enkel positief, bovenop enkele gezellige kerstkaartjes gratis mogen ontvangen
Beste Anne, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles positief was. De kaartjes zijn graag gedaan. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Snelle levering, persoonlijke brief erbij. Zeer verzorgd allemaal.
Beste Floor, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Uitpakken moet een cadeautje zijn, dus we doen altijd ons best. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
We received our package so promptly; Ebearstore accomplished in a week what other merchants couldn't do in 2 months. Highly recommend them!
Dear Lisa, Thank you for your nice review. We are happy to hear that your order arrived so fast. With kind regards, Nelleke Ebeartore
Altijd prettig mailcontact met Nelleke. Ben inmiddels groot fan van de Charlie Bears. Niet van allemaal (gelukkig) maar een aantal van hen hebben voor mij iets speciaals, iets magisch. Vandaag mijn tweede beer uit de ‘Keeper of Secret 2021 Collectie’ ontvangen. Erg blij mee en net als z'n broertje; een snoepje om te zien!
Beste Anja, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Charlie Bears maakt hele mooie beren. Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebeasrtore
Hartelijk dank voor uw service. Het bestelde Steiff lammetje is vandaag bij de ontvangster afgeleverd. Zojuist kreeg ik de volgende reactie van haar: "schitterend, zo leuk" "En handgemaakt" Dat de baby er straks heel veel plezier van mag hebben. Mvrg Ellen
Beste Ellen, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat het pakketje, ondanks de vertraging van de post, toch goed afgeleverd is. Wij hopen ook dat de baby er veel plezier van mag hebben. Hele hartelijke groetjes, Nelleke Ebearstore
Goede website ook leuk dat je een cadeaubericht achter kan laten.
Beste Stijn, Hartelijke dank voor de beoordeling. Ja, zodra wij het cadeau bericht zien, weten we dat het pakketje ingepakt moet worden in cadeaupapier en zorgen we dat het berichtje op een leuke kaart geschreven wordt. Natuurlijk sluiten we dan ook de rekening niet in. Zo is het leuk geven. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Ik word altijd vriendelijk geholpen, is een betrouwbare winkel. Mooie beren van meerdere merken en deze worden heel verzorgd verzonden. Bovendien worden de beren vlot verzonden, gaat vrij snel. Ik ben meer dan tevreden over hun dienstverlening. Zeker zo doorgaan!
Beste Bep, Hartelijk dank voor de goede beoordeling en de complimenten. Wij hopen zeker zo door te gaan. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
mooie producten, uitstekende kwaliteit
Beste Sonja, hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
jullie hebben zo goed mee geholpen ,nadat ik mij vergist had. met een telefoontje, alles super geregeld. nogmaals dank jullie hebben zowel een kindje blij gemaakt en de moeder!!!
Beste Cor, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens opgelost is en dat we weer mensen blij hebben kunnen maken. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Goed geinformeerd Snelle aflevering
Beste Anna, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn dat u ons aan wilt bevelen. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Alles vlekkeloos
Beste Astrid, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles vlekkeloos is verlopen. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
's Middags om 1600 besteld en de volgende dag om 1100 werd de beer bezorgd en mijn vrouw reuze blij. Prima. Ton Pfeiffer
Beste Ton, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We hebben natuurlijk ook medewerking van de PostNL gekregen in dit geval. Alle bestellingen die tot 16.00 uur binnen komen, gaan diezelfde dag nog de deur uit. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Goede website, duidelijk. Snelle goede levering, product goed verpakt.
Beste Marnel, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles duidelijk is op de webshop. Ik zal het compliment over de verpakking aan mijn man doorgeven. Hij doet iedere dag zijn best om alle bestellingen zo goed mogelijk in te pakken. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Fijne, lieve mensen, mooie webwinkel. Graag wil ik een keer naar de winkel in Dordrecht gaan, als de corona gekte voorbij is. Af en toe wanneer ik telefonisch contact heb, ontstaat er altijd een heerlijk gesprek. het is gewoon gezellig als ik bij hen een prachtige Steiff knuffel bestel.
Beste Marijke, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling en het lieve compliment. Dordrecht is hardstikke leuk om een dagje rond te dwalen. Na Corona en als het mooi weer is moet u zeker een keertje naar de winkel komen. Kijk wel altijd even van te voren op de webshop of we open zijn. Als Corona voorbij is beginnen ook de beurzen weer en we zouden het jammer vinden als u voor niets komt. Hele hartelijke groetjes, Nelleke Ebearstore
Alleen maar goede ervaringen met Ebearstore.
Beste Maaike, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Wij zijn altijd blij als we horen dat alles naar wens gegaan is. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Wij waren al lang op zoek naar een reserve beer voor ons kleinkind. Zij is verknocht aan haar beer. Gelukkig vonden we die bij jullie. Goede site, goed verzorgd pakket en snelle levering.
Beste TM, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat uw kleinkind nu een reserve beer heeft. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Een hele goede ervaring, en het beertje in de koffer is erg mooi. Het is een St. Nicolaas cadeau voor mijn kleinzoon, maar ik zou het bijna zelf willen houden. Een kleine opmerking: ik had graag sneller een bevestiging ontvangen van de aankoop. Verder echt top, snelle levering. Vriendelijke groet, Janita van Meenen.
Beste Janita, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. We zullen even nakijken waardoor de bevestiging van uw aankoop wat op zich laat wachten. Dank u voor de tip. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Veel keuze aan prachtige knuffels en een zeer vlotte levering. Ik koop hier zeker nog!
Beste Tanja, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. U bent altijd welkom. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Na snel bestellen uit een mooie overzichtelijke website, bleek dat ik een foutje had gemaakt. Tijdens een telefonisch contact met de klantenservice werd het direct, fijn en efficiënt geregeld. Dank je wel voor de service!
Beste Fred, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles opgelost is en dat u tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
I had a very nice conversation with the owners of the company. They also sent my steiff bear quickly. I received it today with a darling baby steiff. I am thrilled with the professional service of this Company!
Dear Diana, Thank you for the wonderful review. I am happy to hear that everything went well and that you received your order quickly. With kind regards, Nelleke Ebearstore
Mijn ervaring met de mensen achter het bedrijf een erg positief. Toen de door mij gekozen knuffel niet op korte termijn geleverd kan worden, ben ik gebeld en samen hebben we gezocht naar een andere oplossing. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Je bent geen computer. Helaas was het zo dat juist de knuffels waar ik mijn zinnen op gezet had de aankomende 4 weken niet te leveren zijn. maar het bedrijf krijgt van mij een 10
Geweldige ervaring, als ik eens naar Nederland kom (als corona voorbij is), kom ik zeker eens naar Dordfecht naar de winkel.
Beste Kyan, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. U bent altijd van harte welkom in de winkel. Maak er een dagtochtje van, want Dordrecht is ook een hele leuke stad. Hele hartelijk groetjes, Nelleke Ebearstore
Mooie, kindvriendelijke knuffels die je terug doen verlangen naar je eigen kindertijd! Geschreven door een oma die haar derde knuffel heeft besteld bij ebearstore voor haar derde kleinkindje.
Beste Chantal, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Wat een rijkdom, 3 kleinkinderen. Ze voelen zich vast heel erg verwend door hun oma. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Zoals altijd tevreden met het geleverde product. En ook steeds snel in huis
Beste Mark, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Uitstekende communicatie en service. Vlotte afhandeling van bestelling en levering van de bestelde producten. Verpakking in bio-gecertificeerde dozen. Ben zeer tevreden klant.
Beste Cees, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
269 Voorstraat
Dordrecht 3311 EP