Grandioos

Uitstekende boxers, goede vorm en geen inlegkruisjes meer nodig.

Swaens levert wat zij beloofd.

Ik gebruik Swaens tijdens het sporten. Na 3 zwangerschappen heb ik zo af en toe wat last van lichte incontinentie. Met een Swaens Underwear hoef ik niet meer bang te zijn dat ik een oeps.. momentje heb. Heel fijn is dat, maakt het sporten weer een stuk plezieriger. Dank je wel!

Uitstekend!

Zit lekker comfortabel

Vast inlegkruisje werkt goed, maatvoering en design kunnen beter

Snelle levering, prima service. Vind alleen het uiterlijk van de boxershorts erg oudbollig.. Niet alleen dames van boven de 80 gebruiken dit ondergoed. Het zijn ook niet echt boxers, ziet er meer uit als step-in. De maat is aan de krappe kant.

Makkelijke website, vlotte levering en verzorgd pakket

Is een van de weinige firma’s die ook de moeite doen om ook een verzorgd pakket te leveren, begeleidende brief , foldertje wordt geapprecieerd. Min puntjes stiksel van onderbroek (model taille) is bij eerste dragen bovenaan wat losgekomen

doet wat het doen moet

DIt is mijn 3e of 4e bestelling, en de 1e van de vernieuwde broekjes. Ikzelf vind de "oude" mooier. Ook de stof lijkt duurzamer van deze nieuwe. Verder is het kant van mindere kwaliteit, en zijn de broekjes minder netjes afgewerkt. En net als bij de eerste broekjes had het kruisje zowel voor als achter iets langer gemogen. Maar, net als de oude doen ze wel waarvoor ze bedoeld zijn, en daar gaat het om

Kruisje absorbeert prima

De naden van het eerste broekje dat ik kocht zaten erg strak, daarom nu een maat groter gekocht. heel tevreden over de mate van absorberen. Ook wordt de geur goed opgenomen. Enige nadeel van de laatste broekjes die ik heb besteld, is dat het kruis wat verder naar voren in het broekje had mogen doorlopen, gaat een ongelukje er soms langs.

comfortabel en functioneel, maar slordig afgewerkt

Fijn ondergoed, mooi materiaal, maar slordig afgewerkt. Veel losse en niet netjes afgeknipte/gestikte draden en soms ook slordig in elkaar gezet (de verschillende panden sluiten dan niet mooi aan). Dat mag (moet?) beter voor deze prijs.

Aangenaam om te dragen, mooie pasvorm en zeer klantvriendelijke service !

Deze producten kan ik heel zeker aanbevelen !

Fijn zacht en lang kruisje

Ik heb de boxer gekocht. Het kruisje is heel zacht en zit prettig ondanks dat het dikker is dan bij ander ondergoed. En ook de stof van het broekje voelt prettig op de huid. Het kruisje is aan de voorkant ook langer dan bij de Midi slip wat ik prettiger vind zitten. De naden van de boxer zijn veel breder en harder dan bij de Midi. Voor mij is het draad wat is gebruikt, of de manier waarop het gestikt is veel te hard. Het irriteert mijn huid. Ook het elastiek bij de buik irriteert. Je ziet de striemen staan. Dat is erg jammer!

Fijne broekjes, uitstekende service

Zeer prettige broekjes, gekocht voor minder hevige menstruatie dagen. Werkt perfect! We hebben 1 broekje omgeruild, prettig contact en goede en snelle service.

Model MIDI voldoet niet aan de verwachting

Echter prima geholpen door team Swaens! Er bleek sprake van een gewijzigde uitvoering van het model MIDI. Hierdoor voldeed deze niet aan de verwachting. Het was geen probleem om alsnog retour te sturen van de slips, ondanks dat ik deze al gedragen had. Mocht zelf 2 nieuwe slips bestellen van een ander model. Keurig en fijn opgelost!!! Een aanrader wat mij betreft

Aangenaam

Een gebruiksvriendelijke website, stipte en discrete levering met een leuk vergezellend briefje. Het ondergoed is kwalitatief en gemakkelijk te wassen. Trouw aan de maattabel.

