Betrouwbaar en goed werkende website
Beste Olivier, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
De producten zijn prachtig en het bestellen gaat vlot. ik heb de eerste beer geruild voor een grotere maat. Dat was heel makkelijk door het retouretiket en de snelheid waarmee de grotere beer werd geleverd.
Beste Annemiek, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Uw beer is inderdaad al retour gekomen en we hebben hem gelijk retour betaald. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Uitstekende service , snelle verzending , zorgvuldig ingepakt .
Beste Yvon, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Hartelijk dank voor de complimenten. We wensen u veel plezier toe met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
I ordered one of the teddy hermann dogs. I got the confirmation email for the order but not the shipping email. I contacted Ebearstore and they were ON the shipping!!!! My plush got here in a timely manner and they updated me the whole way. Ebearstore has some of the most affordable prices for those of us outside of Europe looking for plushies too! 10/10
Dear Goat, Thank you for your wonderful review. We are happy to hear that your order arrived already. We always do our best to make the shopping experience as smooth as possible. With kind regards, Nelleke Ebearstore
ik heb nog niets van mijn besteling gehoordt
Beste Ton, Hartelijk dank voor de beoordeling. U heeft op zaterdagmiddag besteld. Helaas wordt er in Nederland op zaterdag en zondag geen post opgehaald. We hebben uw bestelling dus maandag gelijk naar het postkantoor gebracht. Ik heb het nog even voor u nagekeken en het ziet er naar uit dat uw pakketje morgen (woensdag) wordt afgeleverd. Het pakketje is inderdaad op het postpunt blijven staan. Onze excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Prachtige en exlusieve beren, ruime keus. Mooie website en snelle verzendservice. De Ebearstore is zeker een aanrader:-)
Beste Rose, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat u ons kunt aanraden. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Wat een prima opvolging van de bestelling!
Beste Elke, Heel hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Binnen een uur was het pakje al onderweg en de volgende dag al binnen. Zo blij mee
Beste Edith, Hartelijk dank voor uw super goede beoordeling. Voor 16.00 uur besteld, betekend dat we dezelfde dag nog versturen. Vandaar dat hete waarschijnlijk zo snel ging bij u. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Als je wat bestelt uit de mooie webshop, wordt het altijd zo snel mogelijk verzonden. Zelfs in de vakantietijd. Altijd keurig verpakt. Ik ben bijzonder blij met Ebearstore.
Beste Agnes, Heel hartelijk bedankt voor de super goede en lieve beoordeling. We zijn altijd blij als we een bestelling van een trouwe klant zien. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Love my Charlie bear sneaky peeks I could not find one in the U.K. anywhere.It was easy to order and delivered quickly .Very very pleased I will be using the Ebearstore store again.Thank you
Dear Nadine, Thank you for the wonderful review. We are happy we could help you out. With kind regards, Nelleke Ebearstore
Zeer goede communicatie,snelle afhandeling en prachtige verpakking.
Beste Trienke, Hartelijk dank voorde super goede beoordeling en complimenten. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Direct antwoord op mijn bestelling , vlotte afhandeling , na een dag al in bezit ! Dank !!
Beste Engelien, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles supergoed verlopen is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Beste Maarten, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Gwoon top service het is tien plus ik koop vaker wat bij de e bear store en heb altijd een hele goede ervaring heel goed contact En altijd goed en snel geleverd Mooie producten echt een aanrader Ik blijf zeker kopen bij deze sympathieke mensen bedankt voor de goede service
Beste Jennie, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling en complimenten. We zijn altijd blij om de vaste klanten weer terug te zien. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Website is user friendly, choice is ample and products are good value. Giftwrap is free together with personal message.
Dear Paul, Thank you for your good review. Great to hear that the gift wrap and the personal card were appreciated. With kind regards, Nelleke Ebearstore
Snelle levering, mooie producten en goede communicatie.
Beste H.H, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Ik bestel de laatste jaren steeds het kerstornament. Wordt altijd goed ingepakt verstuurd en wanneer het niet op voorraad is word ik goed op de hoogte gehouden wanneer ik het kan verwachten etc. Jullie zijn zeer klantgericht!
Beste Mark, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling en de complimenten. Wij proberen onze klanten te behandelen, zoals we zelf graag behandeld willen worden. We wensen u veel plezier met het kkerstornament. Meet vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Goed bereikbaar op alle momenten van de dag, om van alles te vragen over de beren. Prachtig aanbod van originele teddyberen. Razendsnelle bezorging en ook een snelle goed geleide afhandeling bij retourneren.
Beste Jose, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Wij proberen binnen 24 uur te verzenden en retouren dezelfde dag af te handelen. We zien u graag terug voor een andere aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearrstore
Makkelijke site om te bestellen. Snelle levering en prima verpakt. Mooi item .
Beste Willy, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
De dag van de levering was iets minder. Het kan niet de bedoeling zijn dat men drie dagen moet thuis blijven om.pakje te ontvangen.
Beste Francois, Hartelijk dank voor uw beoordeling. U heeft helemaal gelijk. Het is inderdaad niet de bedoeling dat u 3 dagen thuis moet blijven voor de bezorging. U krijgt, als alles goed gaat, een tracking code van de post per email. Als u dan kijkt, kunt u precies zien wanneer uw pakketje geleverd gaat worden. Wij versturen bewust met PostNL. Zij zijn veel duurder dan de DPD en de DHL, maar hun service is betrouwbaarder. Een andere oplossing is om het pakket naar een afhaalpunt te sturen. Dan kunt u het ophalen, wanneer het u schikt. Het spijt me dan ook te horen dat het bij u niet goed gegaan is. Ik hoor graag van u, of u inderdaad een trackingcode ontvangen heeft. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Al meerdere keren besteld bij deze winkel en nooit teleurgesteld. Altijd netjes verpakt en snel geleverd! Aanrader!
Beste Martijn, Hartelijk dank voord e super goede beoordeling. Fijn om te horen dat u steeds tevreden bent als u iets besteld. Wij gaan ons best doen om dat zo te houden. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Correcte afhandeling en snelle levering
Beste Feli, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horen dat allescorrect en snel afgehandeld is. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
snelle levering, perfect verpakt en met een leuk set kaartjes erbij. we komen terug!
Beste Sonja, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Snel om te horen dat alles naar wens gegaan is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Tevreden over het geleverde product, levering en service.
Beste Marcel, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. Fijn om te horend at alles naar wens geweest is. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Ik bestel al jaren bij Ebearstore voor mijn neefjes en nichtjes. Altijd worden de bestellingen vlot en betrouwbaar afgeleverd, overal in het land. En de service is uitstekend.
Beste Anneke, Hartelijk dank voor de super goede beoordeling. We doen altijd ons best om cadeautjes overal goed te bezorgen. Met vriendelijke groet, Nelleke Ebearstore
Voorstraat 269
3311 EP Dordrecht
Ebearstore is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardig pluche teddyberen en dieren. Wij vertegenwoordigen de merken: Steiff, Hermann Teddy Original en Charlie Bears en hebben van deze merken zo goed als alles op voorraad. Wij proberen zo snel mogelijk te versturen . Als u op een werkdag voor 16.00 uur besteld, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Tevens hebben wij de fysieke winkel Berelijn aan de Voorstraat 269 te Dordrecht. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een mooie knuffel.