Heb de beer gekocht en je weet zeker dat de nieuwe vriend de volgende dag op de stoep staat netjes verpakt en alles in keurige staat,ik koop mijn beren hier graag de mensen hebben hart voor hun zaak dus proberen je krijgt geen spijt
Beste Danny, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We doen inderdaad altijd ons best om het zo goed mogelijk te regelen. Fijn om te horen dat het weer gelukt is. Veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Perfecte en snelle levering.
Beste Nadine, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat de verzending naar België ook naar wens verloopt. We wensen u veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Beste Cca, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Wij proberen inderdaad de hele Steiff collectie op voorraad te hebben en als we iets niet op voorraad hebben, kunnen we het altijd bestellen. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Beste Maryke, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles tiptop in orde was. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
I have been buying hard-to-find Steiff pieces from this shop for years. They have always been extremely helpful, going out of their way to find certain pieces, or offering advice on where to look next if they can't procure something. Even with the recent rise in import charges, I would choose to shop here over many stores in my own country, Britain.
Dear Nathalie, Thank you for the wonderful review and compliments. We love our work and love to spread the joy of collecting. Enjoy your purchase. With kind regards, Nelleke Ebearstore
De mooiste en meest veilige teddyberen!
Beste Jet, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. We wensen u veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Ben heel tevreden met het product.
Beste Petra, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Goede communicatie snelle levering
Beste Stephan, Hartelijk dank voor je super goede beoordeling en het compliment. We proberen inderdaad zo duidelijk mogelijk te zijn als mensen reserveren. Tot nu toe werkt het altijd perfect. Veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Het is makkelijker als u de trekentrees een link die makkelijk te vinden is ik kan het nu niet meer vinden
Beste Y.J. de Jong, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Als het goed is, krijgt u van de PostNL een aparte mail met de tracking gegevens. Op die manier kunt u precies zien wanneer het pakketje geleverd wordt. Het kan natuurlijk altijd dat er iets fout gegaan is. Mocht dat zo zijn, dan hoor ik dat graag van u. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Altijd weer blij met de prachtige collectie en prima service
Ha die Christina, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Altijd fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Prima ervaring. Precies zoals de klant wilt!
Beste Neeltje, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop,. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Snelle verwerking van bestelling zelfs in weekend! Mooie producten!
Beste Best, Hart4lijk dank voor de super goede beoordeling. We proberen altijd zo snel mogelijk te leveren. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Een aantal beren zijn 49,50 terwijl je bij 50,05 gratis verzending zou krijgen.
Beste M., Hartelijk dank voor uw beoordeling. Om dit probleem op te lossen hebben wij ansichtkaarten van Euro 0,50 in de webshop staan. Hiermee kunt u zo'n klein bedrag gemakkelijk aanvullen. Verder hebben we ook een aantal andere goedkope artikelen, waarmee u het bedrag aan had kunnen vullen. Wij hopen dat u toch blij bent met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Prima service, snelle levering en zeer goede kwaliteit. Mijn petekindje was heel enthousiast
Beste Else, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn om te horen dat de levering snel gegaan is en dat uw petekind blij met het cadeautje is. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Mijn ervaring is zeer positief,
Beste Johan, Heel erg hartelijk bedankt voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
had veel groter model verwacht, op website stond 40cm hoog, is voor speelmaatje hond
Beste Godelieve, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent. Ik heb de beschrijving nagelezen en daar staat dat de hond 40 cm. groot is. Omdat het hier een liggende hond betreft is hij dus 40 cm. lang. Ik ben het met u eens dat het niet duidelijk is en zal dit natuurlijk gelijk aanpassen in de webshop. Jammer dat u ons gelijk zo slecht beoordeeld en niet even contact met ons opgenomen heeft om te vragen hoe we dit hadden kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Snel geleverd , keurig verzorgt !
Beste Ina, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Al meerdere keren mijn Steiff beren bij Ebearstore besteld en altijd alles in perfecte staat ontvangen. AANRADER!
Beste Sophia, Heel hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
het ging heel vlot
Beste Josette, Hartelijk dank voord e super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles vlot verlopen is. Veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Zoals altijd een heel prettige ervaring om hier een mooie beer te kopen. Hartelijk bedankt voor goede service!!
Beste Mirjam, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat je nog steeds tevreden bent. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Super netjes en heel vlug de bestelling binnen.
Beste K.G. Warris, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Mooie webshop met heel veel pluche beesten. Snelle verzending ,prima verpakt. Mogelijkheid om af te halen bij Post.nl punt. Ik heb hier meer gekocht altijd zeer behulpzaam. Echt een aanrader!
Beste Agnes, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Altijd fijn om te zien dat klanten terug komen. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Plezier contact, prachtige Steiff artikelen, snelle levering. Je bent hier nog echt klant
Beste Ellen, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling en het compliment. We doen er inderdaad alles aan om het klanten naar de zon te maken. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebeasrtore
Levering van de knuffels keurig op tijd en ze voldeden precies aan verwachting. Kreeg er een catalogus bij waar nog meer fantastische knuffels in stonden. Misschien heb ik niet goed gezocht, maar had die niet via internet gevonden. Niet allemaal goedkoop, maar voor zoveel kwaliteit geef ik graag wat meer geld.
Beste Ron, Hartelijk dank voor uw email. Het motto van Steiff is " alleen het beste is goed genoeg voor kinderen". Deze kwaliteit proberen zo ook altijd waar te maken. Het kan zijn dat niet alle knuffels ook bij ons op de site staan, maar als u in iets geïnteresseerd bent, kunnen we dit voor u bestellen bij de fabriek. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Je wordt altijd geholpen als je meer informatie wilt over een beer, er is ook altijd bereidheid om te helpen als je onverhoopt iets terug moet sturen. Klasse winkel!
Beste Mevrouw Besteman, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over Ebearstore. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
269 Voorstraat
Dordrecht 3311 EP