Super blij !

Alles top, bin sehr zufrieden

Ware toll, sehr schneller Versand, sehr netter Kontakt

Zeer snelle levering en prachtige beer

Weer een heel mooi Steiff beertje ontvangen. Heel snel geleverd, goed verpakt, echt een prima winkel. Zowel online als fysiek, waar het ook heel leuk rondsnuffelen is.

Betrouwbaar

Als trouwe klant, vind ik ebearstore een betrouwbare onderneming en fijne website. Ook de levering is keurig verzorgd.

Al jaren betrouwbaar adres.

Als ik een mooie knuffel van Steiff wil, koop ik altijd bij ebearstore.

Goede afwikkeling van bestelling tot aflevering

Zie bovenstaande

Perfect!

Uitstekende service!

Zeer goede website

Betrouwbaar en snelle levering . Ik ben reuze blij met hete beren mooie kado wat ik op tijd Caso kan geven

Perfect!

Al verschillende Steiff-beren gekocht bij de Ebearstore en altijd even tevreden. Levering meestal al de volgende werkdag, vriendelijke mensen en zeer behulpzaam. Geen enkel punt van kritiek. AANRADER!!

mooie web site prima en correct afhandeling bestelling beren zijn erg mooi.

Wonderful products with fair price

Rich choices available for my favorite Winnie Easy setup of account Free delivery for my purchase A big concern for me is about my country been listed as “Taiwan, province of China”. Taiwan is an independent country since 1949. Before this been corrected, I will not purchase again in your website.

Heldere website, supersnelle afhandeling van mijn order

speedy!

speedy and sweet!

• お勧めしますか? Yes

betrouwbaar met aandacht

We bestelden een toy-beer bij Nelleke en David's Ebearstore voor een pasgeboren baby. De kleine beer arriveerde op tijd, mooi verpakt en met een bijgevoegde mooie beer-kaartje. Bedankt voor je fijne service

Perfecte service

Productaanbod is goed - ontvang ook niet te vaak mailings. Steiff is een topproduct. Bij bestellen en betalen verloopt alles soepel. Verpakking is FSC en de aflevering is vlot en gemakkelijk te verplaatsen naar PostNL pakketpunt. Kortom: ben een zeer tevreden kant.

Super service!!

Als steeds zijn we erg tevreden over deze winkel, Netjes verpakt en heel snel geleverd. Chapeau!! En wat zijn de beren mooi, dank je wel!!

Heel mooi verpakt

Goede communicatie. Snelle afhandeling. Mooi verpakt. Kan zien dat er aandacht aan besteed is

snelle en keurige levering

Prettige website, makkelijk te bestellen, uitstekende communicatie en de Steiff beer kwam keurig verpakt bij ons aan. Dank, we maken weer een kleinkind gelukkig!

uitstekend

Prachtige knuffels snel en goed geleverd, prima service

Prima website en super winkel

Duidelijke website, het bestellen en betalen ging gemakkelijk. Ook het verzenden ging goed. Een leuke winkel met deskundig en vriendelijk personeel, zeker een aanrader.

Zie hieronder

Prima makkelijk bestellen Alleen de verzendkosten te hoog

Leuk assortiment. Snelle levering. Geen gedoe.

Snel en deskundig

Mijn verzameling groeit gestaag met de uitmuntende kwaliteit en service van Ebearstore.

Goed geholpen

Ruime keuze,duidelijke webshop,status van de bestelling up to date. Al met al aanrader

Zeer te vreden

Direkt gereageerd op verzoek. Duidelijk afwikkeling, betaling en leveringstrajekt

269 Voorstraat

Dordrecht 3311 EP