Prima site alles goed geregeld en beer goed verpakt en netjes bezorgd
Beste Susanne, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is en dat u tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Vlotte en snelle afhandeling en levering
Beste Ellen, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles vlot gegaan is. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Ik vond de beer op BOL.COM, maar de bezorging zou niet op tijd zijn. Even verder gezocht en gevonden waar de beer vandaan moest komen: Ebearstore. Volgens die site zou de beer net op tijd zijn, dus daar besteld. Vervolgens werd ie toch een dag te laat bezorgd en stonden we zonder cadeautje op de babyshower... Daarnaast wordt 48cm als afmeting van de beer genoemd op de site. Dat klopt als je m neerlegt (en strijkt), maar zoals ie gefotografeerd is, zittend, is ie in het echt maar 30 cm. Veel kleiner dan we wilden en verwachtten. We gaan 'm ruilen voor een grote broer :-)
Beste Mark, Hartelijk dank voor je reactie. Het spijt ons te horen dat het pakketje te laat geleverd is. Wij garanderen geen levering, maar schrijven dat we binnen 24 uur verzenden en aan die belofte hebben we ons gehouden. Wij versturen met PostNL omdat ze in Nederland nog steeds de beste service verlenen, maar helaas garanderen zij een 24 uurs levering ook niet. Beren worden altijd gemeten van de kop tot de voeten, dus de totale lengte. Ik zal dit op de categorie pagina vermelden, zodat dit duidelijker wordt voor klanten. Natuurlijk mag u de beer terug sturen of omruilen in de winkel. Als u de beer in de winkel wilt omruilen, maak dan even een afspraak met ons, want we zijn i.v.m. Corona nog steeds gesloten. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Ben heel tevreden met mijn bestelling,was perfect in orde Een heel vlugge bezorging en heel mooie kaartjes en boekje er nog bij Echt top,ga ik zeker nog bestellen
Beste Lucie, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles in orde was. We zien u volgende bestelling graag verschijnen. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Onlangs weer een beer gekocht bij de ebearstore,de ervaring is gewoon top snelle levering en top verpakt de beer komt blij bij je thuis aan Ik kan het van harte aanbevelen als je een beer zoekt zoek niet verder maar koop er een bij de ebearstore ze hebben voor ieder wat wils
Beste Danny, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat u nog steeds zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
De levering was we verwachtte. En netjes optijd
Beste Hans, Hartelijk bedankt voor de goede beoordeling. Fijn om te horen dat de bestelling op tijd was. Wij doen altijd onze best daarvoor. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
2 beren besteld, na een paar dagen al in huis Dit zijn echt de mooiste en leukste Kadootjes om te geven! Mijn kinderen hebben ze nog, 44 en 41. Ik geef sindsdien alle borelingen een stijff cadeau in de wetenschap dat ze de leukste, liefste en mooiste knuffel hebben! Dat is toch de mooiste manier om het leven te beginnen met zo’n lief knuffeltje!
Beste Margreet, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Wij proberen altijd binnen 24 uur te verzenden, alleen op zondag lukt dat helaas niet. Fijn om te horen dat het pakketjes snel bij u was. Het motto van Steiff is "alleen het beste is goed genoeg voor onze kinderen" dus u geeft inderdaad een hoogwaardige, mooie en lieve knuffel. Ik hoop dat de nieuwe wereldburger heel veel plezier van zijn knuffel zal hebben. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Second time purchasing hard to find limited edition Steiff Bears. My experience with staff was very customer focused. Thank you Ebearstore!
Dear Patricia, We are specialized in limited editions and as you noticed we have loads of them. We always do our best to help our customers out. With kind regards, Nelleke Ebearstore
Ik had een beertje besteld en ik dacht oprecht dat het groter was, ben een beetje teleurgesteld.
