Duidelijke website. Snelle reactie en levering
Beste Mevrouw Otjes, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn om ook te horen dat u de website duidelijk vindt. We doen altijd onze best. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Ebearstore is attent, servicegericht en zeer correct qua afhandeling en verzenden.
Beste Natasja, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Vlotte levering. Netjes verpakt en een prachtige beer kreeg ik geleverd.
Beste Jannie, Hartelijk dank voor de geode beoordeling. Fijn om te horen dat we een mooie beer voor u uitgezocht hebben. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Ook direct antwoord als je een vraag per mail stelt. Hele goede service en fantastische winkel echt een bezoek waard
Beste Willeke, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Het is altijd fijn om te horen als er mensen tevreden zijn. Let op als u langskomt dat u altijd even de openingstijden checkt, i,v,m, beurzen en andere zaken. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Meerdere bestellingen geplaatst en steeds weer opnieuw vlekkeloos verlopen. Snelle levering, zorgvuldig verpakt en werkelijk schitterende kwaliteit, pracht beren. Top service, kan eigenlijk niet beter.
Beste Frans hartelijk dank voor de goede beoordeling. We doen altijd onze best om het voor iedereen goed te doen en zo`n beoordeling maakt ons dan ook echt blij. Fijne avond nog, Nelleke Ebearstore
Na een leuk telefoongesprek hebben we een prachtige beer besteld die mooi op tijd werd bezorgd.
Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Perfecte levering, supersnel, helemaal correct. Topservice!
Beste Carien, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Het is altijd fijn om te horen dat de klanten tevreden zijn. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
snelle en goede levering.
Beste Ans, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Daar zijn we blij mee. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Vlotte, correcte afhandeling van mijn bestelling.
Beste Anjelica, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. We hopen dat u blij bent met uw beer. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
My family and I are all delighted with our recent ebearstore purchases. One Steiff beagle was posted to my granddaughter in Switzerland for her second birthday. She held onto to it tightly all day. A Steiff golden retriever was posted to my 17th month old grandson in Spain, in lock-down. He loved it. The packages arrived quickly, in strong cardboard boxes and the toys were beautifully gift wrapped inside, with a lovely gift card. The store owners thoughtfully checked the message which they were to write on the gift card. Thank you. This is a super company, which I highly recommend.
Dear Kate, Thank you for the wonderful review. That is always helpful for us. I am happy to hear that the parcels arrived and that your grandchildren loved them. With kind regards, Nelleke Ebearstore
De bestelling voldeed aan onze verwachting. Mooie kwaliteit voor een gunstige prijs. Netjes verpakt en snel geleverd.
Beste Marjolijn, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Zijn we heel erg blij mee. Ik zal aan mijn man doorgeven dat hij goed inpakt. Fijne dag nog, Nelleke Ebearstore
Flexibiliteit, meedenken over bestellingen en ongevraagd geld terug storten (omdat de verzendkosten naar de US lager zijn geworden) dat is zeldzaam voor een online shop!
Beste Annelies, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Zo`n goede beoordeling help altijd. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Ben zeer tevreden👍👍
Beste Danielle, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Vlot en accuraat
Beste Filip, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Het is altijd fijn om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
"s Middags om 15.30 uur besteld, volgende ochtend in huis. Zorgvuldig ingepakt en gratis setje mooie kaartjes erbij om te versturen. Prachtige knuffels!
Beste Mevrouw Baks, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Dinsdag besteld, woensdag geleverd en oh, wat zijn ze mooi !!!!
Beste Ans, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn om te horen dat uw bestelling snel en goed aangekomen is. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Mijn bestelling van 3 charlie bears vrijdag gedaan en op paaszondag geleverd. Super gewoon. En de beren waren echt heel mooi. Hop naar de volgende bestelling :-)
Beste Karine, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Wat fijn dat de beren er met Pasen al waren en dat u ze mooi vond. We zien de volgende bestelling graag verschijnen en dan doen we onze best om het weer zo netjes te doen., Nelleke Ebearstore
Steiff Hoppi besteld als Paascadeau en de bestelling kwam ondanks de Coronacrisis keurig op tijd binnen. Heel blij mee
Beste Herma, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn om te horen dat Hoppi toch aan de paastafel kon zitten. De eer komt natuurlijk ook de post gedeeltelijk toe. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Veel keuze en een snelle correcte levering.
Beste Lucia, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. We wensen u fijne paasdagen. Nelleke Ebearstore
Bestelling (precies zoals gevraagd) afgeleverd op de dag die ik aangegeven had. Al om half tien stond de post bij de deur met de Steiff dieren, keurig en mooi verpakt !!
Beste Mevrouw Kuijpers, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn dat het allemaal zo goed gegaan is. Hele fijne Paasdagen, Nelleke Ebearstore
snel en correcte levering,leuke items
Beste Mevrouw Wallinga, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Hier zijn we altijd mee geholpen. We wensen u fijne Paasdagen. Nelleke Ebearstore
Heel vriendelijk en adequaat geholpen! Na de bestelling had ik de mooie beer de andere dag al in huis. Super!
Beste Marjanna, Harelijk dank voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Gezien de collectie, verslavend!,
Beste Mevrouw van Rijn, Fijn om te horen dat alles naar alle tevredenheid verlopen is. We zijn blij met uw goede beoordeling. Fijne Paasdagen, Nelleke Ebearstore
Jullie krijgen een 10 op 10 Vriendelijke groeten, Lieve
Beste Lieve, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. We zijn er blij mee. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Altijd heel vriendelijk geholpen. Voor al onze kleinkinderen bij de berenwinkel in Dordrecht goed kunnen slagen voor een beer ter ere van de 1e verjaardag. Een feestje om de winkel te bezoeken
Beste Mevrouw Stinis, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. We hopen ook snel weer open te kunnen, maar onze winkel is te klein om anderhalve meter afstand te houden. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
269 Voorstraat
Dordrecht 3311 EP