Goeie bediening,had een probleem met kleur dat niet op factuur stond,hebben dat snel opgelost,raad de site iedereen aan

Snelle service.

Zeer tevreden, reageert snel. Toppers.

Goeie prijs, prima klantenservice en snel geleverd

Prijs scheelt behoorlijk met andere leveranciers. Bestelling werd de volgende dag al geleverd

Snel geleverd en goed verpakt

De verf werd op tijd bezorgd en wat goed verpakt. Het juiste merk en de juiste kleur! Helemaal top.

Mooie pakket prijs. Een artikel verkeerd verzonden, maar zeer snel en goed opgelost.

super

Komt afspraken altijd na en zijn super snel

Prima webshop en goede aftersales

Fijne winkel met goede klantenservice. Diverse keren besteld maar niet alle leveringen waren correct geleverd. Behang werd steeds beschadigd geleverd maar is iedere keer correct afgehandeld.

Snelle levering tegen voordelige prijs

Wederom super snel geleverd en topverf tegen stuk lagere prijs als in de winkel.

Goede producten, snel in huis

Mijn vast leverancier voor verf in en om het huis, snelle reactie op vragen en producten snel in huis. Goede merken en het huismerk heeft een top prijs/kwaliteit verhouding.

Perfecte kwaliteit snelle levering

De verf is in perfecte staat geleverd. En snel volgens afspraak

Ales prima geregeld!

Van bestelling tot en met levering alles voortreffelijk afgehandeld.

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Goede informatieve website en duidelijke & heldere bestelprocedure. O.b.v. van mijn verfkeuze kon ik ook kiezen voor de duitse (& goedkopere) variant. Ik ben gegaan voor de "duitse grűndlichkeit" wat €10,00 scheelde per literblik. In het gebruik van de verf heb ik geen verschil kunnen ontdekken t.o.v. de nederlandse variant (!).

Slechte klantenservice

Bij het openmaken van de doos bleek het blik beschadigd en zat alles onder de verf, inclusief mijn handen en mouwen. Na contact met de klantenservice kreeg ik 10% aangeboden 'uit coulance', want dat zou het maximum zijn dat ze bij het transportbedrijf konden claimen. Daar heb ik vriendelijk voor bedankt en uitgelegd dat ik hun klant ben en niet die van transportbedrijf. De volgende keer dat ik verf nodig heb, geen Verfmenger.com meer.

Op tijd geleverd, in een goede verpakking.

Snelle levering, ik kan weer aan het werk.

Betrouwbaar

een prima koop

Vlotte levering. Nette prijs. Website duidelijk, de verf die ik zocht was snel gevonden.

Positief

Bestelling snel bezorgd.

zeer tevreden

product in goede staat ontvangen, netjes niks mis mee

snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Een prima prijs/kwaliteit en snelle, goed verpakte levering!

Reeds meerdere keren als klant bij de Verfmenger besteld en tot nu toe zeer tevreden.

top kwaliteit en snelle levering

Verf besteld , erg goed verpakt en levering correct uitgevoerd.

Super fijne webshop

Ik wist niet precies welk verfnummer ik moest hebben. Ik heb toen gebeld en werd heel fijn en goed geholpen. Ik heb Sigma verf gekocht voor buiten. Hele goede verf. De Verfmenger biedt deze verf aan voor een zeer concurrerende prijs. Ik koop vaker bij De Verfmenger en zal dit zeker blijven doen.

Levering ging snel tot belgie prijs zeer goed

Prima service goed verpakt snel verstuurd

Gewoon goed bedrijf, alleen verwarrend dat je prijs moet opvragen als iets niet leverbaar is maar wel op de site staat. Goed advies in vorm van alternatief. Ik kon daardoor niet àlles direct bestellen.

Voldoende

2 vloeibare verpakkingen besteld. Dop zat er bij 1 niet goed op waardoor verpakking nat was ik er ongeveer een halve liter van de 5 uit was gedruppeld. Doet niemand expres maar vandaar geen 10 of 5 sterren.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.