Snel behulpzaam maken beloften waar

Ik werd goed en snel geïnformeerd, kreeg een mail toen het gewenste product weer leverbaar was en het product doet Wat het hoort te doen. Het is wel even wennen met de dikkere stof en ik heb toch een maatje te klein (maar ben op dieet) dus over een tijdje zal het nog beter aan mijn wensen voldoen.

Goed product met snelle leveringservice

Aanbeveling gekregen van arts voor ondergoed van Swarts. Goed ondergoed waarbij rekening is gehouden dat het oog ook wat leuks wil zien. Snelle levering en persoonlijke snelle beantwoording door het serviceteam. Wel aardig aan de prijs, maar dat wordt gerechtvaardigd door de kwaliteit van het product.

Tot nu toe fantastisch!

Geen geplak meer in de zomer. Het jeukt niet en lekt niet door. Ik zou er wel 2 per dag aanraden en niet 24 uur met dezelfde lopen. Ik zet ze zelf altijd in een emmer met koud water en was ze aan het eind van mijn periode 2x. Het zit echt lekker, je vergeet dat je ongesteld bent. Uiteraard voel je nog wel wat, maar 10x beter dan maandverband. Ik ben wel benieuwd hoe lang ze mee gaan. Ik had een ander merk geprobeerd maar dat was niks, deze stonk en viel uit elkaar na 1x wassen.

Heel fijn menstruatie-ondergoed

Mijn dochter en ik zijn al jarenlang fan van Swaens ondergoed.

Werkt heel goed, zit lekker en voelt veilig

Ik gebruik het ondergoed voor menstruatie en ik ben heel tevreden! Het zit lekker, blijft lang fris, kan veel absorberen en voelt nog veiliger dan maandverband, ik ben niet bang voor doorlekken. Aanrader!

prima ondergoed

ik heb drie onderbroekjes gekocht voor mijn dochter van 13, die nog niet zo lang menstrueert en veel moeite heeft met het gebruik van maandverband. Zij vindt het ideaal en heeft geen last van doorlekken of vervelende luchtjes. Nadeel vind ik wel dat de onderbroekjes na het wassen langzaam drogen, ik heb er drie gekocht en dat is krap

Gewoon goed

Goede service en prima product.

Heel blij mee.

Ook de klantenservice is heel goed. Er was iets misgegaan mijn bestelling. Ik werd toen heel aardig geholpen en kreeg nog een extra waszakje voor het ongemak. Geweldig.

Geweldig ondergoed, heel erg tevreden over.

Het is misschien wat duurder maar het draagcomfort is het meer dan waard.

Werkt goed

Gekocht als menstruatie ondergoed. Als extra bescherming naast de menstruatiecup en op mildere dagen. Fijn ondergoed, geen doorlekmomenten. Is heel zacht, ‘knispert’ niet zoals sommig menstruatie ondergoed. Alleen elastieken randje van de boxer wat strak. De mini net te laag om prettig te zitten bij mij.

uitstekend

uitstekend

Uitstekende kwaliteit

Vanuit fysiotherapeut in contact geraakt met Swaens Daar waar eerst schaamte was is nu een enorme opluchting door de geleverde ondergoed. Werkt beter dan verwacht. Zit conform is prima. Ga voorraad zeker aanvullen.

Kasteelweg 8

6125 RG Obbicht

Over Swaens Bamboo Underwear

Op basis van ervaringskennis en uitgebreid testen is Swaens Bamboo Underwear ontwikkeld. De bijzondere eigenschappen van bamboe en het unieke kruisje garanderen veiligheid bij licht urineverlies, menstruatie, afscheiding, lichen sclerosus, allergie en sport. Swaens lingerie heeft een luxe uitstraling en is zijdezacht. alle slipjes en broekjes kunnen gewoon in de wasmachine. U draagt bij aan een duurzame wereld! Swaens heeft veel modellen: Basic Ultra, Maxi, Midi, Comfort, Taille, Boxers, Strings en voor de heren Boxers en Slips. Ook aan een maatje meer is gedacht met 3XL en 4XL en voor de meiden en jongens 152 en 164. Niet voor niets mag Swaens rekenen op een grote vaste, schare klanten!