Muurverf is prima en snel geleverd

Goed verpakt werd het de volgende dag al bezorgd.

Zeer goede ervaring

Door een communicatie fout met mijn vriendin (zij zou bij verfmenger spullen bestellen maar heeft dit per abuis bij de verkeerde shop gedaan maar deze leverde helaas niet) een slechte ervaring geschreven over deze webwinkel, geheel onterecht. Dit bedrijf heeft een perfecte klanten service die logisch mijn bestelling niet kon vinden omdat deze hier helemaal niet besteld was. Eerder heb ik zelf verf bij de verfmenger gekocht wat zeer goed bevalt, deze werd snel geleverd helemaal niets op aan te merken. Volgende keer ga ik beter opletten dat wij hier onze verf benodigheden bestellen.

Goede prijs/kwaiteit verhouding - uitstekende service

Uitstekende service. Had hoogglans besteld in plaats van zijdeglans, werd keurig te woord gestaan, en verf werd zeer snel geleverd

Makkelijk bestellen, vlotte levering

Het gezochte artiywas makkelijk te vinden op de website en de levertijd was erg kort. Het bestelde product voldoet uitstekend.

Goeie service. Vlot geleverd

Goeie prijs vlotte levering

goed advies en snelle levering

De Verfmenger is telefonisch goed bereikbaar en geeft doeltreffend advies. Meteen de juiste verf besteld en vlot ontvangen.

Prima service snel geleverd.

Prima ervaring met de Verfmenger, producten snel geleverd.

Snelle levering en goede prijskwaliteit verhouding.

Snel en keurig geleverd aan een scherpe prijs

Voor mijn producten de scherpst geprijsde keuze! Correct en vlot geleverd

Weer prima geholpen

Mijn vragen mooi vlot beantwoord en materiaal weer vlot verzonden

Snel geleverd en tegen een zeer scherpe prijs geleverd. De verf voldoet volledig aan de verwachtingen.

met alles keurig op de hoogte gehouden

na mijn bestelling gedaan te hebben alles keurig op de hoogte gehouden en alles netjes gemeld zal dit zeker aan bevelen aan andere mensen een dikke tien

Besteld, netjes op hoogte gehouden, snel geleverd

Besteld, netjes op de hoogte gehouden, snel geleverd

uitstekend

Geen negatieve opmerkingen alleen maar positief

Gewoon snel en goed en goedkoop.

Snel geleverd, blik was beschadigd , maar dat is vervoerder aan te rekenen. Reageerden snel op mail van mij. Volgende keer beste ik hier weer.

Top product

Na laag al dekkend op kaal hout! Strijkt ook mooi uit met de kwast.

Op de site eenvoudig de juiste verf vinden en goedkoper aanschaffen dan in de winkel. Daarnaast snel geleverd.

Geweldig.

Verf van uitstekende kwaliteit. Snel geleverd. Zeer tevreden.

Hoopvol

RAL 7032 besteld, kleur is te licht, we werken aan een oplossing met de Verfmenger.

Op tijd levering

Prijs en kwaliteit van verf naar behoren

Goed verpakt en snel geleverd

Het blik verf was zeer goed verpakt. De levering was snel en het product is goed.

Kwaliteit verf valt tegen.

Er zat harde drap/ stukken onderin de verfbus. Dit is niet weg te mengen met een stok (menger). De verf is wel te gebruiken maar is kwalitatief niet zoals ik had verwacht.

Uitstekende snelle levering, product goed verpakt

Kwaliteit aan lage prijs

Top product gevonden voor klein prijsje met snelle levering en dito opvolging

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.