Goed op tijd

Mooie verpakt en schattige Steiff kaarten erbij bedankt

Supergeweldige winkel en eigennaars

Ruime keuze beren en alles snel en netjes verzonden.

Бронирование, покупка, оплата медведя Антона

Понравился удобный сервис по бронированию медведя Антона от Чарли Бёрс, а также сервис по оплате покупки, когда пришло письмо на электронную почту со ссылкой об оплате. Не было лишних действий с картой, всё чётко и быстро. Пришло письмо на электронную почту об оплате.

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Uitstekende service ! super snelle verzending !

Al jaren bestel ik met tevredenheid

Al 6 x een steiff knuffel uitgezocht voor mijn 6 kleinkinderen. Altijd correct verpakt en bezorgd.

Goede service. Goed bereikbaar. Goed en netjes verpakt en geleverd.

Aan te raden boor woe echt iets leuks wil kopen.

Alles bestens

Lieferung und Leistung sind in Ordnung

Prima zaak

Mooi assortiment. Zeer vlotte levering.

Charlie bears specialist

Koop altijd mijn beren en andere pluche bij de ebearstore zeker als je een speciale beer zoekt zit je hier goed,nou ja voor elke prijs klasse is er iets te vinden,ik raad daarom iedereen aan om eens te gaan kijken op de site zal zeker geen teleurstelling zijn

Wat een prachtig Steiff dier!

Toen ik het pakketje openmaakte, werd ik helemaal blij. Wat een prachtig Steiff dier! Ik wilde hem al heel lang hebben voor mijn Steiff verzameling, en nu was het dan zo ver. En wat geweldig: dat Steiff boekje er bij, en de ansichtkaarten van Steiff! Die zaten er als verrassing bij en gaan ook deel uitmaken van mijn verzameling. Ik ben er zo blij mee! Het pakketje zelf was prima verzorgd, de verzendtijd was supersnel, en de communicatie over het pakketje was prima. En wat een prachtige website! Tot de volgende keer!

Zéér goede service !

Zéér goede service !

Alles gewoon perfect

Snel en netjes verstuurd en de knuffel is gewoon super. Ben heel tevreden.

Voor de eerste keer echt top

Mijn pakketje werd snel geleverd Per mail werd je goed op de hoogte gehouden. En een leuke verrassing erbij Kwaliteit goed

Top service!

Op zondag besteld, dinsdag al in huis! Super snelle levering en alles ziet er uit zoals op de foto's. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gisteren besteld, vandaag afgeleverd. Betjes verpakt!

Snel

Erg goed, reageren snel, spullen snel toegestuurd gekregen, goed verpakt.

Uitstekend assortiment met sterke merknamen en breed aanbod. Top.

Ebearstore heeft een bijzonder mooie collectie knuffels in huis. En een snelle + volledige website, met goede informatieverstrekking en duidelijke foto's bij de knuffels. De bestelling wordt punctueel, met aandacht en snel afgehandeld. De brochure van het gekochte merk wordt in de doos meegeleverd en dat wordt door onze familie erg op prijs gesteld. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de Ebearstore. CHAPEAU. Een suggestie ter eventuele verbetering zijn de gratis (prima !) ansichtkaarten in de doos. Deze zijn wel aardig, maar niet allemaal leuk genoeg, die kunnen m.i. beter (sorry). Zoals bijvoorbeeld de kaarten met gefotografeerde knuffels in een bijzonder passende (buiten) enscenering die verkrijgbaar zijn in het Teddy Bear Museum in Whitney, Oxfordshire (UK). Maar dat is een kwestie van smaak natuurlijk. En er zit in jullie setje ook altijd wel een leuke kaart bij !!

Perfect!!

Fantastische webwinkel met de mooiste beren, De volgende dag reeds geleverd en altijd even vriendelijk. Superservice!!

Easy ordering process without deposit before the article was on stock. Quick delivery to Germany. I will buy in future too my beloved Steiff articles at this shop.

Helemaal prima

Het uitzoeken en bestelen ging helemaal prima bij Ebearstore. De knuffel is goed verpakt en er zaten nog een aantal leuke ansichtkaarten bij als kadootje. Helemaal leuk. Het enige waar je op moet letten is dat de bevestiging van je bestelling in de spambox terecht kan komen. Verder geen op of aanmerkingen.

Gemakkelijk, snel, uitstekend verzorgd!

De website is duidelijk, bestellen gaat dus heel gemakkelijk. De verdere verzorging is prima: snelle verzending, goed verpakt, met een uitvoerige brochure en als toegift een setje ansichtkaarten met de namen van de afzenders, een persoonlijk tintje. Zo doe je graag zaken!

bestelling verloren gegaan bij post.nl werd door nelleke op een zeer correcte en snelle wijze opgelo

na getreuzel en verloren gegane bestelling door post/nl onmiddelijk terugbetaling gekregen van ebearstorb

Super en snel

Snel en keurig verpakt ,maar dat wisten we ,dut is de derde beer die we besteld hbben

vlotte en correcte service.

Daags na de bestelling kwam de beer, en we waren er meteen weg van.

Goede ervaring.

Duidelijke website. Makkelijk te bestellen. Snelle aflevering.

269 Voorstraat

Dordrecht 3311 EP