Alles top, snelle levering en goede mailcommunicatie!

Bestelling en levering zijn heel goed verlopen. Zeer tevreden.

Prudent and well done

My experience is positive.

Prima service, helemaal top.

Bijzonder klantvriendelijk, heldere communicatie. Bestellingen worden snel en met grote zorg uitgevoerd. En als er al iets niet helemaal goed gaat wordt dat geruisloos opgelost. Voor mij een top bedrijf.

Ver nice.

The shop owner is very helpful, patient and understanding.

Top !!!

Super vriendelijke mensen, geweldige service !!!

Prima service en top communicatie.

Zeer prettige communicatie zowel telefonisch als per e-mail.

Niets op aan te merken !

Fijn , vlot en duidelijk afgehandeld.

Very good people, very satisfied and pleased.

Good wonderful people. Very good communication and could not be more of a pleasurable delightful experience. Fantastic job well done

Hele mooie knuffels.

Ik koop al jaren af en toe wat mooie beesten bij Ebearstore.

goede resultaten

bij dit bedrijf krijg je voldoende informatie en is ook goed op de computer te zien wat er in het bedrijf aanwezig is en de prijs wordt ook getoond. Erg handig. snelle levering.

Mijn lievelingsbeer binnen een dag

Ebearstore is luilekkerland voor knuffelliefhebbers. Prachtige kwaliteit, stuk voor stuk dieren om direct in huis te halen. Goede service, snel bezorgd en persoonlijk contact. Super! Ik word vaste klant.

Heel attente service grote keuze

Na e-mail met vraag direct terug gebeld. Aardige medewerker heel bereidwillig en attent om bestelling in orde te krijgen.

Klasse!

Groot assortiment, prima en persoonlijke service. Al jaren tevreden klant.

Knettersnelle levering

Leuk beertje, binnen een dag bezorgd.

De winkel voor de mooiste beren!

Wij hebben zeer regelmatig hier beren besteld en het gaat altijd even vriendelijk en perfect. Absolute aanrader!

Snelle levering, goede kwaliteit. Zeer kantvriendelijk

Goed. Erg tevreden

Al jarenlang ken ik Berelijn in Dodrecht en heb alleen maar fijne en positieve ervaringen met Nelleke en David en hun internet bedrijf Ebearstore.com

Geweldige zaak voor al uw mooie beren en andere pluche beesten

Koop al jaren hier mijn beren en kan zeggen dat de verzorging en verzending op en top zijn,krijg de beren altijd de volgende dag netjes verpakt en in prima staat,ik kan deze zaak met een dikke 10 waarderen

Zeer mooie collectie en TOP service

Zie boven. Dus het gaat hier om een heel blije en zeer tevreden klant.

Uitstekend! Snelle, accurate levering.

Heb met Berelijn alleen maar zeer positieve ervaringen. Keurige informatie, juiste informatie, correcte levering. De website is up to date.

Altijd super!

Geweldige webshop; ontzettend aardige mensen! Mooie producten en prima service!

Prachtige knuffels en prima levering!

Ik was op zoek naar een kattenknuffel die op mijn overleden poes Minou zou lijken. Die vond ik bij het assortiment van Steiff. Ik heb poes (Lucy) inmiddels ontvangen, prachtig gemaakt, met een hele mooie vacht. Ik heb inmiddels nog een poes besteld, zo mooi vind ik ze. De poes werd na een paar dagen geleverd, netjes verpakt, waarbij ik regelmatig op de hoogte werd gehouden over de verzending. Top!

Mooi assortiment en prima geholpen

Ik was op zoek naar een mooie Steiff beer voor de aanstaande baby van mijn zoon en schoondochter. Op de site was een groot assortiment teddy beren van Steiff beschikbaar zodat ik goed kon kiezen. Na keuze was eea snel af te handelen en werd ik regelmatig op de hoogte gehouden van de afwikkeling. Reeds binnen een paar dagen werd de beer bezorgd in prima conditie en verpakking. Ik ben zeer tevreden. Ik verwacht dat mijn toekomstige kleindochter ook heel tevreden zal zijn.

Keurig en snel

Een knuffelbeertje besteld en twee dagen later al ontvangen. Geweldig mooi ingepakt met een persoonlijk tintje, erg leuk! Keurig op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling. Top!

uitstekend

Helemaal niets op aan te merken.. goede website.. snelle levering en keurig verpakt.

269 Voorstraat

Dordrecht 3311 EP