TOP

Bij Ebearstore vind je altijd de mooiste cadeaus voor jezelf of voor anderen die je graag wilt verwennen

Ideale winkel voor steiff aankopen

Mijn verzameling groeit gestaag met uitmuntende beren dankzij de geweldige service van Ebearstore. Op tijd een seintje en altijd geweldige service.

Zeer snel geleverd!

Mooie en heel zachte knuffel, binnen 1 dag geleverd

Vlotte levering

Ik kocht een beer, die in de aanbieding was. Vlotte reactie op de bestelling en weer een snelle levering. Mooie beer, zoals eigenlijk alles van Steiff.

Mooi item, goede prijs en snelle levering

Mooi item, goede prijs en snelle levering.

Lieve zachte kwaliteitsbeer

Uit de grote selectie weer een lieve beer kunnen kiezen. Kwaliteit en toch betaalbaar. Zorgvuldig ingepakt, duidelijke informatie over verzending. Heel fijn bedrijf en website!

Volle tevredenheid.

Het product is netjes verpakt en snel verzonden.

Goede en uitstekende en vooral snelle service

Het bestellen is makkelijk en gaat snel, zit netjes en zorgvuldig verpakt!

Quick and easy purchases

The website makes it very easy to find what I am looking for plus there are excellent photos of the items and good descriptions

Ebearstore is het voor mij

Produkt bijna altijd voorradig. Snelle verzending in een goede verpakking.

Snelle levering, keurig verpakt.

Regelmatig op de hoogte gehouden waar het pakket zich bevond. Maar was eigenlijk niet nodig vanwege de snelle levering.

prima!

ook prima

Snelle levering van een Steiff beer. De beer was precies wat wij wilden hebben. Mooie kwaliteit.

Hele goede afhandeling van de bestelling

Uitstekende ervaring.

Uitzoeken, betalen en volgende dag binnen. Zo kan het dus ook

Super tevreden

Spin pluche is naar wens

Ik heb de spin pluche gisteren ontvangen en ik ben er tevreden mee en past prima bij de andere verzamelingen. Verzending was snel.!, Volgende keer is weer eens bestellen.!

Goede kwaliteit en snelle levering! Echt een aanrader

Proper en correct

Snel en correct geleverd in geen overdreven grote doos

Altijd goed.

Snelle service, gemakkelijke site. Ik ben al 60 jaar bekend met Steiff en dit was de eerste keer dat ik deze mooie knuffel online gekocht heb. Top!

Altijd goed en snel verzorgd

Goede communicatie snelle verzending

Lieve producten en snel verzorgd geleverd

Alles helemaal naar wens.

Mooie en duidelijke website

Ik hou van Snoopy en Steiff heeft weer een nieuwe uitgebracht. Ik heb deze gelijk besteld en hij is vandaag binnen gekomen, super blij mee! Contact met Nelleke was duidelijk en snel en ook de levering was goed.

Have ordered from site many times. Never experienced any problems. Great communications when needed. Fast shipping. Would definitely order again from them.

Voorstraat 269

3311 EP Dordrecht

*31 (0)786318028

Over Ebearstore

Ebearstore is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardig pluche teddyberen en dieren. Wij vertegenwoordigen de merken: Steiff, Hermann Teddy Original en Charlie Bears en hebben van deze merken zo goed als alles op voorraad. Wij proberen zo snel mogelijk te versturen . Als u op een werkdag voor 16.00 uur besteld, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Tevens hebben wij de fysieke winkel Berelijn aan de Voorstraat 269 te Dordrecht. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een mooie knuffel.