Snelle levering van goede verf voor een strakke prijs

2 potten sigma S2U nova binnenlak en primer op kleur 9010 besteld snelle levering en netjes verpakt

Mooie prijs

Twee aandachtspuntjes: -graag roerhoutjes erbij - beter inpakken (gebutste blikken)

heel goed

ja ik had de serie rolhouders besteld ,en keurig geregen maar ,nu blijkt dat de gewone rollers daar niet op passen ,maar dat is mijn eigen schuld , had ik maar beter op moeten letten

Goede en snelle service

Uitstekende en overzichtelijke site. Ook contact gaat vlot en duidelijk. Leveren is razendsnel en producten zijn klasse. Vooral de kleurenwaaier is erg handig. Prijs/kwaliteit is zeker goed!

Bestellen gaat makkelijk en details zijn duidelijk omschreven.

Goede verf, snel bezorgd

Wij gebruiken al jaren verf van de verfmenger. Meestal de voordelige VP, prima verf.

Snelle en juiste levering

De bestelde goederen zijn snel geleverd. De prijs van de producten was ook gunstig ten opzichte van andere leveranciers.

Het ging heel simpel!!

Het uitzoeken was zo gedaan en de bestelling was er de volgende dag !!

Gewelfig

Zeer snel en netjes geleverd

Snel geleverd, prima verpakt alleen de potten van 10 liter veel deuken in.

Zou dit bedrijf aanraden bij een ander, kom graag nog eens terug. Had zelf wel graag gezien dat je bij de verf roerstokken bij kreeg voor zo'n groot blik.

Redelijk

Beste heer, mevrouw, Helaas ging er wat mis met uw administratie. Mijn verf is geleverd maar niet in die hoeveelheden welke ik besteld heb. Na telefonisch overleg is het teveel bestelde aangeboden voor 25 euro. Hiervoor heb ik weer een bestelbevestiging gekregen. Bij deze bevestiging is geen factuur gevoegd. Ik laat het hierbij. Mocht u de verf nog willen ophalen dan nodig ik u uit dit te komen doen. Met vriendelijke groet Frans Jacobs.

Gewoon goed

goede prijs en snel geleverd

snelle levering goed contact betrouwbaar

Binnen de een paar dagen geleverd. TOP

Goede prijs, snelle levering, prima verpakt

Hele goede partij! Alles gaat snel en goed

Goede adviezen ,snelle bezorging.

Goede verf voor een scherpe prijs

Koopmans verf is een hele goede buiten verf voor schuttingen en schuren

Snel, goedkoop en goede kwaliteit

Snelle service, alternatief voor een duur product door de Duitse liter ook aan te bieden.

Prima verlopen

Op tijd ontvangen zoals afgesproken.

Goede keus om verf online te bestellen

De producten waren goed verpakt en werden binnen 2 dagen al thuis afgeleverd.

Zeer snelle levering.

1 artikel was verkeerd geleverd,maar na een mailtje probleem meteen opgelost.

Heel correct

Gemakkelijke bestelling, goede prijs en snelle levering. Alles zoals het hoort.

Kwaliteit en kennis

Goede kwaliteit verf en benodigdheden. Veel kennis van personeel en raden niet altijd de duurste optie aan. Wel jammer dat er geen roerhoutjes toegevoegd worden, ook niet bij een wat grotere bestelling

dekkende beloftes kloppen niet

ik heb binnen miuurverf gekocht waar op jullie website stond zeer goed dekkkende verf, wat niet het geval is ik v ermoed dat ik 3 a 4 lagen moet plaatsen om gewoon de juiste kleur mat wit kan bekomen

Goed verpakt, snelle bezorging

Goede keuzemogelijkheden.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.