Goede service en snelle bezorging!

Goede verzorging en snelle bezorging.

Super vriendelijke lui en de service is top!

Alleen maar positieve ervaringen met deze firma! Niks is te véél.. erg klant gericht! Kunnen veel bedrijven nog wat van leren! Ga zo door !!!!!!! Bedankt .

Prachtig ingepakt en snelle verzending

Elton John Beer als cadeau voor mijn vrouw, fervent Steiff-verzamelaar, besteld. Was mooi ingepakt met berencadeaupapier en zeer snel verzonden. Ook een kaart met mijn verjaardagboodschap ontbrak niet. Alles top geregeld.

Ruime keuze snelle levering prima web site

PERFECT!!

Als immer een heel prettige ervaring om hier een mooie beer te kopen. Grote keuze en uitstekende service. Nelleke en David, super-bedankt weer voor de schattige beer, jullie doen altijd zo je best, dus met veel complimenten en een hartelijke groet!!

3de bestelling en weer fantastisch service

Gewoon geweldige service

Geweldig en betrouwbaar

Zeer aardige en correct personeel (of eigenaren)

Een ontroerend cadeau

Mijn tante werd verleden week 86 jaar. Zij had in het verleden een West Highland White Terriër, Jamie, waar zij gek op was. Jamie is al weer ruim 15 jaar geleden overleden, tot groot verdriet van mijn tante. Inmiddels is mijn tante dement. En zij praat al een poosje tegen een knuffel-aap die ze heeft. Dus leek het mij leuk om een knuffel-hondje voor haar te kopen; een West Highland White Terriër. Ik zag op Internet verschillende opties, erg dure realistische hondjes, kleine exemplaren enz. Ik heb gekozen voor deze, omdat hij er leuk uitzag op de foto en vanwege een goede prijs. Donderdag besteld, zaterdag bezorgd. Mijn tante kreeg tranen in haar ogen toen ze de knuffelhond zag. Volgens haar lijkt hij sprekend op haar Jamie. Hij is ook nog eens lekker zacht en een leuk formaat: iets kleiner dan de echte Jamie.

Super snel geleverd en keurig verpakt

Gewoonweg eerste klasse!

Ebearstore blinkt uit in het helder en volledig informeren. Vanaf de orderbevestiging tot en met de aflevering wordt je op de hoogte gehouden. Daarnaast zijn de beren prachtig en de nieuwe aanwinst was goed en keurig verpakt.

Gewoon prima

Zorgvuldig verpakt en netjes afgeleverd

Hele mooie spullen snelle levering en mooi verpakt

Good quality and high efficiency

Very nice:)

Fantastisch!

Correcte service - Vlotte afhandeling van de bestelling - Correcte prijzen - Je kan echt niet beter wensen!

TOP (met hoofdletters)

De mooiste pluche vrienden koop je bij de Ebearstore

Heel goed!

Een knuffel die bedoeld is om jarenlang het beste vriendje te zijn van een kind, moet niet alleen lief en mooi zijn maar ook veel kunnen doorstaan. Ebearstore heeft hierin een ruime keuze. In contact komen verloopt makkelijk en reageren gaat snel en attent.

Great Store

Fantastic service

snel, en Seiff is Steiff natuurlijk

snel, en Seiff is Steiff natuurlijk

Ebear levert vlot .

Voor Steiff is dit hét adres . Leveren al jaren op tijd de mooiste knuffels

snel en goed

Goede en snelle communicatie en keurig volgens afspraak geleverd

Super service

Heel snelle levering mooi ingepakt

Altijd de beste service en grote keuze

Of ik nu een dure gelimiteerde Steiff beer wil of een grote goedkope knuffelbeer bij Ebearstore (of Berelijn) ben ik nooit teleurgesteld. De service die David en Nelleke geven is altijd uitstekend, of je nu zelf naar de winkel gaat of online bestelt. De grote Hermann Teddy die ik besteld heb is binnen de twee dagen geleverd in België en is erg zorgvuldig verpakt. Bovendien kreeg ik er nog een paar Charlie Bears postkaarten bij. Hartelijk bedankt en graag tot een volgende aankoop!

Product zoals omschreven

Zeer tevreden duidelijke site en mooie kwaliteit. Miste alleen de verzendtijd, viel mee duurde een paar dagen.

Vriendelijk

zonder problemen