terugkerende klanten. We wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Excellent bear and mummy is very happy, first choice for any.bear to add to the collection
Dear Duane, Thank you for the wonderful review. Great to hear that your mum is very happy. With kind regards, Nelleke Ebearstore
269 Voorstraat
Dordrecht 3311 EP