Beste Chiara, Hartelijk dank voor je beoordeling. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent omdat het beertje te klein is. In de beschrijving staat duidelijk dat het beertje maar 9,5 cm. is. Dat is inderdaad een heel klein beertje. U mag natuurlijk het beertje aan ons retourneren, of in de winkel omruilen. Mocht u naar de winkel willen komen, laat het ons dan even van te voren weten, want we zijn i.v.m. Corona alleen op afspraak geopend. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
We hebben al vaak beren en dieren gekocht bij Ebearstore en het is altijd een feestje. De volgende dag geleverd en steeds weer superservice. Absolute aanrader!!
Beste Mirjam, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We doen altijd ons best om zo snel mogelijk te leveren. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
goede informatie over product en verzending
Beste Louis, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat de informatie duidelijk is. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
-quick and nice contact -very fast and safe delivery -highly recommended
Dear Elke, Thank you for your wonderful review. With kind regards, Nelleke Ebearstore
Ruime keuze. Snelle correcte levering. Het bestelde product was met de uiterste zorg verpakt. En heel attent: een setje kaarten met afbeeldingen van andere Steiff-dieren! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uiterste tevreden ben.
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Overzichtelijke website. Mooie knuffels. Snel bezorgd en leuke kaarten erbij..goed verzorgd.
Beste Arieke, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat de webshop overzichtelijk is. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Leuke producten
Beste Joke, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
De producten waren zeer zorgvuldig verpakt. De levering was snel.
Beste Heidi, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn om te horen dat de producten goed verpakt zijn. Mijn man doet altijd erg zijn best op het inpakken van de pakketjes. Ik zal het aan hem doorgeven. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Veel keuze
Hartelijk dank voor uw super goede beoordeling. Er komen regelmatig nieuwe beren en dieren bij, dus het loont om regelmatig de webshop te bezoeken. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Snelle en verzorgde levering
Beste Frieda, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
goede behandeling zeer vriendelijk
Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Verpakking kan leuker en luxer. Een mooi artikel in een stuk plastic en een saaie doos. Jammer.
Beste Evelyn, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons om te horen dat u de doos saai vond. We hebben mooi geschenkverpakkingen van Steiff. Deze zijn, afhankelijk van de maat; 3 tot 6 Euro. (dat is de kostprijs die Steiff ons berekend) We hebben een poosje de optie gehad dat mensen dat konden aanklikken, maar toen kregen we negatieve beoordelingen omdat ze de geschenkdozen te duur vonden. Mocht u een artikel hebben dat u ingepakt wilt hebben, dan kunt u dit altijd even aangeven bij cadeaubericht. Dan is er altijd wel een oplossing. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Vlugge levering en leuke extra's . Goede service .
Beste Liliane, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Always everything is perfect. I am a client of Ebearstore (Berelijn) since 2010.
Dear Maria, Thank you for the good review. We know each other already for a long time and we are happy to hear that it still works perfectly with the shipping to Russia., With kind regards, Nelleke Ebearstore
Goes service, snel & betrouwbaar
Beste Dave, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn dat alles naar wens gegaan is. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Mijn ervaringen met online bestellen bij de Ebearstore zijn altijd positief geweest. Nelleke en David zijn zeer attent in hun omgang met de klant. Je wordt altijd heel goed op de hoogte gehouden van een levering en de uiteindelijke verzending is snel. Mocht je reservering vertraagd zijn, dan laten ze dat weten en mocht je van je reservering af willen of moeten zien, dan is dat geen probleem. Als je een vraag hebt, dan wordt die snel beantwoord. De merken die zij verkopen zijn niet echt goedkoop maar wel van zeer hoge kwaliteit. Mijn bestellingen hebben altijd aan mijn verwachting voldaan of zelfs overtroffen.
Beste naja, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Meet vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Ik heb al verschillende keren een ankoop gedaan hier, en elke keer was even perfect. Snelle levering, geweldig product, enorm aanbevolen.
Beste Dieter, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
269 Voorstraat
Dordrecht 3311 EP