Duidelijke website. Snelle reactie en levering

Zeer correcte service

Ebearstore is attent, servicegericht en zeer correct qua afhandeling en verzenden.

Goede en vlotte levering van een mooi product

Vlotte levering. Netjes verpakt en een prachtige beer kreeg ik geleverd.

Super goede service en enorm grote collectie

Ook direct antwoord als je een vraag per mail stelt. Hele goede service en fantastische winkel echt een bezoek waard

Werkelijk perfect

Meerdere bestellingen geplaatst en steeds weer opnieuw vlekkeloos verlopen. Snelle levering, zorgvuldig verpakt en werkelijk schitterende kwaliteit, pracht beren. Top service, kan eigenlijk niet beter.

Leuk telefoongesprek en vlotte levering!

Na een leuk telefoongesprek hebben we een prachtige beer besteld die mooi op tijd werd bezorgd.

supersnelle en correcte levering, top!

Perfecte levering, supersnel, helemaal correct. Topservice!

geweldig

snelle en goede levering.

Vlotte, correcte afhandeling van mijn bestelling.

Heel goed bedrijf.

My family and I are all delighted with our recent ebearstore purchases. One Steiff beagle was posted to my granddaughter in Switzerland for her second birthday. She held onto to it tightly all day. A Steiff golden retriever was posted to my 17th month old grandson in Spain, in lock-down. He loved it. The packages arrived quickly, in strong cardboard boxes and the toys were beautifully gift wrapped inside, with a lovely gift card. The store owners thoughtfully checked the message which they were to write on the gift card. Thank you. This is a super company, which I highly recommend.

Alles correct en bij vragen direct en vriendelijk antwoord.

De bestelling voldeed aan onze verwachting. Mooie kwaliteit voor een gunstige prijs. Netjes verpakt en snel geleverd.

Fantastische service! Boven verwachting.

Flexibiliteit, meedenken over bestellingen en ongevraagd geld terug storten (omdat de verzendkosten naar de US lager zijn geworden) dat is zeldzaam voor een online shop!

Super goede en snelle levering

Ben zeer tevreden👍👍

Excellent

Vlot en accuraat

Super snelle levering en prachtige knuffels

"s Middags om 15.30 uur besteld, volgende ochtend in huis. Zorgvuldig ingepakt en gratis setje mooie kaartjes erbij om te versturen. Prachtige knuffels!

Mooie kwaliteit, uiterst correcte en snelle levering

Dinsdag besteld, woensdag geleverd en oh, wat zijn ze mooi !!!!

supersnel en supervriendelijk

Mijn bestelling van 3 charlie bears vrijdag gedaan en op paaszondag geleverd. Super gewoon. En de beren waren echt heel mooi. Hop naar de volgende bestelling :-)

Steiff Hoppi besteld als Paascadeau en de bestelling kwam ondanks de Coronacrisis keurig op tijd binnen. Heel blij mee

Zeer tevreden.

Veel keuze en een snelle correcte levering.

Niets op aan te merken, perfect !

Bestelling (precies zoals gevraagd) afgeleverd op de dag die ik aangegeven had. Al om half tien stond de post bij de deur met de Steiff dieren, keurig en mooi verpakt !!

snel en correcte levering,leuke items

snel en correcte levering,leuke items

Prima geholpen en supersnelle levering!

Heel vriendelijk en adequaat geholpen! Na de bestelling had ik de mooie beer de andere dag al in huis. Super!

Mooie collectie, snel geleverd.

Gezien de collectie, verslavend!,

Duidelijke site en de juiste informatie

Jullie krijgen een 10 op 10 Vriendelijke groeten, Lieve

vriendelijke adviezen

Altijd heel vriendelijk geholpen. Voor al onze kleinkinderen bij de berenwinkel in Dordrecht goed kunnen slagen voor een beer ter ere van de 1e verjaardag. Een feestje om de winkel te bezoeken

269 Voorstraat

Dordrecht 3311 EP