Goed, snelle levering, wij zijn tevreden
Beste Ria, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Ik zie niet in wat er nog beter zou kunnen, vlugge en correcte afhandeling van de bestelling. In 1 woord perfect.
Beste Godelieve, Heel hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles helemaal naar wens verlopen is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Just received my Teddy Hermann Australian Shepherd today and I can't express how much i love this little guy already. Ebearstore is great, responsive, and they ship super quickly. I can't recommend them enough!
Dear Mathias, I am very happy to hear that your dog arrived and most importantly, that you like him. I am happy that the dog got delivered within 5 working days. With kind regards, Nelleke Ebearstore
Super snelle levering.
Beste Sabine, Hartelijk dank voor uw super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Weer een mooie Steiff beer aangekocht voor de verzameling. De ruime keuze maakt het zelfs soms moeilijk om te kiezen. Bestelling is snel gedaan en wordt ook snel en netjes geleverd.
Beste Richard, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Ja wij hebben heel veel mooie beren en dieren en er komen regelmatig nieuwe bij, dus hou de site in de gaten. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
High quality, excellent product and swift shipping
Dear Olivia, Thank you for your wonderful review. We ship with FedEx to the USA, so normally a parcel will arrive within 5 working days. With kind regards, Nelleke Ebearstore
Uitmuntend
Beste Steven, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Super snelle en correcte levering.
Beste Danielle, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Altijd goed geholpen. Aardige behandeling. Binnenkort mijn 11e geboortebeer op naam. Gaat ook weer lukken.
Beste Peter, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Ja het is altijd leuk om weer van u te horen. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
gemakkelijk te retourneren
Beste Diana, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We hopen natuurlijk altijd dat u zo blij bent met uw bestelling dat deze niet geretourneerd hoeft te worden. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
De mooie verpakking met de boekjes zorgt ervoor dat ik zeker nog een keer een mooie Steiff uitzoek
Beste Edith, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. U bent altijd van harte welkom. Er zijn zoveel mooie Steiff dingen dat er zeker nog wel iets voor u bij zit. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Ruime keus, verschillende, kwalitatief goede merken, snelle levering en persoonlijke attentie. Heel fijne website om rond te snuffelen en voor ieder budget.
Beste Maaike, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Altijd een snelle reactie. Artikelen die je bestelt hebt worden ook erg snel toegestuurd en duidelijk met zorg verpakt
Beste Mark, Hartelijk dank voor uw super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Koppelt per e-mail fantastisch terug. Van elke stap in het bestelproces krijg je keer op keer een e-mail.
Beste Mirjam, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat het allemaal duidelijk was. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Always a great experience with this company / store. Super fast shipping to the USA. I just had a friend buy a Teddy hermann German shepherd.
Dear Shania, Thank you very much for your wonderful review. Great to hear that you spread the word hat we have a good product and service. With kind regards, Nelleke Ebearstore
Top !
Beste Max, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling en complimenten. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Veel keuze, groot assortiment plus leuke extra’s, zoals een setje ansichtkaarten bij mijn bestelling!
Beste Inez, Hartelijk dak voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat de kaarten gewaardeerd worden. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Gewoon besteld, betaald, product ontvangen: zoals het hoort. Verder niets bijzonders.
Beste M. Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn dat alles gewoon probleemloos verlopen is. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Bij Ebearstore is het knus en gezellig winkelen. De website is uitnodigend. Dus ook wel gevaarlijk.... :) :) :) De service was ook deze keer weer uitstekend.
Beste Hanneke, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Het is altijd leuk om een vast klant weer voorbij te zien komen. We hebben inderdaad heel veel mooie dingen :) We wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Beste Kristin, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles snel en goed gegaan is. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Makkelijk bestellen. Super snelle verzending Goede communicatie en netjes verpakt.
Beste Monique, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Zeer netjes de beer was niet naar wens. Deze kunnen omruilen voor een andere die gelijk voor mij beschikbaar was gesteld
Beste Joshua, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij dat we het probleem voor u hebben kunnen oplossen. Natuurlijk betalen wij de geretourneerde beer gelijk terug. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
ontzettende mooie knuffels.
Beste H. Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is en dat u blij bent met de knuffel. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Voor 'Steiff'-beren ben ik al een tijd vaste klant van de Ebearstore, maar ook de twee kitten-zusjes van 'Charlie Bears' zijn geweldig! Vriendelijke mensen, snelle levering. TOP!!
Beste H.C.F, Hartelijk dank voor de goede beoordeling en complimenten. Fijn om te horen dat u de 2 katjes mooi vindt. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
269 Voorstraat
Dordrecht 3311 EP