Makkelijk zoeken, veel keus en zeer gunstige prijzen

Makkelijk zoeken, veel keus en zeer gunstige prijzen

Heb hier al eerder besteld en nu terug en kan ze alleen maar aanraden

Snel besteld en binnen de 2 dagen geplaatst

Heel gebruiksvriendelijk

Banden online bestellen, laten leveren naar een lokale monteur in enkele klikken, heel handig!

Snel en betrouwbaar

veel te late levering van ventielen + vervormde banden

Ik heb 9 dagen moeten wachten op mijn bandenset en dan had ik nog niet eens de ventielen binnen. Noodgedwongen moest ik bij mijn garage dan nog andere ventielen betalen. Daags nadien pas werden de bestelde ventielen dan toch nog geleverd met een Nederlandse priorzegel erop - dit kan absoluut niet meteen na betaling opgestuurd zijn, dan had ik die PRIORzending al op 3 januari moeten krijgen! De klantendienst reageert niet eens, ik heb hen al 2x gecontacteerd, maar ik word straal genegeerd! Bovendien waren mijn banden vervormd door verkeerd gestockeerd te zijn, waardoor ze met de grootste moeite maar op de velgen geraakten. NOOIT NOG koop ik hier, wat een oplichters!!

Top service, banden waren hier snel ventielen kwamen achteraf. Enige minpunt was dat de track and trace niet up to date was

Normaal loopt alles zoals het moet ,maar ik denk nu met de feestdagen dat het bij gls wel is mis gaa

Ik heb nijn banden ontvangen ,maar de ventielen niet .Ik heb ze wel bijbesteld en betaald

Vlekkeloos

Gewenste band zoeken. Heel goede prijs accepteren. Banden montage toevoegen. Klaar!

Erg gemakkelijk en snel

Ideale werkwijze. Veel keuze van banden, goede prijs, en makkelijk gemonteerd lokaal.

Heel duidelijke website

Ik had reeds bij bandenexpert besteld en was heel tevreden

Handige en snelle site. Handig dat de keuze van montageplaats via de site te kiezen is.

Mijn bestelling vlot verlopen!

Gebruiksvriendelijke website en een enorme keuze aan banden! Zowel merkbande als budget banden.

Ik blijf iedereen deze aanraden! Zeker omdat ik

Klarna kan gebruiken en hún service! Is top

Super eenvoudig

Altijd overzichtelijk en snel mijn banden aankopen zonder gedoe!

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Dit is de tweede keer dat ik banden bestel bij Banden Expert. De eerste keer was ik een beetje sceptisch, maar de prijs-kwaliteitverhouding zorgde ervoor dat ik een tweede keer bestelde.

Uitgebreide keuze tegen competitieve prijzen!

Is reeds de tweede keer dat ik banden bestel bij Bandenexpert. Veel keuze tussen verschillende merken tegen een concurrentiële prijs. Makkelijk bestelproces en snelle levering!

Ik weet het nog steeds niet zeker.

Ik heb deze banden voorafgegaan omdat de site veel bandenopties had. Ik heb twee andere auto's en als alles in orde is, bestel ik nog 8 banden...

Super beste prijs en topteam

Heb hier al meermaals banden besteld altijd perfect geleverd aan een superprijs, ook al telefonisch contact gehad en super vriendelijk!

Snel en eenvoudig te bestellen

Bandenexpert zijn prijzen zijn heel goed, weinige andere bedrijven die deze prijzen kunnen hanteren.

Altijd in orde

Dik in orde correct geleverd

Makkelijk en gebruiksvriendelijk!

Fijn om op voorhand een overzicht te hebben van je aankoopkosten. Top!

Perfectie

Altijd tevreden

Zeer prachtige ervaring snel en eenvoudig

Super trots om zo op deze manier te werken

Gemakkelijk zoeken, veel keuze en zeer gunstige prijzen. Aanrader!

Gemakkelijk zoeken, veel keuze en zeer gunstige prijzen. Aanrader!

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen