Snelle levering en super leuke kaarten van steiff als extraatje. Goed verpakt en ben er erg blij mee.

Alles was perfect in orde en snel geleverd

Alles was perfect in orde en snel geleverd

Altijd prettig om hier iets te kopen!

Ruim assortiment. Het bestelde wordt keurig verpakt snel toegezonden, zelfs in de drukke tijd voor kerst. Beslist de moeite waard.

Geweldig!

Geweldig! Heel snel en dat in deze drukke corona tijd!

SUPER, snel en perfecte levering! aanrader

heel vlot en snelle afhandeling! gewoon top!

Top service van een winkel met een prachtig assortiment teddyberen.

Hier vind ik werkelijk altijd iets dat naar mijn zin is. Zelf verzamel ik mooie edities van Steiff teddyberen, voornamelijk met Disney thema maar je kan hier ook terecht voor andere mooie pluche knuffels. Bovendien zijn de eigenaars altijd heel behulpzaam als je vragen hebt. AANRADER!!!

Snelle en vriendelijke service

Steeds constante goede kwaliteit en service , Ik heb vaker hier gekocht en ik vind ze super professioneel !

Net als de andere keren tevreden met alles!!

Zoals altijd perfect verzorgd

Ik koop al jaren bij Berelijn en heb tot dusver nooit klachten gehad. Via Ebearstore worden de pakketjes verzonden en komen altijd op de afgesproken datum.

Supersnelle, correcte en uiterst vriendelijke service. Dikke pluim en dankjewel.

100% positive experience!!

I bought a Hermann stuffed rabbit for my daughter for Christmas that looks just like her pet bunny, Oreo. I was a bit leery about ordering from overseas (I am in USA), but everything with the transaction went well. I was happily surprised to receive my package 4 days later! I couldn't ask for better service!

Excellent and very fast

Perfect experience

Awesome!

Found a bear that I had been looking for everywhere, and had just about given up. Ebearstore had it❤️ He arrived promptly and in excellent condition. Prices are reasonable and as expected. Am so happy to have him. Good store selection Thank you! ❤️❤️❤️

Rondom tevreden!

Bestelling supersnel geleverd, en zorgvuldig verpakt. Leuk bedank kaartje erbij. Top!!

Teddyberenparadijs!

Wij zijn als altijd steeds zeer tevreden over de goede en vriendelijke service. Bedankt voor de mooie ansichtkaarten, heel attent. Absolute aanrader!!

snelle verzending

Binnen 24 uur geleverd vlak voor de sinterklaas en keurig op de hoogte gehouden via de mail.

zeer goed

De knuffelhondjes van Hermann teddy zijn mooi en zacht zoals een knuffel moet zijn. De bestelling, betaling en levering verliepen allemaal even vlot. Gisteren besteld en deze morgen al geleverd, ongelooflijk gezien de grote drukte.

Snelle levering van prachtige beren

3 Steiff beren besteld na rondgezocht te hebben op Internet. Bearstore kwam er als meest voordelige uit. Fijne snelle levering.

razendsnelle service

besteld en de volgende dag geleverd. Helaas werd het wel aan de deur gelegd door de leveringsdienst.

Prima service, alles was zoals het zouu moeten

Zeer snelle levering, zeker in deze drukke tijden. Mijn hart smolt toen ik het bestelde beertje zag, zo mooi. Als Steiff fan, kijk ik ernaar uit om ooit eens in jullie winkel te komen.

Leuk het Sint presentje!

Fijn

Voor Sinterklaas een Hermann teddy labrador besteld voor onze dochter, keurig snel geleverd met een leuke Sint attentie erbij.. dochter was dol gelukkig met haar nieuwe vriendje, een mooie kwaliteit knuffel!

Perfect !

Super service !!!

Super! Hele lieve mensen, prima verzending

Super service!

Snel geleverd, top service!

269 Voorstraat

Dordrecht 3311 EP