Zoals altijd, TOP

BIj Ebearstore toch weer een pluche vriend gevonden, die ik nog niet had.

Snelle levering,mooi product en liefdevol ingepakt❤️

Fijne webshop met mooie spullen en snelle en goede levering.

Super snelle en correcte levering

Prima ervaring en top.product.

Snel bezorgd

l

Alles perfect gegaan. Aanrader voor familie en vrienden

Fantastic

Thank you very much for the fast delivery. The bear arrived in time for my trip to the UK. He cannot wait to meet his new owner in England.

uitstekend

Het speelgoed is prima verpakt en goed aangekomen

Prachtig mooi en verzorgd

Tevreden

De bestelling wordt heel snel verzonden

Snelle goede levering zoals altijd

Love the Dalmatians set!

Fast delivery! And the Dalmatians Steiff set is adorable.

Goed verpakt in stevige doos, waarin de originele Steiff dozen zaten.

Zondags besteld , dinsdags bezorgd. Dus mooi snel afgehandeld.

Je krijgt de kwaliteit die je verwacht (en snel geleverd)

Ik vind het fijn dat mijn aankoop precies de kwaliteit had die ik had verwacht van het product. De levering was binnen een dag in huis. Ik miste fotos van meerdere kanten dan alleen de voorkant

Mooie, lieve, kwalitatieve teddybeer gekocht, verpakking en service geweldig

De site werkt prettig. De prijzen van de beren zijn echt aan de hoge kant. Maar merk en kwaliteit heeft nou eenmaal een prijskaartje. Het gratis kunnen toevoegen van een (handgeschreven ❤️) kaartje en het beren inpakpapier maakte het helemaal af.

Supervlug

Vrijdag besteld,en zaterdag al gekregen ,super snelle levering en mooie kwaliteit van de knuffela

Prachtige hond

Uitgebreid assortiment; keurige prijskwaliteit verhouding; snelle bezorging

Ebearstore heeft overzichtelijk website met zéér uitgebreid assortiment betere knuffeldieren. De Steiff collectie is de grootste in NL die ik kon vinden. De prijzen zijn concurrerend, communicatie per mail is voldoende informatief en de bezorging is super snel. Knuffels worden keurig verpakt in vloepapier in een doos geleverd.

Fantastic!

The speed of my delivery and, and the quality of the Teddy Hermann German Shepherd from Ebearstore is top-notch. All of my other orders have been perfect, too. Thank you!

Van ouds het juiste adres.

Ben reeds jaren klant.

Snel en goed

Netjes geleverd volgens afspraak. Product ziet er top uit. Tevreden!!

Uitstekende service

Het koste geen enkele moeite om de bestelling te plaatsen. De bestelling was keurig verpakt, en werd daags erna aangeboden door post nl

Super kwaliteit en snelle levering

Vrijwel altijd bereikbaar e-mail correspondentie snel

Zoals altijd geweldig!

Ik heb nu een prachtig boek over Steiff beren e.d. ontvangen. Zo'n mooi boek! Prachtige prijs ook trouwens. Supergoed verpakt. Ik ben blij met het boek en de Ebearstore.

Heel goed !!

Website goed. Mail goed ! Super snelle levering.

Erg leuk knuffeltje; heel snel verzonden

Mooi assortiment van knuffeldieren en op de verzending valt niets aan te merken.

Voorstraat 269

3311 EP Dordrecht

*31 (0)786318028

Over Ebearstore

Ebearstore is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardig pluche teddyberen en dieren. Wij vertegenwoordigen de merken: Steiff, Hermann Teddy Original en Charlie Bears en hebben van deze merken zo goed als alles op voorraad. Wij proberen zo snel mogelijk te versturen . Als u op een werkdag voor 16.00 uur besteld, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Tevens hebben wij de fysieke winkel Berelijn aan de Voorstraat 269 te Dordrecht. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een mooie knuffel.