snel en goed

Goede en snelle communicatie en keurig volgens afspraak geleverd

Super service

Heel snelle levering mooi ingepakt

Altijd de beste service en grote keuze

Of ik nu een dure gelimiteerde Steiff beer wil of een grote goedkope knuffelbeer bij Ebearstore (of Berelijn) ben ik nooit teleurgesteld. De service die David en Nelleke geven is altijd uitstekend, of je nu zelf naar de winkel gaat of online bestelt. De grote Hermann Teddy die ik besteld heb is binnen de twee dagen geleverd in België en is erg zorgvuldig verpakt. Bovendien kreeg ik er nog een paar Charlie Bears postkaarten bij. Hartelijk bedankt en graag tot een volgende aankoop!

Product zoals omschreven

Zeer tevreden duidelijke site en mooie kwaliteit. Miste alleen de verzendtijd, viel mee duurde een paar dagen.

Vriendelijk

zonder problemen

snel en goed geleverd.

Hele snelle levering

Keurig verpakt en op de hoogte gehouden helle goede afhandeling

Wij geven al onze kleinkinderen bij de geboorte een Steiff beer cadeau. Inmiddels is kleinkind nummer 3 onderweg en hebben we al een Steiff beer via een online bestelling ontvangen. Bij online bestelling is er snelle en nette levering en in de fysieke winkel word je goed geholpen met interessante uitleg.

Erg goed.

Alles verliep zoals afgesproken.

Super kwaliteit dag na aankoop geleverd!

Mijn zoektocht naar een mooie en goede kwaliteit teddybeer had iet beter afgerond kunnen worden dan in de " ebearstore" ( wat ik wel een moeilijke naam vind voor een " berenwinkel" ). Overzichtelijk worden prachtige beren en andere bekende knuffels van topmerken aangeboden. Ik kocht eeen Steiff beer op vrijdagmiddag die gelukkig nog op zaterdag werd geleverd. Ik had er al niet meer op gerekend mijn lief nog hetzelfde weekend te kunnen verrassen. Super blij!

Vlotte bezorging , mooie site

Vlotte bezorging en overzichtelijke site

Het was weer helemaal top!

Een tevreden terugkerende klant. Dat wij weer bij Ebearstore zaken doen, zegt al genoeg. Wij werden goed op de hoogte gehouden en alles was naar wens. Tot de volgende keer!

Snel! En mooi!

Zie boven en: verrassend aanbod!

Super snelle levering.

Uitstekende service

Heel blij met mijn Steiff aankoop. Heerlijk zacht en prachtige kwaliteit en ontzettend mooi! Topservice van Berelijn zoals ik gewend ben.

Goed product, snelle levering

Niets op aan te merken Toppie

Snelle verzending

2 mooie Steiff beren snel en keurig verpakt ontvangen.

mooi speelgoed, doorstaat de tijd.

ankoop en bezorging liepen voortvarend. De kwaliteit van Steiff blijft overeind in deze tijd.

Gewoon goed. Snelle levering. ideaal

Gewoon goed. Snelle levering. ideaal

Excellent service

Ebearstore is a trustworthy and extremely customer friendly shop. Very reliable and fast shipping. Will be buying again.

Very good

A very kind lady called me to explain what I wanted to know. I was very satisfied. She told me my 2 bears were on the way. I told her I wanted to buy the 2 same bears: called « Ben » with a winter jacket.

Alle stappen waren duidelijk

Fantastisch bedrijf

Snelle en goede communicatie. Twee dagen na bestelling product in huis. Heb al vaak wat besteld en ik ben super enthousiast.

teleurstellend: verkeerde knuffel en zelfs geen Steiff

ik heb een ezeltje besteld en een rat gekregen.

Voorstraat 269

3311 EP Dordrecht

*31 (0)786318028

Over Ebearstore

Ebearstore is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardig pluche teddyberen en dieren. Wij vertegenwoordigen de merken: Steiff, Hermann Teddy Original en Charlie Bears en hebben van deze merken zo goed als alles op voorraad. Wij proberen zo snel mogelijk te versturen . Als u op een werkdag voor 16.00 uur besteld, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Tevens hebben wij de fysieke winkel Berelijn aan de Voorstraat 269 te Dordrecht. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een mooie knuffel.